Konuşmaya ihtiyacım var..

Korkuyor . Sözlerinden çıkmıyor. Ben şahidim farklı konularda gözlemliyorum.

Hiçbir şey diyemiyor. Amcasına bile ..

tamam işte suç adamda. karakteri oturmamış. kişiliği gelişmemiş.
15 yaşında çocuklar bile ailelerine karşı duruyor istedikleri şeyler için.

Palandöken kayak merkezinden durum bildirdi internette .

Adam tatile gitmiş..

Canım sıkkın..Konuları biliyorsunuz zaten..

Konuşmak istedim.

İçim bi tuhaf ama geçeceğini biliyorum..O yüzden yazmak istedim.

Zor olsa da geçecek ..
Benim de şu an canım çok sıkkın. Konu nedir bilmiyorum ama herkesin konusunu benim de olduğu gibi sevgili konudur diye tahmin ediyorum. Zor geçecek evet ama ne zaman geçecek ya yıldım

Benim de şu an canım çok sıkkın. Konu nedir bilmiyorum ama herkesin konusunu benim de olduğu gibi sevgili konudur diye tahmin ediyorum. Zor geçecek evet ama ne zaman geçecek ya yıldım
Hep öyle diyoruz.
En iyisi ne biliyor musun arkadaşım imkansız olana kapı açmamak. Sonrası biz üzülüyoruz baksana adam tatile gitmiş.

Yani benim bi değerim yok. Eminim senin de yok. Boşver , boşverelim. Buraya içim doluyor yazıyorum yoksa ona belli etmiyorum emin ol.

Ben belli ediyordum maalesef artık kendimi tutucam desem de bir gün tekrar en başa sarmış olarak uyanıyorum. Bir süredir yazmamaya çalışıyorum umarım başarırım bakalım

Korkuyor . Sözlerinden çıkmıyor. Ben şahidim farklı konularda gözlemliyorum.

Hiçbir şey diyemiyor. Amcasına bile ..
Diyelim ki seni seviyor . Korkudan cikmadiniz hic disari vs ama insan boyle sunepe kimseye ses edemeyen biriyle ilerde ne yapar. Cok gecmez bulurlar birini ailem istedi ses edemem deyip evlenir sizde bakakalirsiniz

Diyelim ki seni seviyor . Korkudan cikmadiniz hic disari vs ama insan boyle sunepe kimseye ses edemeyen biriyle ilerde ne yapar. Cok gecmez bulurlar birini ailem istedi ses edemem deyip evlenir sizde bakakalirsiniz
Evlendirirler ewet.. kendi tercihi. Bn bakakalmam. Elimden geleni yapmanın rahatlığı var. O düşünsün canım.

Ben belli ediyordum maalesef artık kendimi tutucam desem de bir gün tekrar en başa sarmış olarak uyanıyorum. Bir süredir yazmamaya çalışıyorum umarım başarırım bakalım
Kendini frenlemeye çalış.Yazma canım dışarı çık hava al ne bilim başka bir şey yap ama yazma bn yazmadım . Bugün ayın 8 i . 8 gündür yazmıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…