- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
Ben konu sahibine katılıyorum. Hepsi de bir kadını kıracak tavır ve hareketler.
Bi de bişey söyliycem kadıncağız zaten kendisini üzen ve ağırına giden bir durumdan bahsediyo ve süreç uzadıkça soğumuş artık. "Siz yapın sürprizleri, siz heyecan katın, siz romantik olun"cular yanlış mantalitedeler bence. Çünkü bu tip davranışlara maruz kalan ve bıkmış bir kadının karşı tarafa bunları yapması kendisine eziyettir diye düşünüyorum. Daha çok üzer.
Bence ikna edebilirseniz bir ilişki uzmanına gidin ve aranızda bazı anlaşmalar yapın. İlişkiniz kurtarılabilir çünkü çok ağır yaralar yok.
Yaptım. Tabiki ne istiyorsam. tepkisi o kadar soğuk tu ki ne gereği var der gibi neyse yapmışsın dedigini6 hatırladım benim için önemli değil bunlar der hep bana yapmak istemediği için kendine yapılması da hoşuna gitmiyor elbet beklentisi vardır ama en başından çok uğraştım ben özel gün anlamında değil. Kendimce yuva kavramını evliliğime oturmak için . Ailesiyle bir tartışmam oldu mesela onlarla birlikte bana yüklendi o zaman anladım ki kocam dediğim adam.jer an sırtını dönebilir yani beklediğim şeyler aslında tekrar canlanmak için kafamdaki eş profili gitti oturamıyorumkimse kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değil, eşi bu tür şeyleri yapmıyorsa teşvik edici davranmasında ne gibi sorun varki, size göre bunları kadın yaparsa eziyet, kocası tarafından yapılınca romantizmmi oluyor.konu sahibi belkide yapıyordur bilemiyorum lakin, erkeklerinde beklentileri bazen yüksek olabiliyor.
Aynısını düşünüyorum şuan biz birbirimizi anlıyor ona göre hareket ediyor olmalıydık ama inat var ya yedi bitirdi sırf ben istiyorum diye inadına gitti... evlilikte inat olmaz grur. Olmaz diye diye ben artık inat eder grur yapar oldum terse döndük. Artık gelmiyor içimden ama.hala içimde çırpınıyorum yoksa bitti diyorum6 yil olmuş hala bir seyler oturmamişsa zor. Aile danismanini kabul ederse beraber gidin derim...
Aynen aslında yorgunum ama insanlar neler yaşıyor bunlar ne ki diyip kendimi zorluyorumBen konu sahibine katılıyorum. Hepsi de bir kadını kıracak tavır ve hareketler.
Bi de bişey söyliycem kadıncağız zaten kendisini üzen ve ağırına giden bir durumdan bahsediyo ve süreç uzadıkça soğumuş artık. "Siz yapın sürprizleri, siz heyecan katın, siz romantik olun"cular yanlış mantalitedeler bence. Çünkü bu tip davranışlara maruz kalan ve bıkmış bir kadının karşı tarafa bunları yapması kendisine eziyettir diye düşünüyorum. Daha çok üzer.
Bence ikna edebilirseniz bir ilişki uzmanına gidin ve aranızda bazı anlaşmalar yapın. İlişkiniz kurtarılabilir çünkü çok ağır yaralar yok.
Cevremde ornekleri var da, artik tek tarafli boş bir çabaya donunce anlamsizlasiyor. İnsallah danişmani kabul eder eşiniz.Aynısını düşünüyorum şuan biz birbirimizi anlıyor ona göre hareket ediyor olmalıydık ama inat var ya yedi bitirdi sırf ben istiyorum diye inadına gitti... evlilikte inat olmaz grur. Olmaz diye diye ben artık inat eder grur yapar oldum terse döndük. Artık gelmiyor içimden ama.hala içimde çırpınıyorum yoksa bitti diyorum
Kabul etmemezlik yapmaz sanmıyorum sa evlilik danışmanı ni nerde buluyoruzCevremde ornekleri var da, artik tek tarafli boş bir çabaya donunce anlamsizlasiyor. İnsallah danişmani kabul eder eşiniz.
İnternetten arastirabilirsiniz. Arayip fiyat ve seans bilgisi alirsiniz. Kiyaslayip karara varirsiniz.Kabul etmemezlik yapmaz sanmıyorum sa evlilik danışmanı ni nerde buluyoruz
TsK ederim.İnternetten arastirabilirsiniz. Arayip fiyat ve seans bilgisi alirsiniz. Kiyaslayip karara varirsiniz.
Eğer eşim sürekli kalbimi kırıyor, söylediğim halde her hareketiyle beni rencide etmekte inat ediyorsa evet benim için bu güzellikleri ona yapmak eziyet olur.kimse kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değil, eşi bu tür şeyleri yapmıyorsa teşvik edici davranmasında ne gibi sorun varki, size göre bunları kadın yaparsa eziyet, kocası tarafından yapılınca romantizmmi oluyor.konu sahibi belkide yapıyordur bilemiyorum lakin, erkeklerinde beklentileri bazen yüksek olabiliyor.
erkekler e evlilik agir geliyor sorumluluk agir geliyor bu yüzden psikolojileri bozuluyo ne yaptiklarini bilmiyorlar...çoğu insana göre evliliğimde basit şeyler yaşıyorum yani her kadının hemen hemen yaşadığı şeyleri . ben ilgi bekliyorum, alaka ,bir süpriz, bir seni seviyorum lafı, süslenmiş laflar hiçbirisi yok ama gel görelim ki bunun yanı sıra el iyisi buda deli ediyor beni elaleme bu kadar iyisin ee benin farkım nerde ben öyle aman her istediğimi yapyor, aman beni düşünüyor, bana hakaret etmiyor diyip avutamıyorum kendimi ben mnotonluğu sevmiyorum bunlar beni aşırı mutsuz ediyor . ben bir kadınım beni sahiplenmelisin güvende hissetmeliyim kendimi evde en ufak birşeyden anlamıyor ona bile takılıyorum ya ampül sönüyor değiştirmiyor bir yer kırılıyor oluruna bakmıyor herşeyle ilgilenmekten sıkıldım yoruldummm evde erkek rolünü ben üstlendim sanki .... stres stres hasta olucam böyle giderse sıkıntıdan... birşeyler boşlukta anlatabiliyor muyum bilmiyorum eksik tamamlayamıyorum diyeceksinizz fazla beklenti mutsuzluk getirir diye haklısınız elimde değil çok şey mi istiyorum haksız olduğum durumlarda haksızsam dahi eş olarak insanların içinde rencide etmesin hatamı yüzüme vurmasın(tabiki ben de yapmamalıyım o ayrı) tabiki yanlışımı savunmasın kimse ylkken hayatım böyle böyle yaptın ama yanlışdı dese zaten bunu kabul etmeyecek biri değilim benim kırldığım şeyler farklı neymiş haksızı savunamazmış böyle bir şey bir kaç defa yaşadık ailesiyle ilgili olsun yabancıyla ilgili olsun son defada ufak birşey ama gene yaşadık ve birikti artık tahamülüm yok sinir hastası oldum.6 yıllık evliyiz bu arada şurda yazdıklarım kısa şeyler bunları hissetmeme sebep olan olaylar var mesela anneler gününde annelerimize hediye aldık annesine parfüm almaya gittik bir alana bir bedeva kampanyası var birini ben birini kvdeme alıcaz neyse daha önce iki kez bu yere gitmiştim beraber parfum beğenmiştik ve alıcaz diye konuşmuştuk ki o sıra sıkışıktık şimdi almayalım dedim ne yapsa beğenirsiniz benim ebğendiğim parfümü annesine düşünmüş iyide bu çiceksi hafif bir koku annene gitmezki dedik ''olsun ama çok güzel anneme alalım dedi'' nasıl yani dedim satıcı bayan saçmaladınız bence dedi. daha önce beğenmesem beraber gidip bakmamış olsak anlıcam ama güzel diye anneme almak istiyorum ne yaa hemde genç kokusu neyse ben aldım tabi annesine de çok güzel koku beğendik ama ben daha unutmuyum rencide oldum kadının yanında yani bu gibi ufak tefek şeyler beni soğutuyor mutsuz ediyor yani işteee
şuan bizde aynı durumdayız aynı evin içinde ayrı takılıyoruz artık eskisi gibi bu duruma üzülemiyorum daWALLA CNM OKUMADM YAZININ TAMAMINI AMA.. INAN BNDE AYNI SIKNTI VAR. 6 YIL BKLEDIM ESIMLE EWLENMK ICIN AILEMI KARSIMA ALDIM AMA NE BI BILGI NE BI SEVGI SÖZCUGU HCBISEY YOK... O ICERDE BN ODADA UZGN BI SEKLDE OTURUYORM SU ANDA...
yok şaska şamata oldu o konu orada kapattım ona dile getirmedim de zaten sadece ufak tefek de olsa hani artık göze batıyorSatıcı bayan kovulmuştur herhalde. Parfüm konusu çok önemli gelmedi bana. Ama ilgisizlik konusunda haklısınız.
şuan bizde aynı durumdayız aynı evin içinde ayrı takılıyoruz artık eskisi gibi bu duruma üzülemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?