gerçekten çok iyi biri.kız arkadaşları falan yoktur erkek arkadaşlarıyla gezer maç falan yapar,ps oynar,yemeğe giderler hayatı bundan ibaret.bütün aile çok mutaassıp nasıl desem kız kardeşi ayda yılda bir çıkıyormuş,arkadaşları evlerine geliyormuş,giyinişini anlatıyor ben ikinci öğretimim sekizden sonra dışarda nasıl olurmuşum bi kız o saatte duramazmış ki okulda oluyorum derste normalde zaten çıkmıyorum..her yaptığım şeyde de bana bunları anlatıyor çıktığında karnıma ağrılar giriyor düşünmeden duramıyorum diyor..bu sorunu çözmek istiyorum ama tam düzeldik derken başa sarıyoruz
konuştum neler demedim ki ama her seferinde başa döndük malesef
sınavın bitmesini bekliyorum zaten şuan konuşmuyoruz içimden bişey yapmakta geçmiyor açıkçası haksız yere böyle baskı çok zoruma gidiyor
en nefret ettiğim şey ise ben erkeğim.bu laf beni çileden çıkarıyor 3 yıldır çok çabalıyorum önyargısını kıramadım..
bu arada teşekkür ederim hepinize içim açıldı birazda olsa:)
Hiç kimse ömrünü, hayatını bir insana adayıp ona göre ve onun istediği gibi yaşamamalı bence... Ne bileyim yanındaki insan da seni mutlu eden şeylere kısıtlama getirmeye kalkmamalı... Sonuçta bir kere geliyoruz dünyaya, bir kere yaşıyoruz bazı dönemleri... O güzelim dönemleri de böyle hasta ruhlarla geçirmek gerçekten çok büyük pişmanlık doğurtuyor insana daha sonradan... Hiç kimsenin korkusu yersiz değildir, bu kadar sahipleniyor görünmesinin altında bir çok psikolojik neden yatabilir... Misal bir yerden geçmeni istemiyordur, zamanında o yerde hatun kesmiştir olamaz mı? Yani demek istediğim herşeyin bir sebebi var...
İnsan zamanla sıkılıyor zaten... Başlarda güzel geliyor insana, birinin kanatlarının altında olmak, sahiplenilmek hoşuna gidiyor... Ama sonraları köleleştirilmek gibi geliyor, sıkıyor ve insan en ufak bir şeyi gizli saklı yapmaya başlıyor... İnsanı yalana itiyorlar...
Diyeceğim o ki; hayatımızdaki insanlar çok önemli... Onlara bizim de bir hayatımız olduğunu, bizi de mutlu eden bir şeylerin olduğunu, zaten yerli yerinde davrandığımızı ve iki tarafı da üzmeyecek şekilde çözümler bulmaya ikna edebilmeliyiz. Sonuçta biz de neyin doğru neyin yanlış hesaplayabiliyoruz... Şu kadarını söyleyeyim: O yanlış bir insan... Yazık etme kendine... Hasta çünkü, değişmez... Hastalıklı yetiştirilmiş, öyle aşılamışlar ona...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?