Konuşmaya ihtiyacım var!!!

petrapuella ben sizin ne demek istediginizi cok iyi anladim. Ben de sizin gb dusunuyorum. Yani cok zor durumda olan bir cift var ortada ve durumlarini henuz rayina oturttmadan bazi hayati kararlar almalari saglikli sonuc dogurmuyor. Keske durumunuzu duzelttikten sonra huzura erdikten sonra bebek dusunseydiniz de bu kadar zor bir hamilelik sureci gecirmek yerine sicacik evinizde kocanizin kardesi olmadan yasasaydiniz. Hikayenizi okurken cok uzuldim durumunuza herkesin basina bir suru sey gelebiliyor herkes sansli olmayabiliyor. Gerci bebekler kismeti ile ggelirmis derler ne kadar dogru bilmiyorum ki insallah oyledir ama size yorum yapan bu hanimefendiye petrapuella ya da fazla kabalastiniz bence. Buraya bir konu acildiysa herkes yorum yapma hakkina sahip o zaman aciklamaniza "sadece yazdigim konu ile ilgili yorum yapin"diye not dusun. Ama inan herkes senin iyiligini istiyor bacim. Bende bebek bekliyorum rabbimin izni ile ama uygun zamani bekledim cunku bende skinti yasadim

Böyle çarpıklığa evlenip çocuk yaptınız ne diyelim? Diyenlere de ağzının payını! veriyorsunuz.

iyi sabrediyorsunuz valla siz onunla kendine bakici tutsun kaynin o zaman bu ne periz bu ne lahana tursusu boyle huzurmu kalir ayni evin icinde ev ustune ev olunmuyor malesef .

Yahu yaptigim cocuga mi yorum yapin diyorum allah askina kiminizin ailesi kiminizin kocasi kiminizin kaynanasi kayinbabasi kotudur belki maddi durumu hic iyi olmayanda vardir cocuk hayalinizden vazmi geciyosunuz yada kurtulusunuz ve mutlulugunuz olacagini bildiginiz cocugu mu yapmicaksiniz ayrica ben o hanimefendiye birsey demedim cevap verdigim hanimefendide konusma niyetide yasadigim bu duruma salakca seyler diyip düşüncesizlik ettigide ortada petrapuella hanimefendi ben o adamla ayni ortamdayim ve esimin abisi dilim papuc gibi terbiyesiz olsam burda sizlerle paylasmak yerine ona laflar sayardim ve ben şuan o adamin evinde kaliyorum

ArkadS belirtmeye ne gerek var kaynim boyle yapiyor soyle yapiyor diyorum sorunum onla bebegimle yada bebegimin bana zorluk cikarip cikarmayacagiyla alakali degil siz nasil anneyseniz bende anneyim cocugum ne usur ne ac kalir ne acikta kalir

Zaten kiz arkadasiyla konusmak icin diger odaya goturup duruyo sobayi beni dusunmuyosan bebegi dusun yegenin o senin diyorum daha degil hani ben gormuyorum ki tanimiyorum diyor
ay istemsiz guldum bulafa ha ha su son alt iki cumle hani ben gormuyorumku tanimiyorum oyyy ayni 4 yas cocugu kaynin

ArkadS belirtmeye ne gerek var kaynim boyle yapiyor soyle yapiyor diyorum sorunum onla bebegimle yada bebegimin bana zorluk cikarip cikarmayacagiyla alakali degil siz nasil anneyseniz bende anneyim cocugum ne usur ne ac kalir ne acikta kalir
Allah mübarek etsin o zaman ne diyelim. Sabret kendi düzeninizi kurunca geçer. Yapacak birşey yok şartlarınızda.

Cnm sen şimdiden bu kadar zorlanıyorlar emin ol son zamanlarda yataktan kalkamazsın ben 36. Haftamda hala herşeyi tekbasina yapıyorum kayinvalidem iyidir hoştur ama saolsun herşeyi bana yıkar sadece haftada birgün kadın geliyor onun harici kalan herşey benim üstümde kayinpederimin ütüsünü dikisini meyve servisini herşeyini ben yapıyorum ha benim eşimde yapma der ama ben yinede yapıyorum. Ki bide benim ayrı evim var ama ben yinede burda kalıyorum

valla şekerim şükür beynim de aklım da her şeym de yermde ki böyle salakça sorunlar yaşamıyorum.
salaklık o istemediği duruma bebeği yüzünden katlanmak zorunda olan kızcağzın sorununda değil tam olarak senin beyin olmayan kafanın içinde okudum da bir değil iki değil yazılan tüm yorumlara aptal aptal cevap vermişsin kayıtsız kalamadım kusura bakma herkes kendini senin gibi yükseklerde göremiyor bu insanlar buraya dertleşmeye geliyor senin gibi kendini bilmez dengesizler yüzünden morallerini bozmaya değil benim ablam korunduğu halde hamile kaldı bebeği veren allah hadi çıkta ona hesap sorsana bu kadar cüretin varsa yapma biyerlerden bişeyler çıkar seninde sorunun çıkar istemdiğin cevaplar alır moralini bozarsın biraz kendini o insanın yerine koy hiçmi vicdanın sızlamadı onları yazarken rabbim senide sınarda yanında duran olmaz eğer böyle devam etmeyi düşünüyosan da gereksiz yorumlar yapıp insanları üzme

Gercekten cok tesekkur ederim beni savundugunu düşündüğümden falan degil yapilan cahilliğe duyarsızlığa göz yummadığın için tesekkurler...

canım allah yardımcın olsun seni anlıyorum yaşadığın şey hiçte kolay değil inşallah yakın bi zamanda kendine ait sıcak bi yuvan olur eşinle sessiz sakin huzurla yaşarsın inşallah annen babanla barışırsın onlar kolunu kaanadını esirgemez senden ve yavrunu hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağna alırsın inşallah keşke elimden fazlası gelebilse ama malesef yorum yazmaktan başka bişey gelmiyo senin için dua edicem canm

Gercekten cok tesekkur ederim beni savundugunu düşündüğümden falan degil yapilan cahilliğe duyarsızlığa göz yummadığın için tesekkurler...
hiç önemli değil bu tür kendini bilmezlere göz yumamıyorum hele de böyle bi durumda yardım isteyen insana yapılan hatsiz yorumlara dayanamıyorum

valla şekerim şükür beynim de aklım da her şeym de yermde ki böyle salakça sorunlar yaşamıyorum.

Bir hamile diğer hamilenin halinden, ruh durumundan anlamaycak ve anlayış göstermeyecekse, evdeki diğer erkeğin anlayış göstermesini beklemek lüks elbette. Sizin yorumu görünce ayıktım.

Neden beraber kalıyorsunuz ki?
Ya bu kaynim gel is buldum gel is buldum diye zorla getirtti sonra yok 3 ay sonra alacaklar yok su kadar zaman sonra alacaklar dedi meger esim uzerinden kredi cekmekmis derdi esimin yuksek miktarda kredi cekme hakki var yani dogacak cocugumuda kotu gelecek beklemiyor ben suan bi iki ay burda kalmak zorundayim ve sorunum o sure zarfi icinde ne yapmaliyim ne etmeliyim

Neden beraber kalıyorsunuz ki?
Ya bu kaynim gel is buldum gel is buldum diye zorla getirtti sonra yok 3 ay sonra alacaklar yok su kadar zaman sonra alacaklar dedi meger esim uzerinden kredi cekmekmis derdi esimin yuksek miktarda kredi cekme hakki var yani dogacak cocugumuda kotu gelecek beklemiyor ben suan bi iki ay burda kalmak zorundayim ve sorunum o sure zarfi icinde ne yapmaliyim ne etmeliyim

dualariniz yeter canim

Çok maddi sorunun yok gibi duruyor. Birkaç ay burada kalmak zorjndayım demişsin. O zaman hemen kendine küçük bir elektrikli soba al. Hangi odada oturuyorsan oraya koy. O eşinin kardeşi ile aynı odada oturma. Gün içinde yiyip içebileceğin şeyleri al koy kenarı stokla. Telefonunda da internetin varsa otur gebelikle ilgili şeyleri araştır, ya da dergi kitap gazete al kurcala. Madem bir müddet orada kalacaksın o adamla yan yana durma başka odaya kaç bırak o da sevgilisi mi ne haltsa onla konuşsun. Sen kafanı dinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…