- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.212
- 598
Bunlar gececek ama yeterki kararli ol ve vazgecme
Özlüyorum ..Üzgünüm ve kırgınım..
Pişman değilim barışmak istemiyorum canım..
Ne güzel yazmışsın..
Öyle gibi görünüyor, kendince gönül eğlendirdi demek ki pisYok canım.. Sadece o msj var gece şarjım bitti diye yazdığı..
Bn de iş üzerine konuştum. Yok gibi davranmaya çalıştım. Bugün yok sanırım 4-5 gün olmayacak.Üzerime alınmak istemiyorum.
Bir yanım belki çok daraldı gitti diyor bir yanım sen umrunda değilsin diyor..
Hiç yazmadı aramadı.. Hiç umrunda değilmişim be canım..
İnşallah geçecek arkadaşım. Dediğin gibi çok yeni ondan...Bunlar gececek ama yeterki kararli ol ve vazgecme
Seni istemeyeni sen hic isteme ailesinz karsi dahi savunamamis seni baska seylerle ugras Simdi cok yeni oldugu icin boyle hissediyorsun normal
Kafani biz tutma biseylerle ugras gecsinİnşallah geçecek arkadaşım. Dediğin gibi çok yeni ondan...
Allah büyük..İçim kötü oldu öyle yazmak istedim .
İyi ki varsınız ..
Gönül eğlendirmek istese ailesine açmazdı onlar da bu kadar büyük tepki vermezdi diye düşünüyorum canım.Öyle gibi görünüyor, kendince gönül eğlendirdi demek ki pis
İnşallah...Kafani biz tutma biseylerle ugras gecsin
Amin arkadaşım.Hayatımı anlatsam .. Yaşadıklarımı çok normal karşılarsın.Çok üzüldüm babanıza.mekanı cennet olsun.annenize acil şifalar.şuanki ruh halinizi tahmin ediyorum.Allah yardımcınız olsun.Karşınıza değerinizi bilecek birinin çıkmasını dilerim
ev temizlik yemek iş yeri arası mekik dokuyorum.evet bi süre öyle olacak kafanızı dağıtacak şeyler yapın arkadaşlarınızla çıkın kitap okuyun dizi izleyin bi süre sonra aklınıza gelmeyecek
Zor süreçlerden geçmişsiniz.bu kadar yıpranmanız çok normal.insanız neticede.ama her kötü şeyin sonunda bir iyilik olur inanıyorum ben.sizde inanın ve güçlü olun.size iyi gelecek arkadaşlarınız varsa sık sık görüşüp kafanızı dağıtın derim.Amin arkadaşım.Hayatımı anlatsam .. Yaşadıklarımı çok normal karşılarsın.
Nasıl ayakta durup bunca şeyle nasıl mücadele ettin dersin.. Bn yaptım hayat dedim devam ettim ama işte böyle durumlarda böyle bi içine kapanıp üzülüyorsun..
Ne bilim kader işte... kabullenmek lazım..
imkanın varsa al tabi psikolojik destek gerçekten çok işe yarıyor. söylediklerini sana tekrar öyle bir söylüyorlar ki gerçek dünyaya dönüyorsunev temizlik yemek iş yeri arası mekik dokuyorum.
Depreseyona mı girdim bilmiyorum. Kendimi bazen kötü hissediyorum. Yaşadığım normal bi durum kötü hissetmem normal.. ama sanki gücüm tükeniyor..
Destek mi alsam diye düşünüyorum arkadaşım..
Geri dönüşü yok canım.. Beni sevmeyen istemeyen bir aile var ve onun yanında bu aile tersledi beni .. En ufak bi tepkisi olmadı.Merhaba
Öncelikle yeni konunuza en azından bu derdiniz üzerine açtığınız eski konularınızın linkini ekleyin derim. Ben konularınızı biliyorum ancak buradaki kimse takip etmek veya hatırlamak zorunda değil.
Bunun dışında, o iş yerinde olduğunuz süre boyunca normale dönmeniz imkansız. Hem psikolojik olarak zor hem de bence bu saatten sonra o saygısız insanların ve pasif eski sevgilinizin 1 kuruşu geçmesin size. Dilerim en yakın zamanda yeni bir iş bulup geçersiniz.
Son olarak da, içinde bulunduğunuz mutsuz durum çok normal. Mutlaka geçecek zamanla. Ama maalesef ben karşı taraftan en ufak bir hamle gelse siz kendinizi yeniden kaptıracaksınız diye düşünüyorum. Umarım yanılıyorumdur. Hakkınızda hayırlısı.
İnşallsh canmm..imkanın varsa al tabi psikolojik destek gerçekten çok işe yarıyor. söylediklerini sana tekrar öyle bir söylüyorlar ki gerçek dünyaya dönüyorsun
Onlar da aynı şeyi söylüyorlar . Sizler gibi..Zor süreçlerden geçmişsiniz.bu kadar yıpranmanız çok normal.insanız neticede.ama her kötü şeyin sonunda bir iyilik olur inanıyorum ben.sizde inanın ve güçlü olun.size iyi gelecek arkadaşlarınız varsa sık sık görüşüp kafanızı dağıtın derim.
Malesef bosandiktan sonra cok şüpheci guvensiz yaklaşıyoruz. Cok yuklenme kendine. Malesef hepimizin sınavı cok farklı.Arkadaşım bn ilişkilerde hiç iyi değilim.
Seçemiyorum doğru karar veremiyorum.
Çok şey istemiyorum aslında ama olmuyor ..
Neye el atsam kuruyor.. Hep bi engel arkadaşım..
Evlenip ayrıldım çocuğum yok 7 yıl oldu..
Ve ben korkuyorum emin olamıyorum hiçbir şeyden..
Bunu sevmiştim ama pasif olduğunu biliyordum.
Pasif olduğu için de engelleri aşamadık arkadaşım...
Öyle arkadaşım ...Malesef bosandiktan sonra cok şüpheci guvensiz yaklaşıyoruz. Cok yuklenme kendine. Malesef hepimizin sınavı cok farklı.
Sevgi çok farklı bunun için illa öpüşme koklaşma olması gerekmiyor.Şunu hiç anlamadım.
Hani hep geçecek diyorsunuz ya ne geçecek ki?
Beraber bir anınız yok ki.
Beraber bir yemek yememişsiniz; öpüşme, koklaşma, sevişme de olmamıştır sanırım.
Ne yaşadınız ki bu kadar geçecek diye teselli oluyorsunuz?
vallahi ben bilmiyorummm.geçecek diyorsanız geçerCanım sıkkın..Konuları biliyorsunuz zaten..
Konuşmak istedim.
İçim bi tuhaf ama geçeceğini biliyorum..O yüzden yazmak istedim.
Zor olsa da geçecek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?