Merhaba hanımlar
İçime dert oldu gerçekten artık, bir çözüm arıyorum bulamıyorum Allah bir yol nasip eder inşallah.
Sizden de fikir almak istiyorum.
Çok yakınım olan biri bir müddet önce beni birine uygun görüyor tanıştırmayı düşünüyor ama hayata geçiremiyor daha sonra da o kişiyle çalışma ortamları ayrılıyor. Bu mesele de öylece kalmış oluyor çünkü bu kişiler yeni tanışmış insanlar ve fazla samimi değiller.
Ben bunu öğrendikten sonra o kişiyi sosyal medyada araştırdım ve çok kanım ısındı beğendim, kolay kolay bu kadar etkilenmiyorum. Zaten referans olan kişiye de çok güvenirim, insan sarrafı denilebilecek birisi.
Velhasılı kelam ben bu kişiyi instagramda takibe aldım o da beni takip etmeye başladı ama fazla etkileşimimiz yok orada pek aktif de değil zaten. Bu kişi beni ve onu kim vasıtasıyla tanıdığımı bilmiyor sadece bazı paylaşımlarımdan ötürü onu bir şekilde uzaktan tanıdığımı düşünmüş olabilir. Çünkü oldukça küçük bir şehirde yaşıyor ve oraya yakınım olan kişiyi ziyarete gittiğim de bunu paylaştım.
Amma ve lakin sonuç olarak tanışmadık, konuşmadık, görüşmedik hala ve ben bunu denemek istiyorum bu şekilde vazgeçmek içime sığmıyor.
''Yakınınız olan kişiye söyleyin o yapsın'' demeyin kime sorduysam böyle diyor ama o imkan yok malesef. Çok yakınım da olsa birine ''beni tanıştır beni tanıştır'' diye baskı yapamam gider kendim açılırım daha iyi. Ama pat diye de söylenmez ki bunu da biliyorum
Bana bir akıl verin ?
Evet canim sen konuya vakifsin o zaman da fikir vermistin sag ol. Ama dediklerin olmaz o kadar ugrasmaktansa acikca konusmak daha evla ama sosyal medya da pek ilgilendigini soyleyemem o yuzden adim da atmak istemiyorum.Merhaba ben eski konularinizida bildigim icin sanirim konuya biraz vakifim
Yani arkadasiniz bulusturamayabilir falanda zannedersem aday adayi sahis doktordu ayni ildeyseniz arkadasinizla konussaniz hastaneyle ilgili bi sorun uydursanizda konuyla ilgilenmesi icin ortak arkadasiniz malum kisiyke konussa sizinle ilgilenmeyi rica etse sizde sonradan tesekkur icin bi cikolatayla falan ziyarete gitseniz zatwn gonlu olursa kendisi bi adim atar diye düşünüyorum
Yada ne bileyim bisey danismak icin sizi o kisiye yonlendirekez mi arkadasiniz
Haklisin aynen oyle ama ikisini de yapamiyorum sanirim vazgececegim. Sosy medyadan yazmak icin de bir etkilesim olsub istiyorum ama henuz onu da goremedim.Arkadaşım aracı olmasın ben mesaj atmıyım eee adamın senin varlığından haberi yok. Eline al bi kac kitap git adamla çarpismis gibi mi yap diyelim? Alemsin he
2 seçenek var.
1) Arkin aracı olacak
2) Sosyal medyadan yazıp yani ben burdayim heeeey mesaji verip olayı akışına bırakman.
Uzun mesafe iliskisi yurutebilirim zaten anlasirsak evlenmeyi uzatacagimizi sanmiyorum. Kucuk sehirde yasayabilirim ama zaten yasadigi sehri degistirebilir o isler ayrinti acikcasiEğer tanışır ve ısınırsanız uzun mesafe ilişkisi olacak sanırım, buna bakışın nasıl? Ben uzak mesafe ilişkisine sıcak bakmıyorum çünkü. İkincisi diyelim daha da ilerledi, küçük şehire sen onun yanına mı gideceksin, gidersen küçük şehirde yaşayabilecek misin?
Madem birbirinizi eklemişsiniz, bir mesaj at, seni şu kişiden dolayı görüp ekledim diye söze gir, ortak noktalarınız varsa, onların biriyle ilgili bir soru sor, konu aç, sohbet açılırsa zaten konuşursunuz.
Bi sey kaybetmem ama cok caba sarfetmek istemiyorum soyle bi durum da.Adım atsanız ne kaybedersiniz? Ama adım atmazsanız heeeep içinizde acaba olarak kalacak.. Direk yalansız abartmadan her şeyi olduğu gibi anlatın.. Arkadaşınız sizden bahsetmemiş mi ki böyle böyle bçr arkadaşım var diye..
Evet canim sen konuya vakifsin o zaman da fikir vermistin sag ol. Ama dediklerin olmaz o kadar ugrasmaktansa acikca konusmak daha evla ama sosyal medya da pek ilgilendigini soyleyemem o yuzden adim da atmak istemiyorum.
Çaba sarfetmeyeceksin ki sadece adamı durumdan haberdar edeceksiniz.. O neden size adım atsın bişey bilmiyor ki.. Saçma biraz sizin beklentiniz doğrusunu söylemek gerekirse.. Nerden bilsin adam sizi..Bi sey kaybetmem ama cok caba sarfetmek istemiyorum soyle bi durum da.
Doğru söyluyorsun sosyal medyada gordugu bi kizi niye tanimaya calissin durduk yere. Ama daha ilgili olsa cesaret bulabilirdim paylasimlarima karsi cok alakali degil gerci cok az kullaniyor instagrami ama yine de merak duysaydi istedim. Ilgilenmiyorken de daha yaklasmak riskli olabilir.Çaba sarfetmeyeceksin ki sadece adamı durumdan haberdar edeceksiniz.. O neden size adım atsın bişey bilmiyor ki.. Saçma biraz sizin beklentiniz doğrusunu söylemek gerekirse.. Nerden bilsin adam sizi..
Inan erkekler artik cok akilli hele ki bu bir doktor oyle bi soruyla mesajla niyetimi hemen anlayacaktir biz olsak anlamaz miyiz ? O yuzden kucuk oyunlar oynamak yerine acik ve net olmayı tercih ederim. Biraz isik gorsem yapabilirim ama malesef...Bak soyle birsey soyleyeyik karsidaki insani karakter olarak tanimadigimiz icin ilk adimi atman konusunda kararsizim
Soyle bi ornek vermek istiyorum detaysiz anlatayim bi ara netten bi doktorla tanismistim sohbeti muhabbeti cok hosuma gidiyordu kesinlikle ask falan degil o bazi gerekcelere dayanarak uzak durmak istedi ve durdu
Ben konuyu buraya actigimda bi suru kisi yorum yaparken acaba o insan doktor olmasa bu kadar ilgini cekecekmiydi diye yorumlar yapmisti
Dudunsene hemcinslerimiz dahi duygularimizi dusunmeden sadece mesleginden dolayi gorusmek istedigimizi dusunuyorsa karsi cinsin dusunmesi daha normal o yuzden bence ilk adimi atacak dahi olsaniz direk arkadasliga dair atmayon adimi
Mesela ortak ilgi alanimiz var ikimizde resimlerle ugrasiyoruz diye yazmistiniz
Hani fotografcilikla ilgili bisey hakkinda uygun bi sekilde bisdy sirabilirsiniz
Misal fotograflarini falan paylasiyorsa fotograflarinizin renklerini fok begeniyorum hangi bakinayi kullaniyorsunuz yada filitre kullaniyormusunuz gibisinden mesaj atabilirsiniz
Yada aiyle yapabilirsin alanini biliyorsan o alanla ilgili iyi bi arastirma yapip guzel bi soru bulup bi sekikde mesaj atarsiniz
Ortak arkadasinizin adini soylersiniz ondan dolayi sizin alaninizda iyi oldugunuzu duymustum benim merak ettigim soyle bisey var diye rics etsem konuyla ilgili soruyu sorsam bilgi verirmisiniz gibisinden uygun bi mesaj yazip yolasaniz belki kendi geri donecek
Cok basite indirgemis olmazmiyim olursa olur olmazsa yallah sansimi deniyorum hissi cok etkili olmaz. Zira bu kadar hafife almiyorum bu isleri.Şuanda instagramdan bir merhaba yazmaktan başka yapabileceğin bir şey yok gibi . Yaz bence, hiçbir şey kaybetmezsin. Eğer cevap vermezse, engellersin gider, kimin arkadaşı olduğunu bilmiyor sonuç olarak, kimsenin haberi olmadan kapanır konu ama cevap yazarsa , belki konuşmalar ilerleyecek ve güzel bir ilişki hatta evlilik olacak:)
Bu mantikli ama bi suredir takiplesiyorurz ve paylasimlarimla cok ilgileniyormus gibi davranmiyor bu durumda yine de acilmali miyim sence?olayı olduğu gibi anlatabilirsin, şu şu kişi böyle birşeyden bahsetti bende seni merak ettim tanımak istedim, diye.
Inan erkekler artik cok akilli hele ki bu bir doktor oyle bi soruyla mesajla niyetimi hemen anlayacaktir biz olsak anlamaz miyiz ? O yuzden kucuk oyunlar oynamak yerine acik ve net olmayı tercih ederim. Biraz isik gorsem yapabilirim ama malesef...
Ilk etapda olayi bilmedigi icin onunla ilgilenme sebebimi dedigin gibi yuzeysel seylere baglayabilir ama bilse ve tanisa boyle dusunmez o yuzden siradan bir sekilde yaklasmaya calismaktansa acik konusmak daha etkili olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?