Konuşmak istemiyomuş

Kucukte degılsın demistim ozaman sana. Yine bu adamdan sıkayetcıydın.
Ne diyim nedesem bos olacak nasılsa.
Hayat senin karar senin

İlk başlarda bu tarz sorunlar yaşadık. Bende de ofke kontrolu yoktu. Sonra birbirimizi kaybedecegimizi anlayıp düzeltme yoluna gitmiştik ve epeydir şikayetimiz yoktu ta ki bugune kadar
Profil fotosundakı sensin sanırım, ne guzel gencecık kızsın.
Böyle bırıyle saygısız sevgisiz bir evlilige baslamak yerine, hayatına bak.
Bıgun mutlaka kıymet bilen deger veren guzel bir adama denk gelırsın.
Hayat, bu embesil dombılılerı duzeltmeye calısmak ıcın fazla kısa ve guzel.
Kaldı ki duzelmıyorlar. Sen bozuluyorsun.
Bı de cocuk yaptın mı, cocugun hatrına diyip oturup hakaretleri cekıyosun gece olunca da sevısıyosun gunduz Yuzune bakmayan adamla.
Deger mi?
Kendine yazık etme derim ben

Herkes önce kendi ruh haline odaklanır.keza sizde öylesiniz ki onun sizin şartlarınıza odaklanıp önce sizin gönlünüzü hoş etmesini istiyorsunuz.abaetmadıktan sonra da gayet doğal zaten bu.ama size kötü bir haberim var asıl evlilikten sonra kişiler kendi özel alanlarını koruma mücadelesi veriyor sanki mücadele etmezse tüm hakları elinden alınacakmışcasına paniğe kapılıp üstünlük kurma hüküm sahibi olabilme savaşları yaşanıyor ilk aylarda,hatta yıllar da...evlilik böyle bişey.(bana göre)

Bugün konuşmak isteniyorum der.öbür gün yemeklerin tuzlu oluyor elinin ayarı yok der.öbür gün saatlerce seni bekleyemem bir yere gidilecekşe uyuşuklanma der.daha daha öbür günler de dozlarıda konularda özgünleşibilir yaşantınıza göre.der yani öyle dümdük herşeyi kısa yoldan evirip çevirmeden derler.demem oki karşıdakinin ağzına maleaef siz müdahale edemezsiniz. Keşke edebilsek. ne güzel olurdu.

Fazla hassassanız evliliğe alışmanız çok zorlaşır.çok kafaya takmayın hakatet vs.çirkin şeyler olmadıktan sonra

Erkekler herşey den sıkılır canım..
Erkekler sürekli konfor arar...
Erkekler özgürlük ister
Erkekler Hizmetci ister
Erkekler Her Poku ister dogal hak görür.
Kadın a Sıra geldiği zaman Çok konuşuyorsun
Çok şeyler istiyorsun VS.. Vs.. Topunun Ecdadını....... :)

Herkesin nefes almaya ihtiyacı vardır.
Kadınlar olarak düğün süreçleri bizi bile sıkar.
Erkekler nefret eder bu süreçten.
Lütfen artık sürekli o öle mi olsun şu böle mi olcak diip durmayın.oldugu kadar olsun herşey.
Adama sizi özlemesi için merak etmesi için zaman verin.

Hiç olmadı diye üzülme canım en hayırlısı oldu. Adam emin değilmiş evlikikte son dk size karşı olan öfkesini de kusmuş, ben sizi daha alyan alan naif gördüm eğer evlenirsen bu adam bu çirkinliği ile seni çok üzer. Ailenede bi konuda anlaşamadık bitti evlenip ayrılmaktansa böyle bitmesi hayırlı oldu deyip susturun daha fazla konusmak istemiyorum bu konu hakkinda deyin. Ama gerçekten bütün bağlarınızı koparın son kez konuşayım dur şunuda deyim dur şöyle yazayım olmasin daha çok üzer sizi evlilik arifesinde bu kadar lafları hic çekinmeden eden adamdan herşey beklerinir üzülmeyin ben sizin adınıza sevindim sizi ezmesini istemezdim hakkınızda herşeyin en hayırlısı olsun dualarım sizinle....

Efenim bu erkek ve insan kisileri de regl döbemleri yol belki ama insani olarak gıcık ..itici ..bıkkın ...ne nerdeyim bee..gibi durumlara girebiliyor..ki hic te kibar olamiyor bu ırk...biraz kendi haline bırakın bakim

Teşekkürler.. Affedemicem bu davranışını çünkü haketmedim ve devamı gelecek. O yüzden eminim. Sadece tüm Hazırlıklara ve ailelere üzülüyorum suçları yokken üzülcek yaşlı insanlar

Ben ne kadar hassassam o da o kadar hassastı. Ben ses tonuma dikkat ediyosam geçmiş kavgaları gündeme getirmiyosam ilişkime saygımdandı. Kendine yapılmasını istemeyecegin şeyleri yapmamak saygı çerçevesini oluşturuyor bana göre. Ettiği sözler çizmeyi aştı, bunun hassas olmakla da pek bi ilgisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…