Konuşmak isteyen eski eş

Görüşmek için yarım saat ayırmak için bile bir neden yok bence.Bitirdim diyorsunuz, e gayet mutluymuşsunuz maşallah ,bence o defteri bir daha açmayın.Kıymetinizi anladı.Baktı, elinin tersiyle ittiğini millet havada kapmaya çalışıyor, hatasını anladı .Şimdi sizi etkileyip yeniden evlenmeye mi ikna edecek?
Geçti Bor'un pazarı diyin valla.Nasıl ki nedensiz boşandıysa,siz de görüşmeyin sakın. Neden görüşmek istemiyorsun derse de,'nedeni yok' dersiniz.Kendisinin cevabını verin de anlasın.

O zaman dediğiniz gibi yapmak mantıklı geliyor.
Dinleyin kendisini ne diyecekmiş, derdi neymiş?
Sonra da sizi rahatsız edemez zaten hangi yüzle edecek?
Giderseniz de çok mutlu çok rahat görünün.Zaman da çok kısıtlı olsun.Tadı damağında kalsın.Hemen kaçın beni çağırıyorlar falan deyin.
Ama görüşürseniz ne konuştuğunu yeni konu açıp bize yazın olur mu? .Şahsen ben merak ettim.

Ne demek ben teşekkür ederim umarım hep mutlu olursunuz

Oldu canım başka bi isteğin var mı deseydiniz oh buz gibi oldum valla sizi düşünemiyorum

Bugün de tekrar tekrar yazdı, görüşmediğim için mesajla niyetini yazıyor. Tekrar bir şans istiyor, yarın gidip evlenelim diyor.. çok net olduğumu bir kez daha belirtince, veda konuşması gibi şeyler yazdı. Üzgünlüğünü, hatasını, çok sevdiğini, bensiz asla mutlu olamayacağını..

Herkes aynı şeyi söylüyor, içimin yağları eridi diye. Ben böyle hissedemiyorum hiç dönmese de olurdu sanki, okadar bişey ifade etmiyor yani artık.. sanırım bir daha yazmaz tam bir iç dökme ve veda oldu..
Allah hayırlı kapılr açsın herkese..

Teşekkürler cevap yazanlara..

defolsun gitsin.
Dışarıdaki hayata evliyken heves edip, ya hevesini aldı ya umdugunu bulamadı.
Napim napim ,, karıma döneyim.
Yok öyle yağma.
Defol git çöplüğünde mutsuz tek başına öl deyin ona.

+1

Yazık , durduk yere kendi eliyle mahvetmiş, şimdi çeksin dursun. Gerçekten birşey hissetmiyorsanız boşverin, kendi etti kendi buldu. Çocuk oyuncağı mı bu, bugün evlenelim yarın boşanalım. Bugünün erkeklerine de bir hal oldu, durduk yerde boşanmak moda oldu herhalde.

Hakkınızda hayırlısı olsun , üzüldüm yinede saçmalamış boş yere yuvasını yıkmış eşiniz, sizide ebediyen kaybetmiş ama belki de böylesi hayırlısıdır, inşallah çok mutlu olun bundan sonra

Eski konularını okudum şimdi , bir garip sevinç oldu içimde nedense :) Sen hiç birşey hissetmiyorum demişsin ama ben senin adına çok sevindim. darısı Bütün senden sıkıldım diyen erkeklerin başına .

darısı başıma
bende resmen kendı küllerimden dogmaya calısıyorum
aslında ben kendım ıstedım ve actım davayı ama kendım ıstemek zorunda kaldım
cunku benı mecbur bıraktı bu yolu secmeye
ıcım rahatladı
darısı basıma

Bence buluşmaya gitme yoksa beklentiye girer madem ki artık duygusal olarak ölmüş gözünde

eher hayatinizi bu kadar yakin takip altina aldıysa kesinlikle gorusmeyin. Gazetelerin 3.sayfasi son kez gorusmek istedigi karisini olduren psikopatlarin haberleriyle dolu. Hani normal bir ayrilik olsa neyse ama eger 4 aydir sizi takip ediyorsa o iste bir sikinti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…