• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmaya İhtiyacım var :(

şimdi mesela buluşuyoruz geziyoz eğleniyoz bi anda eve gitmek istiyom tamam diyo eve getiriyo sonra gitmek istemiyom salağa bağladım bence artık ne yapcağımı bilmiyom aslan burcuyum kararsızlığın dibine vuruyorum hep

Kararsızlık değil o.Sıkılıyorsun.Aksiyon yaratmak istiyorsun,olmuyor.
16-18 yaş,uzun ve ciddi ilişki yaşanacak yaşlar değil.Bu yaşlardaki aşklarda heyecan önplanda.
Sizinse düz giden bir ilişkiniz var.Erkek arkadaşın da fazlasıyla olumlu.O yüzden sıkılmışsın.
Şöyle bol çalkantılı,kavgalı,kaprisli,kıskanmalı bir ilişkiniz olsaydı sıkılmazdın.:KK48:

Kararsızlık değil o.Sıkılıyorsun.Aksiyon yaratmak istiyorsun,olmuyor.
16-18 yaş,uzun ve ciddi ilişki yaşanacak yaşlar değil.Bu yaşlardaki aşklarda heyecan önplanda.
Sizinse düz giden bir ilişkiniz var.Erkek arkadaşın da fazlasıyla olumlu.O yüzden sıkılmışsın.
Şöyle bol çalkantılı,kavgalı,kaprisli,kıskanmalı bir ilişkiniz olsaydı sıkılmazdın.:KK48:
kavga ediyoruz ve o aşırı kıskanç son kavgamızda o yüzden zaten

Ablacım olay şu. Çocuğun aşırı sevgisinden emin olduğun için hislerin biraz şımarmış. Yani kaçan kovalanır mantığı, çocuk elinin altında gözünün içine bakıyor olduğundan sana bi kaçmalı havalar gelmiş.
Ama şimdi herhangi bi sebepten ötürü o çocuk seni terk etmeye yeltense, o ayrılsak üzülmem gibi geliyo diye yazan ellerin buraya köpek gibi seviyorum napıcaammmm yazar.
Kaçasın var, e hadi kaç madem diyeceğim ama ona da üşeniyorsun. Evet, kurduğunuz hayalleri de terk edip, başka biriyle iki sene uğraşıp yeniden hayal kurmaya üşeniyorsun. Şimdi allah bilir bu hallerini çocuğa da soğukluk olarak yansıtıyorsundur. Yazık, yazık o çocuğa. Valla yazık. Ara ver, kafanı toplar dönersin.

Ablacım olay şu. Çocuğun aşırı sevgisinden emin olduğun için hislerin biraz şımarmış. Yani kaçan kovalanır mantığı, çocuk elinin altında gözünün içine bakıyor olduğundan sana bi kaçmalı havalar gelmiş.
Ama şimdi herhangi bi sebepten ötürü o çocuk seni terk etmeye yeltense, o ayrılsak üzülmem gibi geliyo diye yazan ellerin buraya köpek gibi seviyorum napıcaammmm yazar.
Kaçasın var, e hadi kaç madem diyeceğim ama ona da üşeniyorsun. Evet, kurduğunuz hayalleri de terk edip, başka biriyle iki sene uğraşıp yeniden hayal kurmaya üşeniyorsun. Şimdi allah bilir bu hallerini çocuğa da soğukluk olarak yansıtıyorsundur. Yazık, yazık o çocuğa. Valla yazık. Ara ver, kafanı toplar dönersin.
Evet haklısınız galiba çünkü eğer benim suçlu olduğum bi durum olsaydı arardım özür dilerdim şımartmış beni dimi samimi olarak söylüyorum bu durum çok kötü ya böyle yaşamak istemiyorum ben ne yapmalıyım evet belkide köpek gibi seviyorum onu ama şuan bu durum beni çok rahatsız ediyo üzülüyorum yani böyle olmak istemiyorum üşengeç bi insan değilim ama hayatıma başkasını sokmak istemiyorum gerçekten hani belkide küçüklükten beri ilk aşkımla evlencem diyodum o tabuyu yıkmamak içindir

Her ilişkide olabilir ama belli yaşlarda daha çok oluyor bu soğuma durumu. İlişkine ara ver istersen özlersen daha iyi olur belki.

Her ilişkide olabilir ama belli yaşlarda daha çok oluyor bu soğuma durumu. İlişkine ara ver istersen özlersen daha iyi olur belki.
Çok sağolun belkide 2 yıl dile kolay hergünümüzü konuşarak geçirdik yorulmuşuzdur artık o yüzdendir belki

Evet haklısınız galiba çünkü eğer benim suçlu olduğum bi durum olsaydı arardım özür dilerdim şımartmış beni dimi samimi olarak söylüyorum bu durum çok kötü ya böyle yaşamak istemiyorum ben ne yapmalıyım evet belkide köpek gibi seviyorum onu ama şuan bu durum beni çok rahatsız ediyo üzülüyorum yani böyle olmak istemiyorum üşengeç bi insan değilim ama hayatıma başkasını sokmak istemiyorum gerçekten hani belkide küçüklükten beri ilk aşkımla evlencem diyodum o tabuyu yıkmamak içindir
Aslında her şeyin farkındasın sen de, ama vicdanlı birisin aynı zamanda, o yüzden vicdanın rahatsız ediyor.
Uzun lafın kısası, kovalanan taraf olduğun için kaçasın var.
Ben sana kaçma demiyorum, içinden öyle geliyorsa, öyledir. Hobi olarak yine kaç.
Ama unutma, senin bu hallerini hissettikçe karşı taraf zamanla, yavaş yavaş senden soğur, yorulur. Bu şekilde en fazla 1-2 sene daha çeker seni. Sonra soğur. O yuzden bu iş bi şekilde, her türlü evliliğe gitmez.
O senden soğumadan bu hislerden nasıl kurtulurum, aklımı başıma toplarr adam olurum dersen gel. Çözümü yok değil.

Etikliği tartışılır, fakat tek bir yolu var.
Ara vereceksin. Ciddi ara. Bu sürede görüşmeyeceğinizi, biraz düşünmeye ihtiyacın olduğunu söyleyeceksin. Bu sürede 'sevgili' olmadığınızı vurgulsyacaksın.
Verdiğiniz ara esnasında, başkalarıyla flört edeceksin. Sadece internetten bile olur. Kafa dengi bi çocuk bulup, onla günde on saat sohbet edip, bundan ne derece zevk aldığını ölçüp, kendini test edeceksin. O arada hissettiklerin, onu gerçekten sevip sevmediğini söyleyecek zaten sana. Sevdiğini anlarsan geri döneceksin, bu kısa flörtlü dönem sana bi terapi gibi gelmiş olacak ve o flörtlerin aklına geldikçe kulu köpeği olacaksın. Bu kadar basit.
Ettiğin flörtlerden cidden hoşnut kalırsan, bu onu pek de sevmediğin anlamına gelecek ve dönüp tamamen ayrılacaksın.
Son derece etkili, adaletli bir çözüm.

Geçici bir durum olabilir, ama değilse de daha çok aşık olursun yaşın genç
Emin ol o da bulur birisini kısmet herşey

Zamana birak 1 hafta zaman iste bu zamann icinde gorusmeyin, belki ozlersin ve gormek istersin yani bu süreçte sevgin artabilir, ayrilsamm mutsuz olmam diyorsun ama ayrilmadan bilemezsin biraz zaman taniyin hemen bitirmeyin..

18 yaşındayım çoğunuzdan küçüğümdür zaten ama dışaEg okuduğum için görüştüğüm dertleşeceğim hiç bi arkadaşım yok o yüzden buraya yazıyorum. Sevgilimle tanıştığımızda 16 yaşındaydım 2 yıldırda birlikteyiz. Artık hani ona karşı bişey hissetmiyo gibiyim çok iyi kalbi güzel bi insan tüm samimiyetimle söylüyorum bunu şuan o 20 yaşında hani o yaştaki bi insan sana ne verebilir diyebilirsiniz kalbini çıkartıp elime koydu resmen çalışıyo oda benim gibi dışardan okuyo askerden sonrada uzman çavuş olmak istiyo şimdi şuan tartıştık ve ayrılma seviyesindeyiz belki zor bi dönem geçiriyo olabiliriz ama ayrılsak hiç üzülmem gibi geliyo arayıp sormam ulaşmam gibi geliyo ben böyle şeyler hissetmek istemiyorum onu ömrümün sonuna kadar sevmek onun yanında olmak istiyorum kurduğumuz evlilik hayallerini tek tek yaşamak istiyorum bu içimdeki neyse çıksın gitsin içimden yerini onun sevgisine aşkına bıraksın istiyorum. Niye böyle oluyo eğer şuan ayrılırsak ve gerçekten tamamen biterse ilerde çok pişman olucam biliyorum. Onun bana bakışını bi görseniz bu çocuk seni çok seviyo dersiniz o derecede sevgisine eminim yani onu üzmek kırmak istemiyorum belki uzun ilşkiden kaynaklanan bi durumdur yani sonuçta onu sevmesem şuan böyle bi konuşmam yardım edin bana ya bi akıl verin ama klasik olarak yaşın daha küçük karşına daha iyileri çıkar lafını etmeyin ben öyle bişi istesem sizden akıl istemezdim benim tek isteyim eskisi gibi şeyler hissetmem için ne yapmalıyım veya ne bilim işte çoğunuz evlisiniz bi çıkar yol söyleyin bana ya
Sanirim duygularin bitmis, suan sadece vicdan yapiyosun ama o belkide hergun biraz daha baglaniyor sana. Duygularina hukmedemezsin sonucta..

Gecici bir surec olabilir , zaman zaman böyle hissetmen..

ama gercekten senden ayrilsa , böyle hissetmiceksin duygularin yine kabaracak..

alıskanlık yapmıs cnm sende erkek arkadasın. emın ol ondan uzak dursan bıkacgun sonra ozluceksın.. suanda anlayamıyorsun ;)

18 yaşındayım çoğunuzdan küçüğümdür zaten ama dışardan okuduğum için görüştüğüm dertleşeceğim hiç bi arkadaşım yok o yüzden buraya yazıyorum. Sevgilimle tanıştığımızda 16 yaşındaydım 2 yıldırda birlikteyiz. Artık hani ona karşı bişey hissetmiyo gibiyim çok iyi kalbi güzel bi insan tüm samimiyetimle söylüyorum bunu şuan o 20 yaşında hani o yaştaki bi insan sana ne verebilir diyebilirsiniz kalbini çıkartıp elime koydu resmen çalışıyo oda benim gibi dışardan okuyo askerden sonrada uzman çavuş olmak istiyo şimdi şuan tartıştık ve ayrılma seviyesindeyiz belki zor bi dönem geçiriyo olabiliriz ama ayrılsak hiç üzülmem gibi geliyo arayıp sormam ulaşmam gibi geliyo ben böyle şeyler hissetmek istemiyorum onu ömrümün sonuna kadar sevmek onun yanında olmak istiyorum kurduğumuz evlilik hayallerini tek tek yaşamak istiyorum bu içimdeki neyse çıksın gitsin içimden yerini onun sevgisine aşkına bıraksın istiyorum. Niye böyle oluyo eğer şuan ayrılırsak ve gerçekten tamamen biterse ilerde çok pişman olucam biliyorum. Onun bana bakışını bi görseniz bu çocuk seni çok seviyo dersiniz o derecede sevgisine eminim yani onu üzmek kırmak istemiyorum belki uzun ilşkiden kaynaklanan bi durumdur yani sonuçta onu sevmesem şuan böyle bi konuşmam yardım edin bana ya bi akıl verin ama klasik olarak yaşın daha küçük karşına daha iyileri çıkar lafını etmeyin ben öyle bişi istesem sizden akıl istemezdim benim tek isteyim eskisi gibi şeyler hissetmem için ne yapmalıyım veya ne bilim işte çoğunuz evlisiniz bi çıkar yol söyleyin bana ya

o sana aşık.. sen onu seviyorsun.. sanırım aradaki uçurum 2 senede belirginleşmiş..
en kötü ikili bence bu.. sen mutlusun onun yanında.. o bulutların üstünde..
aşık olan birini onun sevdiği kadar sevmemek ve ona aşık olmamaktan daha çok üzecek bişey olamaz..
sevmesen sevmiyor der karalar bağlar birgün ona aşık olacak kızla mutlu olur..
ama ömür boyu beni neden benim onu sevdiğim kadar sevmiyor? diye karalar bağlaması daha acı..
kırmamak, üzmemek için aslında en kötüsünü yapıyoruz kandırıyoruz.. ya da öyle sanıyoruz..
siz de birşeyler eksik ve farketmemesi mümkün değil.. zaten kırılıyor ve üzülüyor..
seveceğimiz kişiyi seçemiyoruz maalesef.. ama birlikte olacağımız kişiyi seçebiliriz..

bizde tanıştığımızda ben 16 yaşındaydım o 18 yaşındaydı (aşk işte yaş baş dinlemiyo)
bende bazen senin gibi düşünürdüm, böyle düşündüğüm her dakika için pişmanlık duyuyorum şimdi. Ama kesinlikle yaşıma veriyorum çünkü o yaşta pek düşünmüyosun sonunu. ciddiyet- resmiyet baabında. Şimdi ben 21 e, o 23 e basıcak. Çok şey geldi geldi düşünceler cok değişti ama değişmeyen tek şey biz olduk hala beraberiz şükürler olsun

Demeyin demissin ama gerçekleri soylemessem içim rahat etmeyecek tatlim benim. Senin yasinda bende ciktigim çocukla evlilik hayalleri kurardim kendince ihtiraslar yasardim, sonra banada dediklerinde bende kizardim ama hakli onlarmis. Karsina neler cikacak neler.. Şuan senin yasinda ciktigim çocuğa o düşüncelerime guluyorum. Yasin büyüdükçe istediğin adam özellikleri degisecek., bunu asla unutma. O yüzden olgunlasmadan evlenen insanlar hep pismandir çünkü zamanla istediği erkegin o olmadigini anlarlar. Çok takilma vazgeçmeyi bil. Birkaç sene sadece, sende akil veren olgun bir kiz olacaksın. O zamana kadar bekle, ciktigin erkekler olacak elbet ama kafani çok takma bu işlere, dert etme kendine..

Demeyin demissin ama gerçekleri soylemessem içim rahat etmeyecek tatlim benim. Senin yasinda bende ciktigim çocukla evlilik hayalleri kurardim kendince ihtiraslar yasardim, sonra banada dediklerinde bende kizardim ama hakli onlarmis. Karsina neler cikacak neler.. Şuan senin yasinda ciktigim çocuğa o düşüncelerime guluyorum. Yasin büyüdükçe istediğin adam özellikleri degisecek., bunu asla unutma. O yüzden olgunlasmadan evlenen insanlar hep pismandir çünkü zamanla istediği erkegin o olmadigini anlarlar. Çok takilma vazgeçmeyi bil. Birkaç sene sadece, sende akil veren olgun bir kiz olacaksın. O zamana kadar bekle, ciktigin erkekler olacak elbet ama kafani çok takma bu işlere, dert etme kendine..
evet ,bene üniversite arkadaşımdan örnek vereyim,bizden yaşça küçüktü ve erkek arkadaşı yedi yirmidört telefonundaydı,sohbet ederken derste yemekte artık alışmıştık kızlar olarak özel şeyler konuşurken bile dikkat ederdik erkek arkadaşı telefondadır diye(kulaklıklarla sürekli iletişim halindeydiler) biz hep bak bu kadar kaptırma atanıp gidince nelerle karşılaşacaksın ,daha önünde neler var ,çok gençsin,mesleğini eline alacaksın....ablası arkadaşlar ailesi hep uyarıyorduk.
ilk erkek arkadaşıydı bütün ailesi karşıydı beraber olmalarına ama onlar kendi aralarında yüzük takmışlardı.bu arada arkadaşım eğitim fakültesindeydi çocuk lise mezunuydu ve sırf bu durum sorun olmasın diye dışardan okumaya başladı.sonraları bizde takdir ettik aşıklar falan diye artık alışmıştık.
sonra arkadaşım okulu bitirdi ve göreve başladı ve ilk görev yerinde başka biriyle tanıştı ve şu anda onunla evli ve o çocuk için büyük hataydı çok küçükmüşüm ,şimdi anlıyorum,alışkanlıkmış,gözüm çok kapalıymışım..der.
bence sen de dışardan okuyorum diyosun sürekli evdeymişsin onun sana ilgisi ve sevgisi seni biraz yanlış anlamazsan şımartmış kapatmış gözlerini...alışkanlık olmuş,eğer gerçekten sevsen böyle nasıl yapsam eskisi gibi olsam diye düşünmezsin inan.bence çocuğu üzme belliki o ciddi ve gün gelir hisseder hem sen hem de o daha büyük yaralanırsınız ki o daha fazla yaralanır kaldı ki askermiş..
o yüzden arkadaşlarda söylemiş ,ara vermelisin ,iyice düşünmelisin ,böyle şeyler şakaya gelmez ,resmileşirse dönüşü yıpratıcı olur..

Back
X