Ay bende çok çekingen ve utangacımBende cekingen ve heycanli bi tiptim.Bu durumu yabancilara soru sorarak, tanisarak aştim.Simdi de kimseye hicbir duruma heycan yapmiyorum.En son en zamn heycanlandim onu bile hatirlamiyorun
Sosyal fobiksiniz galiba bir psikoloğa gitseniz iyi olur.Ay bende çok çekingen ve utangacım
İste bunu aşman icin yabanci insanlarla iletisim kurman lazim.Ben mesela adres sorardim,bi yerde sira beklerken insanlarla muhabbet etmeye calisirdim,arkadaslarmin cagirdigi her ortama gittim oyle yendim.Bi bakmisim ki degismisimAy bende çok çekingen ve utangacım
Evet sosyal fobi var. Psikolog pek işe yaramadı. Ne varsa insanın kendin de varSosyal fobiksiniz galiba bir psikoloğa gitseniz iyi olur.
Çok iyi fikir yarın unutmazsam denerimKendine bir konu seç, o konuda belli bir süre boyunca (5dk gibi) konuş, bu sırada da kaydet kendini, hem hatalarını bulursun, hem pratik yapmış olursun.
Konuşmam çok zayıf... Bu durumu Nasıl aşabilirim?
Konuşurken bazen kelimeleri 2 defa tekrarlıyorum. Arada da kekemelik oluyor. Ama heyecandan kaynaklı. Normalde kekeme değilim.
Üniversite öğrencisiyim. Sunum yaparken Cümleleri ezberleyip anlatıyorum. Doğaçlama gidemiyorum. Hoca bir şey sorduğunda iki kelimeyi yan yana getiremiyorum. Benim gibi olup üstesinden gelen var mı?
Hayır aksine konuşmak eğlenmek istiyorum. Utanıyorum konulurken ama neden utandığını çözemedimYanlış bir şey söyleyip komik duruma düşmekten mi korkuyorsun acaba ?
konuşa konuşa acilirsin o zaman. Bol sunumlar çözer sizi. Kacinci sinifsiniz?Hayır aksine konuşmak eğlenmek istiyorum. Utanıyorum konulurken ama neden utandığını çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?