- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
aynen iletşim sıkıntısı var bixz bu sabah barıştık yani geldi küsmü kalıcaz dei bende küs kalmaya gerek yok dedim sonra oturup uzun uzun konuştuk hallolur mu bilmiyorum inş olur ... düzelir diyoruz ne diyelimben uzuluyorum zor duruyorm zaten zoruma gııdyo bu hale gelmek. 6 yıl bklek bız ewlenmek ıcın ve ben neler ysadm neler ama bosamıymıs dıyorum. allah buyuk ımthandr bugnler ınsaallah.. kocamı svıyorum ama ıletısımmzde sıkntı var inaşşaallah duzelr zamanla. bıde ewlat nasp etsn rabbm ınsallah
canım tamda dedsiğin giğbi yapıyor herşeye para veriyor bir ampül değiştirmeye neden 20 lira vereyim... yani ben istesem zaten onu alırım gerçi hesabımızda ayrı gayrı yok ben hiç istemedim ayrı hesap olsun alttan alma konusunda hiç almıyorum o beni mutlu ederse ederim diyorum ben bir kadın olarak duygusalım tabiki erkeklerinde ihtiyacı var ama sırf o gereksiz görüyor diye mutsuz oluyorumBak canım herşeyi üstlenirsen ne kıymetin olucak ki ?
Sokakta hiç gördün mü başının üstünde karısını alıp taşıyanı ?
Ampul mu patladı değiştirme sende baktın değiştirmiyo çağır elektrikçiyi o değiştirsin versin bi ampul değiştirmeye 20 lira.
Hediye konusu çok kırıcı evliyken değil ama sevgiliyken buna benzer çok yaşadım ne beğensem kardeşine aldı annesine aldı.
Parasını verip alırsın ama neden senin beğendiğin o kısım çok yorup kırıyo.
Alttan alma görevlerini yapmıyosa sende yapma.
aynen iletşim sıkıntısı var bixz bu sabah barıştık yani geldi küsmü kalıcaz dei bende küs kalmaya gerek yok dedim sonra oturup uzun uzun konuştuk hallolur mu bilmiyorum inş olur ... düzelir diyoruz ne diyelim
canım buna kırıldım dedim ama tutup bu konuyu uzatmadım ordan çıkında daha da açmadım. yani ufak tefek şeylerde gözüme gelmeye başladı demek istiyorum...Parfüm olayın da saçmalıyorsunuz.
aynen şuan 2 tane ampül değişecek bakalım bekliyorumbence eşin hem kaba hem de sorumsuz.
ama sende de sıkıntı şu: herşeye kendini parçalıyosun.
o da yapmıyosa bırak kalsın.
ben 1 yıl beklediğimi bilirim bi tamir işi için.
erkeklere öğretmek gerekiyo bazı şeyleri.
sınırlarını bilsin yani.
ben direk diyorum: annen de dahil, hiç kimseye beni kıskandıracak bişey yapma diye.
o da: iyi ozaman ona yapmadan önce sana da bişey yapıyım dengelensin diyo, saf.
bari dillendirme demi, ama böyleler işte malesef.
çoğu insana göre evliliğimde basit şeyler yaşıyorum yani her kadının hemen hemen yaşadığı şeyleri . ben ilgi bekliyorum, alaka ,bir süpriz, bir seni seviyorum lafı, süslenmiş laflar hiçbirisi yok ama gel görelim ki bunun yanı sıra el iyisi buda deli ediyor beni elaleme bu kadar iyisin ee benin farkım nerde ben öyle aman her istediğimi yapyor, aman beni düşünüyor, bana hakaret etmiyor diyip avutamıyorum kendimi ben mnotonluğu sevmiyorum bunlar beni aşırı mutsuz ediyor . ben bir kadınım beni sahiplenmelisin güvende hissetmeliyim kendimi evde en ufak birşeyden anlamıyor ona bile takılıyorum ya ampül sönüyor değiştirmiyor bir yer kırılıyor oluruna bakmıyor herşeyle ilgilenmekten sıkıldım yoruldummm evde erkek rolünü ben üstlendim sanki .... stres stres hasta olucam böyle giderse sıkıntıdan... birşeyler boşlukta anlatabiliyor muyum bilmiyorum eksik tamamlayamıyorum diyeceksinizz fazla beklenti mutsuzluk getirir diye haklısınız elimde değil çok şey mi istiyorum haksız olduğum durumlarda haksızsam dahi eş olarak insanların içinde rencide etmesin hatamı yüzüme vurmasın(tabiki ben de yapmamalıyım o ayrı) tabiki yanlışımı savunmasın kimse ylkken hayatım böyle böyle yaptın ama yanlışdı dese zaten bunu kabul etmeyecek biri değilim benim kırldığım şeyler farklı neymiş haksızı savunamazmış böyle bir şey bir kaç defa yaşadık ailesiyle ilgili olsun yabancıyla ilgili olsun son defada ufak birşey ama gene yaşadık ve birikti artık tahamülüm yok sinir hastası oldum.6 yıllık evliyiz bu arada şurda yazdıklarım kısa şeyler bunları hissetmeme sebep olan olaylar var mesela anneler gününde annelerimize hediye aldık annesine parfüm almaya gittik bir alana bir bedeva kampanyası var birini ben birini kvdeme alıcaz neyse daha önce iki kez bu yere gitmiştim beraber parfum beğenmiştik ve alıcaz diye konuşmuştuk ki o sıra sıkışıktık şimdi almayalım dedim ne yapsa beğenirsiniz benim ebğendiğim parfümü annesine düşünmüş iyide bu çiceksi hafif bir koku annene gitmezki dedik ''olsun ama çok güzel anneme alalım dedi'' nasıl yani dedim satıcı bayan saçmaladınız bence dedi. daha önce beğenmesem beraber gidip bakmamış olsak anlıcam ama güzel diye anneme almak istiyorum ne yaa hemde genç kokusu neyse ben aldım tabi annesine de çok güzel koku beğendik ama ben daha unutmuyum rencide oldum kadının yanında yani bu gibi ufak tefek şeyler beni soğutuyor mutsuz ediyor yani işteee
evet malesef dışarıdan basit görünüyor . bu mu sıkıntın, insanlar nelerle karşılaşıyor diyorlar ne eşler varmış mesela dövmezmiş ,sövmezmiş ,içmezmiş, dışarıya çıkmazmış ..bunlar lütüf sanki bunu eşim değil de ailem söylüyor bir de .çok iyi anlıyorum sizi, ne yazık ki bazı duygularınız tatmin edilmiyor. bunları kime anlatsanız bu mu sorun diyecektir?? ama ben biliyorum ne büyük sorun olduğunu, insanın sürekli kendini yalnız hissetmesine sebep oluyor. karnınız çok aç ve eşiniz size her gün sadece bir dilim kuru ekmek veriyor. ne öldürüyor ne güldürüyor bunun benzetmesini ben böyle yapmıştım vaktince.
evet malesef dışarıdan basit görünüyor . bu mu sıkıntın, insanlar nelerle karşılaşıyor diyorlar ne eşler varmış mesela dövmezmiş ,sövmezmiş ,içmezmiş, dışarıya çıkmazmış ..bunlar lütüf sanki bunu eşim değil de ailem söylüyor bir de .
ya söylemekle hiçbirşey değişmiyor içinden gelecek gelemyince de sevmiyor mu diye düşünyorum. ben de snein gibi adamın huyu bu diyip kabulllenmeyyi denedim yok oda olmuyor ... şuan barıştık mesela dikkat ediyor ben de aynı şekilde ama ne kadar sürer bilmiyorum yani uzun sürmeyeceğini iyi biliyorumbiliyorum canım benim nişanlım da böyle, çok zor bir şey inan cinsiyetimi unuttum. kendimi bazen erkek sanıyorum. öncelikle insanın özgüveni gidiyor, iletişim yok, tatlı 2 güzel cümle yok, gönül alma yok, yok yok... başlarda huyu bu onu öyle seviyorum diyordum ama olmuyor, insan uzaklaşıyor gitgide, bazen ayrılmayı düşünüyorum sırf bu yüzden ve bir allah ın kulu bile anlamaz anlatsam deli misin sen derler. dövmemesi sövmemesi artı özellikler değil zaten olmaması gereken şeyler, ama bizim bazı ihtiyaçlarımızı eşlerimiz dışında kimse karşılayamaz, ve eşimiz orada "eş" sıfatıyla duruyorsa bunları yapmak zorunda. çok anlattım çok kavga ettim, küstüm, alttan aldım, üstüne gitmedim, bir lafına kıyametler kopardım yeri geldi ağır konuştum, yalnızım, duygusal olarak tatmin olmuyorum dedim ama yok değişmedi ve değişmiyor. insanın aptal olması lazım anlamamak için.
o yüzden sana bir şey diyemiyorum, sadece ne hissettiğini ne yaşadığını çok iyi anlıyorum. herkes parfüm olayına takılmış çok haklısınız orada kırılmakla. bunlar bir birikimin sonucudur. yaşamayan bunu anlayamaz.
eşime gülerek saçmaladınız bence dedi de üslübu tatlıydı kırarcasına değildi ondan sıkıntı olmadı oda gülerek cevap verdibi dakika, doğru mu anladım?
Satıcı bayan size "saçmaladınız" mı dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?