- 27 Ağustos 2018
- 1.127
- 6.691
- 108
- 45
- Konu Sahibi Whiteright
-
Mental problemleriniz var sanırım. Tedavi olun. Başka bir açıklaması yok yazdıklarınızın.1 senelik bir ilişki daha önce konu açmıştım oğlumu istemedi ağır konuştu şehir degistirdim yeni hayat yeni ıs buldum pesimi bırakmadi kazanıcam seni kaybedemem gideceğini düşünmedim dedi ağladı ben yoluma gittim orda bırakmadi aradı sordu kah tartıştık ama sürekli içimi kemiren durumlar var benden yaşca küçük o konuyu astik oğlumla da tanıştı ama öyle zor bir karakter ki o herşeyi yapıp ben affediyorum bana konuştuğunda hep susycaksin diyo konuyu uzatmiycaksub ama bana ters geliyo ki konuşuyorum ve hiçbişey olmamış gibi önüme bakamıyorum sonra kafami kurcalayan gizemli benide gizliyor ailesinin yanında asla arayamadim 13 ay oldu konuşamıyorum diyo kestirip atiyo Inancim zayıfliyo uzaklık var o istediğinde ben herşeyi net acikliyorum hee yerde görüntülü konuşuyorum ıs ona gelince asla taviz vermiyo evde benle neden konuşamıyor yada annem.biliyi artık diyo yanıma gelirken başka yerde olduğunu söylüyor bana ters gelenleri sorgulayınca sus konuşma susycaksin diyor
Issız koronidan dolayı mücadele de etmiyor ıs yok diyo cikiyo uzerime gelme bekle sabret
Dün bana en son beğenmiyorum çok konusuyosun kadin susacak dedi annem susuyor onun gibi ol dedi bende kızdım tartıştık
Seviyorum ama huyları çok kötü susup uzaklaşıp hiçbişey yokmuş gibi. Bide ben yazmasam ömrü boyunca yazmiyor
bu saçmalığa anlam veremiyorum kusura bakmayın ! ayrıca buna da sevgi diyemezsiniz, bu tam bir bağımlılık olmuş sizde ki. madem tekrar hayatınıza alacaktınız iş-şehir değiştirip eziyet neden çektiniz.Kurdum yeni şehir yeni hayat ıs o bu tek başıma mücadele ediyorum
Bırakmadi güçlenip tekrar karşına çıkıcam dedi öyle dedi böyle dedi niye anlamiyorsunuz
Hata.1 senelik bir ilişki daha önce konu açmıştım oğlumu istemedi ağır konuştu şehir degistirdim yeni hayat yeni ıs buldum pesimi bırakmadi kazanıcam seni kaybedemem gideceğini düşünmedim dedi ağladı ben yoluma gittim orda bırakmadi aradı sordu kah tartıştık ama sürekli içimi kemiren durumlar var benden yaşca küçük o konuyu astik oğlumla da tanıştı ama öyle zor bir karakter ki o herşeyi yapıp ben affediyorum bana konuştuğunda hep susycaksin diyo konuyu uzatmiycaksub ama bana ters geliyo ki konuşuyorum ve hiçbişey olmamış gibi önüme bakamıyorum sonra kafami kurcalayan gizemli benide gizliyor ailesinin yanında asla arayamadim 13 ay oldu konuşamıyorum diyo kestirip atiyo Inancim zayıfliyo uzaklık var o istediğinde ben herşeyi net acikliyorum hee yerde görüntülü konuşuyorum ıs ona gelince asla taviz vermiyo evde benle neden konuşamıyor yada annem.biliyi artık diyo yanıma gelirken başka yerde olduğunu söylüyor bana ters gelenleri sorgulayınca sus konuşma susycaksin diyor
Issız koronidan dolayı mücadele de etmiyor ıs yok diyo cikiyo uzerime gelme bekle sabret
Dün bana en son beğenmiyorum çok konusuyosun kadin susacak dedi annem susuyor onun gibi ol dedi bende kızdım tartıştık
Seviyorum ama huyları çok kötü susup uzaklaşıp hiçbişey yokmuş gibi. Bide ben yazmasam ömrü boyunca yazmiyor
Oğlumla tanıştı çok iyi diyolog kurdular ben konuları uzatıyorum kapatamıyorum olay patliyoElimden geleni yaparım. Ben de anneyim :) birini çok sevip ona bağımlılık geliştirmek zordur, bilirim. Gerçekten sevip acı çektiğinize de eminim. Ama can çıkar huy çıkmaz demişler. Ne olur evladınızı istemeyeni siz de istemeyin. Kaldı ki karşınızdaki toksik bir kişilik. İşsiz güçsüz sorumsuz.
Kendi işsiz haliyle annesine 'ben işi olan sorumluluk sahibi bir kadın sevdim, şansıma o da beni sevdi' diyeceğine bir de çocuklu kadın olmanızdan ötürü sizden mi utanıyor ve saklıyor?
Evet şehir değiştirmişsiniz ama geride bırakamamışsınız ki yeniden hayatınızda. Yoksa siz istemeseniz size asla ulaşamazdı. Ben bu tarz erkeklerden çok korkarım lütfen siz de korkun. Fiziksel zarar vermesi kuvvetle ihtimal .
Sizi kullanmasina izin vermeyin lütfen. Evladinizi istemeyen biriyle yine bir yanlışa surukluyorsunuz kendinizi. Sizi tersliyor, sustutuyor, annesi gibi olmanizi bekliyor... yok daha neler siz sizsiniz ve siz siz olmayi kabullenememissiniz ki tüm bunlara sabir gosteriyorsunuz. Ask boyle birşey değil. Siz yazmazsaniz yazmıyorsa birakin yazmasin. Sizi uzmek istemem ama anlattiklarinizdan sizi sevmeyi bir kenara birakin size deger vermedigini söyleyebilirim. Lutfen ileride daha fazla uzulmemek icin olmayan bu şeyden vazgeçin evladinizla mutlu olmaya bakin.1 senelik bir ilişki daha önce konu açmıştım oğlumu istemedi ağır konuştu şehir degistirdim yeni hayat yeni ıs buldum pesimi bırakmadi kazanıcam seni kaybedemem gideceğini düşünmedim dedi ağladı ben yoluma gittim orda bırakmadi aradı sordu kah tartıştık ama sürekli içimi kemiren durumlar var benden yaşca küçük o konuyu astik oğlumla da tanıştı ama öyle zor bir karakter ki o herşeyi yapıp ben affediyorum bana konuştuğunda hep susycaksin diyo konuyu uzatmiycaksub ama bana ters geliyo ki konuşuyorum ve hiçbişey olmamış gibi önüme bakamıyorum sonra kafami kurcalayan gizemli benide gizliyor ailesinin yanında asla arayamadim 13 ay oldu konuşamıyorum diyo kestirip atiyo Inancim zayıfliyo uzaklık var o istediğinde ben herşeyi net acikliyorum hee yerde görüntülü konuşuyorum ıs ona gelince asla taviz vermiyo evde benle neden konuşamıyor yada annem.biliyi artık diyo yanıma gelirken başka yerde olduğunu söylüyor bana ters gelenleri sorgulayınca sus konuşma susycaksin diyor
Sağol yaptıkları olmasa artıları tabiki severmiydim biraz insaflı.yorim yapinAma siz o tarzi seviyorsunuz
Özgüvenin o kadar yüksekti görseniz beni bi bakan bir daha bakıyo bakımlı. Biriyim güçlü yum ayaklarımın üzerinde neden böyle oldum öyle yıkımdım ki anlatamıyorumSanırım özgüven eksikliği var yoksa normal düşünen biri böyle bir birlikteliği asla kabul etmez.
Aklınızı başınıza toplayın yoksa 2.evliliğiniz de hüsran olur. Geçmişte yaşadıklarınızla ilgili tedavi görün, bu eziklikten kurtulun ki ilerde sağlam bir ilişkiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?