• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmak isteyen eski eş

Görüşmek için yarım saat ayırmak için bile bir neden yok bence.Bitirdim diyorsunuz, e gayet mutluymuşsunuz maşallah ,bence o defteri bir daha açmayın.Kıymetinizi anladı.Baktı, elinin tersiyle ittiğini millet havada kapmaya çalışıyor, hatasını anladı .Şimdi sizi etkileyip yeniden evlenmeye mi ikna edecek?
Geçti Bor'un pazarı diyin valla.Nasıl ki nedensiz boşandıysa,siz de görüşmeyin sakın. Neden görüşmek istemiyorsun derse de,'nedeni yok' dersiniz.Kendisinin cevabını verin de anlasın.

Evet ben kendimden çok eminim, tüm gece düşündüm tarttım.. Onsuz hayatımın daha mutlu olduğunu görünce eskisini tekrar tercih edemem.

Kesin ve net bir şekilde istemediğimi söylerim. O zaten çok ısrarla sadece görüş,izin ver konuşayım ne dersen tamam deyip yoluma gidicem dedi. Onca yılın hatrına dinleyebilirim gibi.

Ama bu şekilde tepkisiz kalırsam ucunu açık bırakırım, kolay pes etmez, naz yaptığımı zanneder.daha da üstüme düşer, kaçan kovalanır gibi. Böyle bişey de istemiyorum.Ben açık ve net söyleyeyim kapansın gitsin diye düşünüyorum şuan. Mantıklı mı sizce?
O zaman dediğiniz gibi yapmak mantıklı geliyor.
Dinleyin kendisini ne diyecekmiş, derdi neymiş?
Sonra da sizi rahatsız edemez zaten hangi yüzle edecek?
Giderseniz de çok mutlu çok rahat görünün.Zaman da çok kısıtlı olsun.Tadı damağında kalsın.Hemen kaçın beni çağırıyorlar falan deyin.
Ama görüşürseniz ne konuştuğunu yeni konu açıp bize yazın olur mu? .Şahsen ben merak ettim.

Hiç detaylara, bahanelere takılmadım. Önce kabullendim beni sevmiyor dedim buna inandım, sonra bende sevmemeliyim nasıl sevebilirimki dedim, gerisi kendiliğinden oldu. Geçti, gitti..duygularım gerçekten bitti. Birazcık mantıklı düşününce, olaya dışardan bakınca doğruyu bulabiliyorsun. Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.
Ne demek ben teşekkür ederim umarım hep mutlu olursunuz

Bugünde öğleden sonra mesajlar attı, aralıksız sürekli yazıyor. Tüm mesajlarını okudum, yarım saat kadar önce de cevap yazdım.
Hiçbirşey yapmadıkça daha da yapası geliyor bence,böyle de bir amacım yok.

Aramızdaki herşeyin tamamen bittiğini, asla görüşmek istemediğimi çok net bişekilde yazdım.

Beni ne kadAr özlediğini anladığını, hep aklında olduğumu falan filan..son olarakta tekrar evlenelim, herşeyi unutturacağına dair yeminler etti.

Tekrar açık ve net istemediğimi yazdım.

Niyetini öğrendiğime göre görüşmeyeceğim.. son kararım. Umarım anlar ve birdaha yazmaz çıkar gider hayatımdan..
Oldu canım başka bi isteğin var mı deseydiniz oh buz gibi oldum valla sizi düşünemiyorum

Bugün de tekrar tekrar yazdı, görüşmediğim için mesajla niyetini yazıyor. Tekrar bir şans istiyor, yarın gidip evlenelim diyor.. çok net olduğumu bir kez daha belirtince, veda konuşması gibi şeyler yazdı. Üzgünlüğünü, hatasını, çok sevdiğini, bensiz asla mutlu olamayacağını..

Herkes aynı şeyi söylüyor, içimin yağları eridi diye. Ben böyle hissedemiyorum hiç dönmese de olurdu sanki, okadar bişey ifade etmiyor yani artık.. sanırım bir daha yazmaz tam bir iç dökme ve veda oldu..
Allah hayırlı kapılr açsın herkese..

Teşekkürler cevap yazanlara..

defolsun gitsin.
Dışarıdaki hayata evliyken heves edip, ya hevesini aldı ya umdugunu bulamadı.
Napim napim ,, karıma döneyim.
Yok öyle yağma.
Defol git çöplüğünde mutsuz tek başına öl deyin ona.

Kıskanmaya başlamış çünkü hayranlarınızdan haberdar. Ama geçmiş olsun. Kendi istedi, kendi boşandı. Rahat battı. Şimdi güle güle. Hiiiiiiç ilgilenmeyin. İyi olmuş cevap yazmadığınız da. Oralı bile olmayın, ha varmış ha yokmuş. Hiçbir şekilde görüşmeyin, konuşmayın, yazışmayın. Yallah. Neyine, kime güvendi de inat etti boşandıysa onun yanına gitsin. Yallah!
+1

Bugün de tekrar tekrar yazdı, görüşmediğim için mesajla niyetini yazıyor. Tekrar bir şans istiyor, yarın gidip evlenelim diyor.. çok net olduğumu bir kez daha belirtince, veda konuşması gibi şeyler yazdı. Üzgünlüğünü, hatasını, çok sevdiğini, bensiz asla mutlu olamayacağını..

Herkes aynı şeyi söylüyor, içimin yağları eridi diye. Ben böyle hissedemiyorum hiç dönmese de olurdu sanki, okadar bişey ifade etmiyor yani artık.. sanırım bir daha yazmaz tam bir iç dökme ve veda oldu..

Yazık , durduk yere kendi eliyle mahvetmiş, şimdi çeksin dursun. Gerçekten birşey hissetmiyorsanız boşverin, kendi etti kendi buldu. Çocuk oyuncağı mı bu, bugün evlenelim yarın boşanalım. Bugünün erkeklerine de bir hal oldu, durduk yerde boşanmak moda oldu herhalde.

Hakkınızda hayırlısı olsun , üzüldüm yinede saçmalamış boş yere yuvasını yıkmış eşiniz, sizide ebediyen kaybetmiş ama belki de böylesi hayırlısıdır, inşallah çok mutlu olun bundan sonra

Eski konularını okudum şimdi , bir garip sevinç oldu içimde nedense :) Sen hiç birşey hissetmiyorum demişsin ama ben senin adına çok sevindim. darısı Bütün senden sıkıldım diyen erkeklerin başına .

darısı başıma
bende resmen kendı küllerimden dogmaya calısıyorum
aslında ben kendım ıstedım ve actım davayı ama kendım ıstemek zorunda kaldım
cunku benı mecbur bıraktı bu yolu secmeye
ıcım rahatladı
darısı basıma

Bence buluşmaya gitme yoksa beklentiye girer madem ki artık duygusal olarak ölmüş gözünde

Merhabalar,

Eski açtığım birkaç konumda daha detaylı bahsetmiştim, tekrar uzunca yazmak istemiyorum ama boşanalı 4 ayı biraz geçti.

Bilinen yada gözle görülen herhangi somut bir sebep olmadan ayrıldık. Bir akşam ayrılmak istediğini söyledi, kendi çapımda uğraştım ama kararlı olduğunu anlayınca gittim davayı açtım ve boşandık. Severek evlendik ve severek devam eden bir evlilikti. Aileler, arkadaşlar, maddiyat vs. Ağzından tek bir neden duyamadan bitirdik evliliğimizi. Hem sevdiğini hem yapamadığını söyledi. Burdan da çok şeyler söylendi şöyledir, böyledir.. herşey olabilir dedim kabullendim.

Şuan çok mutlu bir hayatım var. Çok güzel bir evde oturuyorum, arkadaşlarım, ailem, kurslarım, işim hiçbir sıkıntım yok. Hatta etrafımda da benimle ilgilenen, sürekli görüşmek isteyen kişiler var. Yeniden daha güzel bir hayat yaşayacağıma inancım tam. Keyfini çıkartıyorum hayatımın..

Dün evlilik yıldönümüzdü.5 yıl bitecekti eğer birlikte olsaydık. Akşam bana msj attı, ben cevap yazmadıkça arkası hiç kesilmedi abartmıyorum gece 3te hala yazıyordu. Bende telefonumu kapatmadım, okudum ama hiçbirşey yazmadım. Evimin önüne geldi, camdan baktım gördüm, yine tepki vermedim.

Kısaca yazıcam benimle birlikte geçirdiğimiz 6,7 yılın hatrına sadece yarım saat görüşmek istiyor. Ve görüşmeden peşimi bırakmayacağını söylüyor. Hayatımla ilgili herşeyi biliyor 4 aydır hep beni takip ediyormuş, ne yapıyorum nerdeyim, hatta kimler benle görüşmek istiyor falan.

Ben duygu olarak gerçekten bitirdim hiçbirşey hissetmiyorum. Ama yarım saat görüşmek, anlatacakları dinlemekten bişey kaybedermiyim kestiremiyorum. Arkadaşlarım, ailem kimi görüş, kimi görüşme diyor.. sizinde fikirlerinizi alabilir miyim?

Bunun dışında da konumu merak edenler yada Sebepsiz gidipte geri gelirmi diye merak edenlere yazmış olayım diye konumu açtım.

Şimdiden Teşekkürler..
eher hayatinizi bu kadar yakin takip altina aldıysa kesinlikle gorusmeyin. Gazetelerin 3.sayfasi son kez gorusmek istedigi karisini olduren psikopatlarin haberleriyle dolu. Hani normal bir ayrilik olsa neyse ama eger 4 aydir sizi takip ediyorsa o iste bir sikinti var.

Back
X