Ozaman git dinle bence. Eğer hiçbirşey hissetmiyorum diyorsan da bunu ona söyle ve mutlu hayatını hiç bozma. Gecmiş olsun ona daYok zararlı biri değildir, hatta gerçekten iyi bir eşti, evliliğimiz boyunca. Ama sebepsiz yere bana yaşattıkları çok acıydı. Duygularım, hislerim tamamen bitti. Geri dönmesini de hiç beklemiyordum, baya şaşırdım.
Kafasını koyduğunu yapan bir tiptir. Mutlaka bir fırsat bulup konuşacak, rahat bırakmayacak gibi. Kendimi, yarım saat hiçbirşey olmamış gibi gidip dinleyebilecek kadar güçlü hissediyorum aslında.
Bu arkadaşa katılıyorum. Bu davranış, hem seni o kadar da takmıyorum hem de medeni bir insan olduğum için sana konuşma fırsatı veriyorum mesajını çok iyi verir.Bence kalabalık bi yerde kısıtlı bir vakitle - arkadaşlarımla randevum var fazla kalamam gibi- görüş, pişmanlığı katmerlensin
Mantıklı. Buz gibi olmalısın ama, hiç şüphesi kalmamalı.Evet ben kendimden çok eminim, tüm gece düşündüm tarttım.. Onsuz hayatımın daha mutlu olduğunu görünce eskisini tekrar tercih edemem.
Kesin ve net bir şekilde istemediğimi söylerim. O zaten çok ısrarla sadece görüş,izin ver konuşayım ne dersen tamam deyip yoluma gidicem dedi. Onca yılın hatrına dinleyebilirim gibi.
Ama bu şekilde tepkisiz kalırsam ucunu açık bırakırım, kolay pes etmez, naz yaptığımı zanneder.daha da üstüme düşer, kaçan kovalanır gibi. Böyle bişey de istemiyorum.Ben açık ve net söyleyeyim kapansın gitsin diye düşünüyorum şuan. Mantıklı mı sizce?
Ben boşandığız gün engelledim telefon numaralarnı, mailllerini. Dün başka bir numaradan yazdı. Hep çok katı oldumTelefonunu engelle mesaj atamasin arayamasin...ve gorusme ne geregi var...her istediginde sana ulaşamasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?