Konuşmak isteyen eski eş

sevinc-1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
204
162
103
37
Merhabalar,

Eski açtığım birkaç konumda daha detaylı bahsetmiştim, tekrar uzunca yazmak istemiyorum ama boşanalı 4 ayı biraz geçti.

Bilinen yada gözle görülen herhangi somut bir sebep olmadan ayrıldık. Bir akşam ayrılmak istediğini söyledi, kendi çapımda uğraştım ama kararlı olduğunu anlayınca gittim davayı açtım ve boşandık. Severek evlendik ve severek devam eden bir evlilikti. Aileler, arkadaşlar, maddiyat vs. Ağzından tek bir neden duyamadan bitirdik evliliğimizi. Hem sevdiğini hem yapamadığını söyledi. Burdan da çok şeyler söylendi şöyledir, böyledir.. herşey olabilir dedim kabullendim.

Şuan çok mutlu bir hayatım var. Çok güzel bir evde oturuyorum, arkadaşlarım, ailem, kurslarım, işim hiçbir sıkıntım yok. Hatta etrafımda da benimle ilgilenen, sürekli görüşmek isteyen kişiler var. Yeniden daha güzel bir hayat yaşayacağıma inancım tam. Keyfini çıkartıyorum hayatımın..

Dün evlilik yıldönümüzdü.5 yıl bitecekti eğer birlikte olsaydık. Akşam bana msj attı, ben cevap yazmadıkça arkası hiç kesilmedi abartmıyorum gece 3te hala yazıyordu. Bende telefonumu kapatmadım, okudum ama hiçbirşey yazmadım. Evimin önüne geldi, camdan baktım gördüm, yine tepki vermedim.

Kısaca yazıcam benimle birlikte geçirdiğimiz 6,7 yılın hatrına sadece yarım saat görüşmek istiyor. Ve görüşmeden peşimi bırakmayacağını söylüyor. Hayatımla ilgili herşeyi biliyor 4 aydır hep beni takip ediyormuş, ne yapıyorum nerdeyim, hatta kimler benle görüşmek istiyor falan.

Ben duygu olarak gerçekten bitirdim hiçbirşey hissetmiyorum. Ama yarım saat görüşmek, anlatacakları dinlemekten bişey kaybedermiyim kestiremiyorum. Arkadaşlarım, ailem kimi görüş, kimi görüşme diyor.. sizinde fikirlerinizi alabilir miyim?

Bunun dışında da konumu merak edenler yada Sebepsiz gidipte geri gelirmi diye merak edenlere yazmış olayım diye konumu açtım.

Şimdiden Teşekkürler..

Kıskanmaya başlamış çünkü hayranlarınızdan haberdar. Ama geçmiş olsun. Kendi istedi, kendi boşandı. Rahat battı. Şimdi güle güle. Hiiiiiiç ilgilenmeyin. İyi olmuş cevap yazmadığınız da. Oralı bile olmayın, ha varmış ha yokmuş. Hiçbir şekilde görüşmeyin, konuşmayın, yazışmayın. Yallah. Neyine, kime güvendi de inat etti boşandıysa onun yanına gitsin. Yallah!

Pişman olmuş ..onsuz yapamayacağını düşünmüş ama onsuz yapabileceğini görmüş senin adına çok sevindim.Eger zarar veren karakteri bozuk biri değilse konuşabilirsin bence .. içinde birsey kalmamış sadece zaferini daha uzun süre yaşamana neden olur bu görüşme tadını doyasıya yaşa.

bence görüşmemelisin. muhtemelen yalnız kaldı ve pişman. yalnızlığını tekrar seninle gidermek istiyor. bir kere yüz verirsen peşi sıra sürekli gelecektir. bunu boşanmadan önce düşünecekti. çok güzel hayatın varmış sakın bozma. kendisine de onu istemediğini net bir şekilde söyle ki bir daha seni rahatsız etmesin. klasik erkek psikolojisi. yol ver gitsin güzelim. huzurunu bozma sakın.

Yok zararlı biri değildir, hatta gerçekten iyi bir eşti, evliliğimiz boyunca. Ama sebepsiz yere bana yaşattıkları çok acıydı. Duygularım, hislerim tamamen bitti. Geri dönmesini de hiç beklemiyordum, baya şaşırdım.

Kafasını koyduğunu yapan bir tiptir. Mutlaka bir fırsat bulup konuşacak, rahat bırakmayacak gibi. Kendimi, yarım saat hiçbirşey olmamış gibi gidip dinleyebilecek kadar güçlü hissediyorum aslında.

Eğer sebep merak ediyorsanız gidin, fakat ilginizin bile kalmadığını yazmışsınız. Elbette yarım saat görüşmek medenice hakkıdır her iki tarafın ama anlayamadım neden böyle bir yaklaşımda bulunuyor..

Ozaman git dinle bence. Eğer hiçbirşey hissetmiyorum diyorsan da bunu ona söyle ve mutlu hayatını hiç bozma. Gecmiş olsun ona da

Bence kalabalık bi yerde kısıtlı bir vakitle - arkadaşlarımla randevum var fazla kalamam gibi- görüş, pişmanlığı katmerlensin
Bu arkadaşa katılıyorum. Bu davranış, hem seni o kadar da takmıyorum hem de medeni bir insan olduğum için sana konuşma fırsatı veriyorum mesajını çok iyi verir.

Aradığını bulamayıp tekrar dönen erkekten başka bir şey değil işte erkekler boşanınca sanıyor ki tüm kızlar peşine takılır paşalar gibi yaşar ama gerçekle yüzleŞince direk dönüyorlar kürkçü dükkanına ,gidin ya da gitmeyin diyemem ama olur da giderseniz asla geri dönüşü olmayacağını söyleyin net olun ben olsam giderdim düşmanım değil eski günlerin hatrına der bir çay içerdim ama eski günler konusu gelince ben geçtim oraları konuşmaya gerek yok der net şekilde keser atardım

Evet ben kendimden çok eminim, tüm gece düşündüm tarttım.. Onsuz hayatımın daha mutlu olduğunu görünce eskisini tekrar tercih edemem.

Kesin ve net bir şekilde istemediğimi söylerim. O zaten çok ısrarla sadece görüş,izin ver konuşayım ne dersen tamam deyip yoluma gidicem dedi. Onca yılın hatrına dinleyebilirim gibi.

Ama bu şekilde tepkisiz kalırsam ucunu açık bırakırım, kolay pes etmez, naz yaptığımı zanneder.daha da üstüme düşer, kaçan kovalanır gibi. Böyle bişey de istemiyorum.Ben açık ve net söyleyeyim kapansın gitsin diye düşünüyorum şuan. Mantıklı mı sizce?

Mantıklı. Buz gibi olmalısın ama, hiç şüphesi kalmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…