Konuşmalı mı vazgeçmeli mi ? Bana bir akıl verin..

Adım atsanız ne kaybedersiniz? Ama adım atmazsanız heeeep içinizde acaba olarak kalacak.. Direk yalansız abartmadan her şeyi olduğu gibi anlatın.. Arkadaşınız sizden bahsetmemiş mi ki böyle böyle bçr arkadaşım var diye..

Arkadaşım aracı olmasın ben mesaj atmıyım eee adamın senin varlığından haberi yok. Eline al bi kac kitap git adamla çarpismis gibi mi yap diyelim? Alemsin he

2 seçenek var.

1) Arkin aracı olacak
2) Sosyal medyadan yazıp yani ben burdayim heeeey mesaji verip olayı akışına bırakman.

Eğer tanışır ve ısınırsanız uzun mesafe ilişkisi olacak sanırım, buna bakışın nasıl? Ben uzak mesafe ilişkisine sıcak bakmıyorum çünkü. İkincisi diyelim daha da ilerledi, küçük şehire sen onun yanına mı gideceksin, gidersen küçük şehirde yaşayabilecek misin?
Madem birbirinizi eklemişsiniz, bir mesaj at, seni şu kişiden dolayı görüp ekledim diye söze gir, ortak noktalarınız varsa, onların biriyle ilgili bir soru sor, konu aç, sohbet açılırsa zaten konuşursunuz.

Evet canim sen konuya vakifsin o zaman da fikir vermistin sag ol. Ama dediklerin olmaz o kadar ugrasmaktansa acikca konusmak daha evla ama sosyal medya da pek ilgilendigini soyleyemem o yuzden adim da atmak istemiyorum.

Haklisin aynen oyle ama ikisini de yapamiyorum sanirim vazgececegim. Sosy medyadan yazmak icin de bir etkilesim olsub istiyorum ama henuz onu da goremedim.

Uzun mesafe iliskisi yurutebilirim zaten anlasirsak evlenmeyi uzatacagimizi sanmiyorum. Kucuk sehirde yasayabilirim ama zaten yasadigi sehri degistirebilir o isler ayrinti acikcasi

Bi sey kaybetmem ama cok caba sarfetmek istemiyorum soyle bi durum da.

O kisinin sizden hic haberi olmamis mi tanidiginiz ona da soylememis mi boyle bir kiz var diye
Eger haberi varsa uzerine dusmeyin derim olacagi varsa olur zaten tanidiktan habersiz mesaj atarsaniz bu sefer de araci kisi yanlis dusunebilir hakkinizda. En iyisi araciya soyleyin adama cinlatsin bir kiz vardi diye adam da gorusmek isterse yazarsiniz.

Şuanda instagramdan bir merhaba yazmaktan başka yapabileceğin bir şey yok gibi . Yaz bence, hiçbir şey kaybetmezsin. Eğer cevap vermezse, engellersin gider, kimin arkadaşı olduğunu bilmiyor sonuç olarak, kimsenin haberi olmadan kapanır konu ama cevap yazarsa , belki konuşmalar ilerleyecek ve güzel bir ilişki hatta evlilik olacak:)

olayı olduğu gibi anlatabilirsin, şu şu kişi böyle birşeyden bahsetti bende seni merak ettim tanımak istedim, diye.

Evet canim sen konuya vakifsin o zaman da fikir vermistin sag ol. Ama dediklerin olmaz o kadar ugrasmaktansa acikca konusmak daha evla ama sosyal medya da pek ilgilendigini soyleyemem o yuzden adim da atmak istemiyorum.

Bak soyle birsey soyleyeyik karsidaki insani karakter olarak tanimadigimiz icin ilk adimi atman konusunda kararsizim

Soyle bi ornek vermek istiyorum detaysiz anlatayim bi ara netten bi doktorla tanismistim sohbeti muhabbeti cok hosuma gidiyordu kesinlikle ask falan degil o bazi gerekcelere dayanarak uzak durmak istedi ve durdu

Ben konuyu buraya actigimda bi suru kisi yorum yaparken acaba o insan doktor olmasa bu kadar ilgini cekecekmiydi diye yorumlar yapmisti

Dudunsene hemcinslerimiz dahi duygularimizi dusunmeden sadece mesleginden dolayi gorusmek istedigimizi dusunuyorsa karsi cinsin dusunmesi daha normal o yuzden bence ilk adimi atacak dahi olsaniz direk arkadasliga dair atmayon adimi

Mesela ortak ilgi alanimiz var ikimizde resimlerle ugrasiyoruz diye yazmistiniz

Hani fotografcilikla ilgili bisey hakkinda uygun bi sekilde bisdy sirabilirsiniz

Misal fotograflarini falan paylasiyorsa fotograflarinizin renklerini fok begeniyorum hangi bakinayi kullaniyorsunuz yada filitre kullaniyormusunuz gibisinden mesaj atabilirsiniz

Yada aiyle yapabilirsin alanini biliyorsan o alanla ilgili iyi bi arastirma yapip guzel bi soru bulup bi sekikde mesaj atarsiniz

Ortak arkadasinizin adini soylersiniz ondan dolayi sizin alaninizda iyi oldugunuzu duymustum benim merak ettigim soyle bisey var diye rics etsem konuyla ilgili soruyu sorsam bilgi verirmisiniz gibisinden uygun bi mesaj yazip yolasaniz belki kendi geri donecek

Bi sey kaybetmem ama cok caba sarfetmek istemiyorum soyle bi durum da.
Çaba sarfetmeyeceksin ki sadece adamı durumdan haberdar edeceksiniz.. O neden size adım atsın bişey bilmiyor ki.. Saçma biraz sizin beklentiniz doğrusunu söylemek gerekirse.. Nerden bilsin adam sizi..

Çaba sarfetmeyeceksin ki sadece adamı durumdan haberdar edeceksiniz.. O neden size adım atsın bişey bilmiyor ki.. Saçma biraz sizin beklentiniz doğrusunu söylemek gerekirse.. Nerden bilsin adam sizi..
Doğru söyluyorsun sosyal medyada gordugu bi kizi niye tanimaya calissin durduk yere. Ama daha ilgili olsa cesaret bulabilirdim paylasimlarima karsi cok alakali degil gerci cok az kullaniyor instagrami ama yine de merak duysaydi istedim. Ilgilenmiyorken de daha yaklasmak riskli olabilir.

Inan erkekler artik cok akilli hele ki bu bir doktor oyle bi soruyla mesajla niyetimi hemen anlayacaktir biz olsak anlamaz miyiz ? O yuzden kucuk oyunlar oynamak yerine acik ve net olmayı tercih ederim. Biraz isik gorsem yapabilirim ama malesef...
Ilk etapda olayi bilmedigi icin onunla ilgilenme sebebimi dedigin gibi yuzeysel seylere baglayabilir ama bilse ve tanisa boyle dusunmez o yuzden siradan bir sekilde yaklasmaya calismaktansa acik konusmak daha etkili olur.

Cok basite indirgemis olmazmiyim olursa olur olmazsa yallah sansimi deniyorum hissi cok etkili olmaz. Zira bu kadar hafife almiyorum bu isleri.

olayı olduğu gibi anlatabilirsin, şu şu kişi böyle birşeyden bahsetti bende seni merak ettim tanımak istedim, diye.
Bu mantikli ama bi suredir takiplesiyorurz ve paylasimlarimla cok ilgileniyormus gibi davranmiyor bu durumda yine de acilmali miyim sence?

Sende haklisin belki biraz basit dusundum ama karsindaki tarafin seni anlayip anlayamayaciginida bilmiyoruz iste

Peki arkadasinin suan gorusturememesi neden dolayi sonucta bi kere konuyu acmis ayri yerde calisiyor olsada ne olacak ki bi bahaneyle sizi yanyana gwtirse falan

Ben biraz kaderciyim olacagi varsa zaten olur gozuyle bakiyorum yani siz adim atmasanizda bi sekilde olur

Birde erkeklerde ozguven meselesi biraz fazla yani kendini begenmis tavirla karsilim verebilir

Hakkinizda hayirlisi olur insallah

Benim aklıma o tanıdıkla resim çekinip instagrama atsanız bir yerde çay kahve içerken tabi bu aracı kadın mı erkek mi? Oda belki o aracıyı arar sorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…