Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pek te anlatılabilecek tarzda bi şey deil ama anlatacağim...yaklasık 1 yıldır bi ilşkim var ve bu adamın sonradan evli oldugunu ogrendim kendisine asık olduktan sonra bana bunu itiraf etti..ve bana bosanacagını soluyor bıraz sabretmemı ıstyor napıcagımı blmyrm....
arkana bakmadan uzaklaş güzelim...
hikayen hiç de farklı değil
en son mesajında yazdıklarının hepsi evli kişilerin söylediği bahanelerle hemen hemen aynı
senin söylediklerin de evli insanlarla beraber olanların söylediklerinden farklı değil.
Canım bence arkana bakmadan uzaklaş,çok başın ağrıyacak,çok üzüleceksin,melankolik bir ilişki olarak devam edecek bu adamın bi kere hemcinslerimize saygısı yok,baksana tek gecelik olsa dışarda bisürü kız var demesi demekki sanada önce tek gecelik olarak baktı,adamın yapısı bu çapkın bişey bence sorumluluk sahibi olamamış,yazıkki sana denk gelmiş birde eşini düşün o kadınada yazık,senin milyonlarca şansın var ama o kadının tek şansı kocası bence yazık etme ne kendine ne o kadına,ayrılsa evlensenizde bu adamdan hayır gelmez,ahada şuraya yazıyorum,nerden biliyosun diyeceksin örneklerini çevremde gördüm,adam çanta keklik edene kadar saklar sonra baktıki biryerde kokusu çıkacak işin kızda aşık olmuş zaten,söyleyiverir ama burda bitmez,zamanla bu durumu kabullenmen ve 2. kadın olman için kademeli olarak alıştırmanın ilk basmağıdır bu,hep aynı hikaye ailem görücü usulü evlendirdi ben istemiyordum,aa birde çocuğu vardır bakarsın,yazık günah,unutma altın yere düşsede pul olmaz sen bu adama aşık olabilrisin ama unutma milyonlarca şansın ve uzun bir hayat var önünde neden bir başkasının günahınada girerek kendinden ödün veresinki,psikolojin bozulur zamanla benden söylemesi uzaklaş hatta koşarak kaç,hemen sosyal ortamlara gir düzgün bekar birini bul,çivi çiviyi söker üstelik benim tavsiyem budur canım allah sana doğru kararı verebilecek kudreti versin inşallah![]()
çok teşekkur ederim tavsıyelerın için ...hepsi benımde mantıken dusunup yapamadıgım seyler ama yapmak zorundayım o kadar çok psıkoljım bozuldu ki hergun tartısyrm ne hakla tartısysam o zaten baskasının ...bi suru yalan soluyo benı kaybetmemek adına,ama artık kendımı çekmem gerek çok teşekkur ederim iyi geldi birinin bana bu cumleleri solemesi gerekti ,çevremde kimseye bole bı durumdan bahsedemyrm cunku kendi basımada bu işin içinden cıkamyrm
Yani şey gibisin oylemi sen anladin açıklamaya gerek yokpek te anlatılabilecek tarzda bi şey deil ama anlatacağim...yaklasık 1 yıldır bi ilşkim var ve bu adamın sonradan evli oldugunu ogrendim kendisine asık olduktan sonra bana bunu itiraf etti..ve bana bosanacagını soluyor bıraz sabretmemı ıstyor napıcagımı blmyrm....