Çok okuyan, çok düşünen biri mısınız?
Yazarken sıkıntı oluyor mu?
Çok okuyan biri değilim. Yılda 2 3 kitap... Düşünürüm ama felsefi düşünmem. Takıntılı olduğum için insanlarla olan ilişkilerime dair düşünürüm. Yazarken çok da sıkıntı yokÇok okuyan, çok düşünen biri mısınız?
Yazarken sıkıntı oluyor mu?
2. Sınıfımkonuşa konuşa acilirsin o zaman. Bol sunumlar çözer sizi. Kacinci sinifsiniz?
Hep özenmişimdir. Bence çok iyi bir şey hızlı konuşmak.Ayy bende cok hizli konusuyorum:/
bol kitap okumak lazım galiba
Valla hic iyindegil.insanlar bazen anllamiyor o insanlarin arasinda bazen anne babamda olabiliyorHep özenmişimdir. Bence çok iyi bir şey hızlı konuşmak.
Yılda 2 3 kitap bitiriyorum kısacası çok çok az okuyorum
sahne fobisi :) bende de var. sen benden bile iyisin ben asla konuşamıyorum. hık hık kalıyorum. en son careyi kimsenin yuzune bakmadan konuşmakta bulmuştuım. sorulara asla tahammulum yoktu :)Konuşmam çok zayıf... Bu durumu Nasıl aşabilirim?
Konuşurken bazen kelimeleri 2 defa tekrarlıyorum. Arada da kekemelik oluyor. Ama heyecandan kaynaklı. Normalde kekeme değilim.
Üniversite öğrencisiyim. Sunum yaparken Cümleleri ezberleyip anlatıyorum. Doğaçlama gidemiyorum. Hoca bir şey sorduğunda iki kelimeyi yan yana getiremiyorum. Benim gibi olup üstesinden gelen var mı?
Ama sadece sahnede olan bir şey değil 2 li konuşmalarda da oluyorsahne fobisi :) bende de var. sen benden bile iyisin ben asla konuşamıyorum. hık hık kalıyorum. en son careyi kimsenin yuzune bakmadan konuşmakta bulmuştuım. sorulara asla tahammulum yoktu :)
şimdilerde öyle sunum filan yapmıyorum ama daha iyiyim. azda olsa aşmama latin dansları sebep olmuştur.
cunku kocaman bir alanda dans etmek zorunda kalıyorsun ve bu ilk başlarda cok sıkıcı gerci ve kasıcı birşey. sonra sonra dogal olmaya başlıyor ve alışıyorsuın.
neyse önce bol kitap oku evde pratik yap ve gercekten tiyatro olabilir dans olabilir kursa git. innaılmaz fayda saglıyor.
he o zaman gene dans iyi. sonucta ikili dans ediyorsun.Ama sadece sahnede olan bir şey değil 2 li konuşmalarda da oluyor
Kitap okumak diksiyon kekemeliğe kısmen iyi gelir ama sosyal fobi varsa bununla ancak daha fazla yüzleşerek yenebilir diye düşünüyorumKonuyu ben acmisim gibi hissettim. Herkes çok kitap oku demiş ama ben çok fazla kitap okurum. Küçüklüğümden beri çok okurum. Ama ben de aynı şeyden muzdaribim. Hiç kitap okumayan insanlar biliyorum kendilerini çok güzel ifade ediyorlar. Çok güzel konuşuyorlar. Ben bildiğim bir şeyin çok az kısmını karşı tarafa aktarabiliyorum. Biraz insanın fıtratıyla alakalı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?