- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
Konusmanin basinda zaten esimin ailesi yuzunden erken evlendik diyede belirtmistim ve o konuya girmek istemiyorum da demistim eger bu cocuk olmasaydi bizi bosatirlardi bize evli gibi bakmiyolar beni sormuyolardi esimin abisi ona buna haber saliyodu onu bana bulun diye.. Ve herkes dört dörtlük ortMda cocuk dogurmuyor vr Ben o cocugu iyi bi ortamda yetistircem gercekten o kendini bi halt sanan arkadas herseye burnunu sokmailkinilkin ben mudahale hakki verdigim konuyu acmisim gerisi seni ilgilendirmez beni yargilamak senin haddin degil
Böyle çarpıklığa evlenip çocuk yaptınız ne diyelim? Diyenlere de ağzının payını! veriyorsunuz.Kendi her lafi sayiyo ben mesela yemek yapamam iyi degilim diyince yada bana cay koy kalk diyo koyamam diyorum zaten tiksinmisim olanlardan kendi alini yok onu bunu vuruyo kapi carpiyo hemen aliniyo kendi.. Onun evinde kaliyoz biz eşim yeni ise girdi bizi buraya zorla getrdi diyebilirim buraya gelin falan dedi surekli ...simdi gidecez diyoz diye surat asiyo ya yaşanilacak ortam mi birakiyosun kocam bana cok iyi davranir hatta ben ileri giderim sinirliyken o sarilir bana aramiza girmeye calisiyo yok cekilir dert degil falan kardesimi yoruyon falan gecen bana hamilw hamilw cekmece tasitti yatak dolabinin tasiyamam hamileyim bilmiyomusun diyorum birsey olmaz olmaz diyo o gunlerdede lekelenmelerim oldu esime soylwdim yap desede gec otur dedi o varkrn su bile almaya gitsem otur ben getirrim diye kiyamet kopariyo bana esim su bile tasitmazken esim yokken kalk mutfagi temizle sunlari diz falan( iki oda var biri oda biri salon ....salon daha sicak bende cabuk hasta olan biriyim doktor falan dikkat et sicak tut kendini dedi sirf sevgilisiyle konuamak icin bizi 10 da odadan kovuyodu uyuyacam diyw tabi 4 falan yatiyo tv soba falan hep orda sonra biz salona gectik o odaya bi sure boyle gitti sonra bize hadi yallah gidin dedi odaya gidemem ben hasta olacagima siz olun dedom gitmedim ve terbiuesizlige bakin 8 gun boyunca bizle ayni odada yatti esim ondan once gidip ondan sonra geliyodu anlatabiliyomuyum kizlar (
ay istemsiz guldum bulafa ha ha su son alt iki cumle hani ben gormuyorumku tanimiyorum oyyy ayni 4 yas cocugu kayninZaten kiz arkadasiyla konusmak icin diger odaya goturup duruyo sobayi beni dusunmuyosan bebegi dusun yegenin o senin diyorum daha degil hani ben gormuyorum ki tanimiyorum diyor
Allah mübarek etsin o zaman ne diyelim. Sabret kendi düzeninizi kurunca geçer. Yapacak birşey yok şartlarınızda.ArkadS belirtmeye ne gerek var kaynim boyle yapiyor soyle yapiyor diyorum sorunum onla bebegimle yada bebegimin bana zorluk cikarip cikarmayacagiyla alakali degil siz nasil anneyseniz bende anneyim cocugum ne usur ne ac kalir ne acikta kalir
salaklık o istemediği duruma bebeği yüzünden katlanmak zorunda olan kızcağzın sorununda değil tam olarak senin beyin olmayan kafanın içinde okudum da bir değil iki değil yazılan tüm yorumlara aptal aptal cevap vermişsin kayıtsız kalamadım kusura bakma herkes kendini senin gibi yükseklerde göremiyor bu insanlar buraya dertleşmeye geliyor senin gibi kendini bilmez dengesizler yüzünden morallerini bozmaya değil benim ablam korunduğu halde hamile kaldı bebeği veren allah hadi çıkta ona hesap sorsana bu kadar cüretin varsa yapma biyerlerden bişeyler çıkar seninde sorunun çıkar istemdiğin cevaplar alır moralini bozarsın biraz kendini o insanın yerine koy hiçmi vicdanın sızlamadı onları yazarken rabbim senide sınarda yanında duran olmaz eğer böyle devam etmeyi düşünüyosan da gereksiz yorumlar yapıp insanları üzmevalla şekerim şükür beynim de aklım da her şeym de yermde ki böyle salakça sorunlar yaşamıyorum.
Gercekten cok tesekkur ederim beni savundugunu düşündüğümden falan degil yapilan cahilliğe duyarsızlığa göz yummadığın için tesekkurler...salaklık o istemediği duruma bebeği yüzünden katlanmak zorunda olan kızcağzın sorununda değil tam olarak senin beyin olmayan kafanın içinde okudum da bir değil iki değil yazılan tüm yorumlara aptal aptal cevap vermişsin kayıtsız kalamadım kusura bakma herkes kendini senin gibi yükseklerde göremiyor bu insanlar buraya dertleşmeye geliyor senin gibi kendini bilmez dengesizler yüzünden morallerini bozmaya değil benim ablam korunduğu halde hamile kaldı bebeği veren allah hadi çıkta ona hesap sorsana bu kadar cüretin varsa yapma biyerlerden bişeyler çıkar seninde sorunun çıkar istemdiğin cevaplar alır moralini bozarsın biraz kendini o insanın yerine koy hiçmi vicdanın sızlamadı onları yazarken rabbim senide sınarda yanında duran olmaz eğer böyle devam etmeyi düşünüyosan da gereksiz yorumlar yapıp insanları üzme
canım allah yardımcın olsun seni anlıyorum yaşadığın şey hiçte kolay değil inşallah yakın bi zamanda kendine ait sıcak bi yuvan olur eşinle sessiz sakin huzurla yaşarsın inşallah annen babanla barışırsın onlar kolunu kaanadını esirgemez senden ve yavrunu hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağna alırsın inşallah keşke elimden fazlası gelebilse ama malesef yorum yazmaktan başka bişey gelmiyo senin için dua edicem canmKızlar 6 haftalık hamileyim cok midem bulaniyo ne yiyebiliyorum ne yapabiliyorum evimizde küçücük elektrikli sobayla ısınıyoruz butun gun hasta olmamak icin başından kalkamiuorum zaten önünde oturmadan isinmak mumkun degil lavaboya bile kosarak gidip geliyorum kasiklarima arada sancı giriyo sertlesiyo karnim falan tabi eşim çok anlayışlı sağolsun soğuk diye bulaşık bile yıkatmıyo bizden 3 yas buyuk kaynimla kaliyoz yemek yapmiyorum diye kapilari carpiyo ortaligi dagitiyo dagitiyo istiyoki arkasini toplayalim esime surekli kalk cay koy kalk bana sunu yap yemek yap falan demin hamilelikten midemde eksime yanma agri oluyo esim ovalayinca rahatliyorum ovaliyo diye bi ters ters bakiyo benim midemi ovaladigini gorsun gel boynumu sk gel belime bas diyo demin birden sancı girdi ve final laflara bakin daha kac haftalik ki ne agrisiymis ne bulantisiymis kendi neler gormus bu arada kendisi bekar yani bildiginiz yalan söylüyosun demeye getirdi benim Ablam ilk haftasindan 4. Ayina kadar acidan mide bulantisindan yerlerde surundu sanki herkesin hamileligi ayni((
hiç önemli değil bu tür kendini bilmezlere göz yumamıyorum hele de böyle bi durumda yardım isteyen insana yapılan hatsiz yorumlara dayanamıyorumGercekten cok tesekkur ederim beni savundugunu düşündüğümden falan degil yapilan cahilliğe duyarsızlığa göz yummadığın için tesekkurler...
valla şekerim şükür beynim de aklım da her şeym de yermde ki böyle salakça sorunlar yaşamıyorum.
Ya bu kaynim gel is buldum gel is buldum diye zorla getirtti sonra yok 3 ay sonra alacaklar yok su kadar zaman sonra alacaklar dedi meger esim uzerinden kredi cekmekmis derdi esimin yuksek miktarda kredi cekme hakki var yani dogacak cocugumuda kotu gelecek beklemiyor ben suan bi iki ay burda kalmak zorundayim ve sorunum o sure zarfi icinde ne yapmaliyim ne etmeliyimNeden beraber kalıyorsunuz ki?
Ya bu kaynim gel is buldum gel is buldum diye zorla getirtti sonra yok 3 ay sonra alacaklar yok su kadar zaman sonra alacaklar dedi meger esim uzerinden kredi cekmekmis derdi esimin yuksek miktarda kredi cekme hakki var yani dogacak cocugumuda kotu gelecek beklemiyor ben suan bi iki ay burda kalmak zorundayim ve sorunum o sure zarfi icinde ne yapmaliyim ne etmeliyimNeden beraber kalıyorsunuz ki?
dualariniz yeter canimcanım allah yardımcın olsun seni anlıyorum yaşadığın şey hiçte kolay değil inşallah yakın bi zamanda kendine ait sıcak bi yuvan olur eşinle sessiz sakin huzurla yaşarsın inşallah annen babanla barışırsın onlar kolunu kaanadını esirgemez senden ve yavrunu hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağna alırsın inşallah keşke elimden fazlası gelebilse ama malesef yorum yazmaktan başka bişey gelmiyo senin için dua edicem canm
sen sakın onun bunun yaptığı dengesiz yorumara takma kafanı senin derdin sana yeter sen bebişini rahat tutmaya bakdualariniz yeter canim
Ya bu kaynim gel is buldum gel is buldum diye zorla getirtti sonra yok 3 ay sonra alacaklar yok su kadar zaman sonra alacaklar dedi meger esim uzerinden kredi cekmekmis derdi esimin yuksek miktarda kredi cekme hakki var yani dogacak cocugumuda kotu gelecek beklemiyor ben suan bi iki ay burda kalmak zorundayim ve sorunum o sure zarfi icinde ne yapmaliyim ne etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?