Ben de öyle düşünmüştüm biliyor musun.. Çok iyi anlaşıyorduk. Küs kalamıyorduk. Bazen bana rehber olıyordu bir şey anlattığımda şöyle yapsan daha iyi olur şeklinde ne bilim arkadaşım ..Az cok fikir sahibiyim. Zamaninda ben de Sanayici 1 ailenin oglu ile gorusmustum. Bazi durumlari vardi. Evlenmek istiyordu, cok da iyi anlasiyorduk. Tam beni mutlu edecek 1 es adayi idi. Lakin annesi ile tanistiktan sonra tamamen benden uzaklasmisti. Cunku ailesi, evlenmesini istemiyordu. Bu tarz 1 yerlere gelmis, cevresinde unlu ailelerin cocuklari, ebeveynlerinin sozunden cikamiyor.
Kimse, 1 baskasi icin sahsi menfaatlerinden vazgecemez. Onu biz hanimlar aptal sekilde aslk oldugumuz zaman yapiyoruz iste. Hepsi o...
Unutun artik bence hayat cok kisa...
Uzuldum durumunuza acikcasi, kendi yasadiklarimi hatirlatti. Hala icerlerim annesine kendi icimde. Onlari sucluyorum bazen, benim hayatima, mutluluguma engel oldular. Sonrasinda berbat 1 evlilik yaptim cunku.Ben de öyle düşünmüştüm biliyor musun.. Çok iyi anlaşıyorduk. Küs kalamıyorduk. Bazen bana rehber olıyordu bir şey anlattığımda şöyle yapsan daha iyi olur şeklinde ne bilim arkadaşım ..
Ne derdim hala daha diyorum bir sürü kızın arasına da koysam kimseye bakmaz diyordum benle olduğu sürece.Yine aynı düşüncedeyim. Hissediyorum çok paylaşım olmasa dahi. 3 yıldır aynı işyerindeyiz.
Tek sorun aile oldu . Beni şiddetle istemeyen anne baba malesef.Anlamayacağını anladı sanırım .. gitti ..
Hiç de yazmadı.. En son bn cvp vermemiştim. O da yazmamış daha.. Çok üzülüyorum düşününce ama geçeceğini de biliyorum canım.
Dua et benim için de..
Hangi konuda olursa olsun niyet edip ya selam çekmek herşeyin yoluna girmesine vesile oluyor. Ufak bir tavsiye konu ne olursa olsun allahım selamete çıkarsın sevgilerCanım sıkkın..Konuları biliyorsunuz zaten..
Konuşmak istedim.
İçim bi tuhaf ama geçeceğini biliyorum..O yüzden yazmak istedim.
Zor olsa da geçecek ..
;( Zor arkadaşım.. Çok benimsemiştim keşke onların oğlu olmasaydı. Ben onu sevmiştim.Uzuldum durumunuza acikcasi, kendi yasadiklarimi hatirlatti. Hala icerlerim annesine kendi icimde. Onlari sucluyorum bazen, benim hayatima, mutluluguma engel oldular. Sonrasinda berbat 1 evlilik yaptim cunku.
insaAllah herkes icin herseyin hayirlisi olsun...Uzmeyin kendinizi artik...
Sevdi arkadaşım ama ailesi çok kötü .. Onlara sözünü geçiremiyor korkuyor sanki.. ses çıkartamıyor .. Belki de haklısın sevmiyorSizi sevmiyor. Ne demişler seni seveni zehir olsa git. Seni sevmeyeni bal olsa unut... Yada böyle birşey idi. Özetle sevmedi ve sevmeyecek. Don arkanı git ve adını anma bacım
Sevdi arkadaşım ama ailesi çok kötü .. Onlara sözünü geçiremiyor korkuyor sanki.. ses çıkartamıyor .. Belki de haklısın sevmiyor
Bilmiyorum arkadaşım.. Sadece üzülüyorum
Amin arkadaşım ... içime ferahlıyor .. Namaz kılıp dua edince .. derdimi Allah a sununca..Hangi konuda olursa olsun niyet edip ya selam çekmek herşeyin yoluna girmesine vesile oluyor. Ufak bir tavsiye konu ne olursa olsun allahım selamete çıkarsın sevgiler
Burda da herkes “önceki konularımı biliyosunuzdur zaten” diye başlıyor.
Bilmiyoruz işte, seni bilmek seni hatırlamak zorunda mıyız? Ne bu kendini her şeyin merkezinde görme durumu anlamış değilim
Ailesi istemediğini tavırlarıyla olsun sözleriyle olsun gösterdiler canım.Gerçekten ailesi mi istemiyordu yoksa ailesini bahane ediyor olabilir mi? Annesiyle yüz yüze konuştunuz mu hiç?
Suan bende senden farklı durumda değilim malesef. 6 sene once ayrildim, hayatima birileri girdi ve sonuncuyu unutmaya çalışıyorum. KaderÖyle arkadaşım ...
Yüksek bir yere çıksam çığlık atsam içimdekileri bir bir anlatsam dağa taşa .. hüngür hüngür ağlasam....
Hiç geçmeyecek gibi geliyor ams biliyorum geçecek çünkü önceden de yaşadım biliyorum...
;( Zor arkadaşım.. Çok benimsemiştim keşke onların oğlu olmasaydı. Ben onu sevmiştim.
Ne yapayım .. Ben Allah a bıraktım. Bugün beni küçümsediler ya Allah görsün.. ne diim..
Ben o işi bırakmadan geçmeyecek sanki .. Hep gözümün önünde..
Bugün yoktu sanırım burada değil ya da hasta mı nereye gitti bilmiyorum .
Tek bildiğim çok üzülüyorum..
Keske onlarin oglu olmasaydı demissin ya başkasının oglu olsada değişmeyecekti. Sunu sakin unutma ne olursa olsun, o senin kısmetinse ne olursa olsun seni bulur, degilse k.çimizida yirtsak hicbirsey değişmez.;( Zor arkadaşım.. Çok benimsemiştim keşke onların oğlu olmasaydı. Ben onu sevmiştim.
Ne yapayım .. Ben Allah a bıraktım. Bugün beni küçümsediler ya Allah görsün.. ne diim..
Ben o işi bırakmadan geçmeyecek sanki .. Hep gözümün önünde..
Bugün yoktu sanırım burada değil ya da hasta mı nereye gitti bilmiyorum .
Tek bildiğim çok üzülüyorum..
Günaydın.Sevgi çok farklı bunun için illa öpüşme koklaşma olması gerekmiyor.
Aşk çok farklı bir duygu..Yani bi bakış bi tatlı söz ne bilim .. Tanımı yok canım..
Arkadaşım bn ilişkilerde hiç iyi değilim.
Seçemiyorum doğru karar veremiyorum.
Çok şey istemiyorum aslında ama olmuyor ..
Neye el atsam kuruyor.. Hep bi engel arkadaşım..
Evlenip ayrıldım çocuğum yok 7 yıl oldu..
Ve ben korkuyorum emin olamıyorum hiçbir şeyden..
Bunu sevmiştim ama pasif olduğunu biliyordum.
Pasif olduğu için de engelleri aşamadık arkadaşım...
Eşcinsel bir adam da sizinle diz dize oturup gözlerini süze süze size şiirler okuyabilir farkındasınız değil mi?Sevgi çok farklı bunun için illa öpüşme koklaşma olması gerekmiyor.
Aşk çok farklı bir duygu..Yani bi bakış bi tatlı söz ne bilim .. Tanımı yok canım..
O zaman ailesine neden konuyu açtı?evlilik travman olduğu için evlenmenin mümkün olmayacağı erkeklere çekiliyorsundur büyük ihtimalle.
adam pasif değil bu arada, adam yeterince sevmemiş.
önceki konunda da yazdım, seven adam yanındaki kadınla 1 sene boyunca dışarıda bir yemek yemez mi sence ?
zaten o seninle hiç kimseye karşı birlikte görünmek istememiş.
ailesini suçlama sürekli.
suçlu olan bu adam.
zaten o seninle gelecek planlamamış ki.
bilinçaltını deşecek doğru terapi yöntemlerini bul ve neden dediğin gibi neye elini atsan engelle karşılaştığını çöz.
kendini iyileştirmedikçe aynı olayları yaşar ve başkalarını suçlar durursun.
psikolojin hiç sağlıklı değil.
ve adım gibi eminim adamın tek mesajı ile tekrar kapılır, umutla sürüklenirsin peşinden.
tekrar ediyorum, kendini iyileştir.
kendini iyi etmezsen burada biz ne yazsak da bir işe yaramaz.
üzgünüm ama herkesin tek dermanı kendisidir.
burada yazılır geçilir, sen gene sensin.
Çok farklı bir yorum olmuş.Eşcinsel bir adam da sizinle diz dize oturup gözlerini süze süze size şiirler okuyabilir farkındasınız değil mi?
Çok doğru .. haklısın arkadaşımKeske onlarin oglu olmasaydı demissin ya başkasının oglu olsada değişmeyecekti. Sunu sakin unutma ne olursa olsun, o senin kısmetinse ne olursa olsun seni bulur, degilse k.çimizida yirtsak hicbirsey değişmez.
O zaman ailesine neden konuyu açtı?
Merak ettim düşünceni canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?