konuşmaya ihtyacım var...evliliğim

aynen iletşim sıkıntısı var bixz bu sabah barıştık yani geldi küsmü kalıcaz dei bende küs kalmaya gerek yok dedim sonra oturup uzun uzun konuştuk hallolur mu bilmiyorum inş olur ... düzelir diyoruz ne diyelim

canım tamda dedsiğin giğbi yapıyor herşeye para veriyor bir ampül değiştirmeye neden 20 lira vereyim... yani ben istesem zaten onu alırım gerçi hesabımızda ayrı gayrı yok ben hiç istemedim ayrı hesap olsun alttan alma konusunda hiç almıyorum o beni mutlu ederse ederim diyorum ben bir kadın olarak duygusalım tabiki erkeklerinde ihtiyacı var ama sırf o gereksiz görüyor diye mutsuz oluyorum

bence eşin hem kaba hem de sorumsuz.
ama sende de sıkıntı şu: herşeye kendini parçalıyosun.
o da yapmıyosa bırak kalsın.
ben 1 yıl beklediğimi bilirim bi tamir işi için.
erkeklere öğretmek gerekiyo bazı şeyleri.
sınırlarını bilsin yani.
ben direk diyorum: annen de dahil, hiç kimseye beni kıskandıracak bişey yapma diye.
o da: iyi ozaman ona yapmadan önce sana da bişey yapıyım dengelensin diyo, saf.
bari dillendirme demi, ama böyleler işte malesef.

aynen şuan 2 tane ampül değişecek bakalım bekliyorum şimdi benim eşimde şöyle birşey var ben şunu yapma desem ona dikkat edeceğine inadına yapar ama yavaş yavaş o inadı kırıldı evlilikte inat olmuyor yıpratıyor çünkü ...

çok iyi anlıyorum sizi, ne yazık ki bazı duygularınız tatmin edilmiyor. bunları kime anlatsanız bu mu sorun diyecektir?? ama ben biliyorum ne büyük sorun olduğunu, insanın sürekli kendini yalnız hissetmesine sebep oluyor. karnınız çok aç ve eşiniz size her gün sadece bir dilim kuru ekmek veriyor. ne öldürüyor ne güldürüyor bunun benzetmesini ben böyle yapmıştım vaktince.

evet malesef dışarıdan basit görünüyor . bu mu sıkıntın, insanlar nelerle karşılaşıyor diyorlar ne eşler varmış mesela dövmezmiş ,sövmezmiş ,içmezmiş, dışarıya çıkmazmış ..bunlar lütüf sanki bunu eşim değil de ailem söylüyor bir de .

biliyorum canım benim nişanlım da böyle, çok zor bir şey inan cinsiyetimi unuttum. kendimi bazen erkek sanıyorum. öncelikle insanın özgüveni gidiyor, iletişim yok, tatlı 2 güzel cümle yok, gönül alma yok, yok yok... başlarda huyu bu onu öyle seviyorum diyordum ama olmuyor, insan uzaklaşıyor gitgide, bazen ayrılmayı düşünüyorum sırf bu yüzden ve bir allah ın kulu bile anlamaz anlatsam deli misin sen derler. dövmemesi sövmemesi artı özellikler değil zaten olmaması gereken şeyler, ama bizim bazı ihtiyaçlarımızı eşlerimiz dışında kimse karşılayamaz, ve eşimiz orada "eş" sıfatıyla duruyorsa bunları yapmak zorunda. çok anlattım çok kavga ettim, küstüm, alttan aldım, üstüne gitmedim, bir lafına kıyametler kopardım yeri geldi ağır konuştum, yalnızım, duygusal olarak tatmin olmuyorum dedim ama yok değişmedi ve değişmiyor. insanın aptal olması lazım anlamamak için.

o yüzden sana bir şey diyemiyorum, sadece ne hissettiğini ne yaşadığını çok iyi anlıyorum. herkes parfüm olayına takılmış çok haklısınız orada kırılmakla. bunlar bir birikimin sonucudur. yaşamayan bunu anlayamaz.

ya söylemekle hiçbirşey değişmiyor içinden gelecek gelemyince de sevmiyor mu diye düşünyorum. ben de snein gibi adamın huyu bu diyip kabulllenmeyyi denedim yok oda olmuyor ... şuan barıştık mesela dikkat ediyor ben de aynı şekilde ama ne kadar sürer bilmiyorum yani uzun sürmeyeceğini iyi biliyorum

bi dakika, doğru mu anladım?
Satıcı bayan size "saçmaladınız" mı dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…