Konuşmadığınız kişiler burnunuzun dibinde bitiyorsa

Nergiz34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
43
10
88
38
selam kızlar iş yerinde konuşmadığım 3 kişi var önceki forumlarımda neden küsmediğimi belirtmiştim.Birinin kız kardeşi bebeğime bakıyor.Ablası ile sorun olunca işi bırakmasını istedim ama ısrarla sorun olmadığını ve devam etmek istediğini söyledi.haftalardır konuşmuyoruz bu arada eskiden çok iyiydi aramız.Bugün ilk defa iş yerinde yemek yediğimiz bir yer var ben oraya gitsem onlar gelmezdi ama bugün benim orda olduğumu bile bile ikisi asıl sorunlu yaşadığımız kişi yemek yediğimiz odaya gelip o kadar yer varken yanıma gelip çantalarını bıraktılar.Önce bişey olmamış gibi davranırım dedim ama dibime girdikleri için burda ne işim var deyip kalkıp gittim. Ben onlarla yan yana gelmek istemiyorum kalabalık ortamda da yanıma gelip oturuyorlar ama bugün bilerek ben yalnızken yanıma gelmeleri sinirlerimi bozmak istiyorlar ve bundan rahatsız olduğumu da biliyorlar.Bana bişey olmamış gibi davranmayın demeyin kimsenin olmadığı bi odada ikisi oturup konuşurken ben onların yanında durup ne yapabilriim saçma olur açıkçası istemem de kalabalıkta olsa neyse başka kişilerde olur ama böylesi saçma olur nşyetleri ne çözemedim.Ayrıca kız kardeşi de bayramda sevimli mesajlar atıp durdu şaşırdım normalde soğuk davranan biridir.

Burnumun dibinde bitiyorlarsa ben o burnumu degistiririm bitmesinler diye de bunlarin amaci barismak

çünkü bi arada sürekli baktıkları için birine mesaj atmıştım bakışlarını çek üzerimden diye bi daha bakmazsan msj atmam demiştim

İş yerinde sevmedigim gıcık insanlar var fakat düşmanca değil mesafeli ve belirli derece de hmmm deyip tebessümle uzaklaştım hep , yani demem o ki mesafeli ol ama düşman gibi de olma ...

İş yerinde sevmedigim gıcık insanlar var fakat düşmanca değil mesafeli ve belirli derece de hmmm deyip tebessümle uzaklaştım hep , yani demem o ki mesafeli ol ama düşman gibi de olma ...
Siz konuşuyorsunuz biz birbirimizle konuşmuyoruz ki zaten sorun da burda başta mesafeli olalım diyen onlardan biri idi bi kaç gün içinde diğer ikisi de mesafeli durunca ben de mesafeli durdum günaydın bile demiyoruz ki. Biz başta beraber gezip tozan yiyip içen arkadaşlardık. Şimdi hiçbişey olmamış gibi sadece konuşup mesafeli duramayız zaten ama niye burnumun dininde bitiyorlar anlamadım

Burnumu değiştiririm derken anlamadım kusura bakmayın. Öyle mi diyorsunuz sanmam amaçları beni sinir etmek bence çünkü bi arada
Yani mecaz anlamda burnumun dibinde bitiyorsunuz diyorsunuz ya oldugunuz yere geliyorlarmis hemen...bende hemen giderim ordan diyorum geldikce onlar ben giderim görmezden gelmeyi anlamaz bu tipler

Siz samimi iken bu hale gelmişsiniz, ben samimi olmadığınızı var sayarak yorum yaptım, bu durumda açıkça uzak duracaksınız..

Buraya oturmayın diyemiyormusunuz?
Bilemiyorum bu kadar hoşlanmadığım ,benden hoşlanmadığını bildiğim birileri gelse yanıma çantasını koysa buraya oturmayın derim yani,ben niye kalkıp gideceğim.
Birde sinir etmek için yapıyorlar diyorsunuz,söyleyin yani çok mu zor?
Zorla mı oturacaklar yanınıza siz oturmayın deyince sanki.

Merhaba bunu ilk yaptıklarında söyledim zaten iki kez uyardım ama bilerek yine geldiler amaçları benim zaten sürekli uyarıda bulunmam bu vesile ile benle konuşmuş olacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…