konuşmaya ihtiyacım var arkadaşlar........

valla kızlar okudum sinir oldum. problemli kayınvalideye sahip nekadar çok insan varmış. ben şanslımıyım değilmiyim anlayamadım. 22 haftalık hamileyim. kayınvalidem hiçbirşeye elimi sürdürmüyo, sen hamilesin otur diyo. bebeğime kendi annemle birçok şey aldık gelince gösteriyorum onada. ilk başlarda ona gerek yok buna gerek yok diye gereksiz yorumlarda bulunmuştu. ama şimdi onu dinlemediğimi ve kendi kafama ne uygunsa yaptığımı görünce bişi diyemedi ve anladı... allahtan eşimde benimle aynı kafada ve kimsenin müdahale etmesine kesinlikle izin vermiyor. birazda sanırım eşte bitiyor. ama bende hiçbir lafımı esirgemem sizde böyle yapın. en azından hamile halinizle oturup siz düşüneceğinize onlar düşünsün. hiç kasamam kendimi gerekirse inceldiği yerden kopar. canımı sokakta bulmadım ben.......

valla çat çat laflarına karşılık verecennn yoksaaa onlar bi güzelll yapıyorlar yapacaklarınıııı ne var azcık bend ecevap versemmmmm anam eltim çat çat cevap veriyooo herşeyine bende bakıyom öylee eşimde dio söyleeee ne gerekiyorsaaa anlasın diooo ama ben kıarmıyom kimseyi oda beni kırıyoooo resmen nefret ediyorummm bi insan bu kadar mı evlat ayırır damadını oğlundan çok seviyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…