• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuşmaya o kadar çok ihtiyacım var ki....

pek te anlatılabilecek tarzda bi şey deil ama anlatacağim...yaklasık 1 yıldır bi ilşkim var ve bu adamın sonradan evli oldugunu ogrendim kendisine asık olduktan sonra bana bunu itiraf etti..ve bana bosanacagını soluyor bıraz sabretmemı ıstyor napıcagımı blmyrm....

pek te anlatılabilecek tarzda bi şey deil ama anlatacağim...yaklasık 1 yıldır bi ilşkim var ve bu adamın sonradan evli oldugunu ogrendim kendisine asık olduktan sonra bana bunu itiraf etti..ve bana bosanacagını soluyor bıraz sabretmemı ıstyor napıcagımı blmyrm....

inanamıyorumbekar erkekler varken neden.tamam bilmiyordun ama öğrendin.ayrıl hemen yol yakınken.yalanla kurulu bir ilişki yürümez.eşinden ayrıldı diyelim senle evleneceği kesin mi ve evlensede seni aldatmayacağı kesin mi??eşini seninle aldattığı gibi seni aldatacaktır unutma.yuva yıkanın yuvası olmaz.kanma bence tatlı sözlere.bitir hemen ilerde çok pişman olursun.sevgi mantıktır bence.aşk bu kadar gözleri kör etmemeli.

aman ne güzel sende yedin mi?
ayrıca eşini bırakan adam seni bırakmayacağı yada seni aldatmayacağının garantisi var mı
daha en başta sana yalan söylemiş yani bana göre beş para etmez
seni de kınıyorum evli olduğu bile bile nasıl devam ettin dünyada bekar adam mı kalmadı
sevgiymiş aşk mış hadi be ordan başkasına ayit birini nasıl kabullenirsin nasıl sevebilirsin
eşine hayrı olmayanın sana ne hayrı olacak
şimdi diycen ki eşi ile zaten ilişkisi bitmiş yada mutsuz ozaman adam gibi boşansın sonra ne yapacaksa yapsın

umarım bu yazdıkların doğru değildir bizimle kafa buluyondur büyük bi ihtimalde öyle:52:

bilmydm asık olana kadar herseyu normaldi ve hiç evli erkek izlenımı olmadı gecelerı msjlar istedıgı saatte bnle gorusmeler falan hiç aklımın ucundan bile gecmedi..tatile bile gittık hiç yanımda gizli bi tlf gorusmesı yapmadı..yanı nasıl anlayabilrdm...ogrendıgımde bana ben hiç evli bı erkek gbmym dedi..bnle hiç ilgilenmıyo ..ben sana asık oldum tek gecelık istesem neden sen olasın dısarda bir suru kız var ama ben senı istyrm benım hayalımdeki insan sensın snle alakası yok biz hep boleydık sen yuvan yıkan olmuycaksın ben senden oncede boleydım sadece aİLELER bi çok seyi bağladılar bu kadar gorucu usulu evlendim sevmyrm dio...

o kadar yasanmıslıktan sonra bırakamadım..bi sure bıraktım ama kendısı bırakmadı sureklı aradı evımın onunde gezdı içki içti agladı yalvardı...olurum dedi intıhar etti...vıcdan yaptı bana

hikayen hiç de farklı değil

en son mesajında yazdıklarının hepsi evli kişilerin söylediği bahanelerle hemen hemen aynı

senin söylediklerin de evli insanlarla beraber olanların söylediklerinden farklı değil.

hikayen hiç de farklı değil

en son mesajında yazdıklarının hepsi evli kişilerin söylediği bahanelerle hemen hemen aynı

senin söylediklerin de evli insanlarla beraber olanların söylediklerinden farklı değil.

bahane deil bu zamana kadar hiç ilişkisi olmamıs bi insan deilim ....askta biter sadece bu adam benı korkutyr artık iş aştan cıktı psıkopatlıga dondu..

Canım bence arkana bakmadan uzaklaş,çok başın ağrıyacak,çok üzüleceksin,melankolik bir ilişki olarak devam edecek bu adamın bi kere hemcinslerimize saygısı yok,baksana tek gecelik olsa dışarda bisürü kız var demesi demekki sanada önce tek gecelik olarak baktı,adamın yapısı bu çapkın bişey bence sorumluluk sahibi olamamış,yazıkki sana denk gelmiş birde eşini düşün o kadınada yazık,senin milyonlarca şansın var ama o kadının tek şansı kocası bence yazık etme ne kendine ne o kadına,ayrılsa evlensenizde bu adamdan hayır gelmez,ahada şuraya yazıyorum,nerden biliyosun diyeceksin örneklerini çevremde gördüm,adam çanta keklik edene kadar saklar sonra baktıki biryerde kokusu çıkacak işin kızda aşık olmuş zaten,söyleyiverir ama burda bitmez,zamanla bu durumu kabullenmen ve 2. kadın olman için kademeli olarak alıştırmanın ilk basmağıdır bu,hep aynı hikaye ailem görücü usulü evlendirdi ben istemiyordum,aa birde çocuğu vardır bakarsın,yazık günah,unutma altın yere düşsede pul olmaz sen bu adama aşık olabilrisin ama unutma milyonlarca şansın ve uzun bir hayat var önünde neden bir başkasının günahınada girerek kendinden ödün veresinki,psikolojin bozulur zamanla benden söylemesi uzaklaş hatta koşarak kaç,hemen sosyal ortamlara gir düzgün bekar birini bul,çivi çiviyi söker üstelik benim tavsiyem budur canım allah sana doğru kararı verebilecek kudreti versin inşallah:31:

Canım bence arkana bakmadan uzaklaş,çok başın ağrıyacak,çok üzüleceksin,melankolik bir ilişki olarak devam edecek bu adamın bi kere hemcinslerimize saygısı yok,baksana tek gecelik olsa dışarda bisürü kız var demesi demekki sanada önce tek gecelik olarak baktı,adamın yapısı bu çapkın bişey bence sorumluluk sahibi olamamış,yazıkki sana denk gelmiş birde eşini düşün o kadınada yazık,senin milyonlarca şansın var ama o kadının tek şansı kocası bence yazık etme ne kendine ne o kadına,ayrılsa evlensenizde bu adamdan hayır gelmez,ahada şuraya yazıyorum,nerden biliyosun diyeceksin örneklerini çevremde gördüm,adam çanta keklik edene kadar saklar sonra baktıki biryerde kokusu çıkacak işin kızda aşık olmuş zaten,söyleyiverir ama burda bitmez,zamanla bu durumu kabullenmen ve 2. kadın olman için kademeli olarak alıştırmanın ilk basmağıdır bu,hep aynı hikaye ailem görücü usulü evlendirdi ben istemiyordum,aa birde çocuğu vardır bakarsın,yazık günah,unutma altın yere düşsede pul olmaz sen bu adama aşık olabilrisin ama unutma milyonlarca şansın ve uzun bir hayat var önünde neden bir başkasının günahınada girerek kendinden ödün veresinki,psikolojin bozulur zamanla benden söylemesi uzaklaş hatta koşarak kaç,hemen sosyal ortamlara gir düzgün bekar birini bul,çivi çiviyi söker üstelik benim tavsiyem budur canım allah sana doğru kararı verebilecek kudreti versin inşallah:31:

çok teşekkur ederim tavsıyelerın için ...hepsi benımde mantıken dusunup yapamadıgım seyler ama yapmak zorundayım o kadar çok psıkoljım bozuldu ki hergun tartısyrm ne hakla tartısysam o zaten baskasının ...bi suru yalan soluyo benı kaybetmemek adına,ama artık kendımı çekmem gerek çok teşekkur ederim iyi geldi birinin bana bu cumleleri solemesi gerekti ,çevremde kimseye bole bı durumdan bahsedemyrm cunku kendi basımada bu işin içinden cıkamyrm

Büyük konuşmak istemiyorum ama baktıkça anlamda veremiyorum... Çevremde de var bu tarz ilişkiler. Belki de evdeki kadının hiçbirşeyden haberi yok. Belki şiddetle belki ilgisizlikle susturulmuş bir kadın olabilir.Hiç sevmese de aynı soyadı taşıyorlar insan saygısından boşanır.Karısına yoksa da saygısı kendine duyduğu saygıdan.O kadını böyle bir pozisyona düşürmeye ne hakkı var? Ayrıca bu adamın 2 ay sonra 3 çocuğuda çıkabilir. Nesine güvenebilirsin ki başlı başına hata. Çık hayatından hem de bir an önce. Bir kadının ahını almak ne zordur bilir misin? Onlarca sebebi olsada bitmesinin bugüne kadar bitmemiş değil mi? Şimdi bitirecekse tabi sebebi sensin!... Senin suçun var mı?Eğer anlattıkların doğruysa hayır yok tabi. Sadece çıkar onu hayatından. Bırak gitsin,boşanınca görüşelim falanda deme.Olmaz yapamam de. Baktın boşanıp dürüstçe geri gelmiş - ama sen istediğin için değil - o zaman bakarsın ne olacağına. Tabi güvenebilirsen böyle bir adama. Unutma bir kere yapanın her zaman yapma ihtimali hep olacaktır...

çok teşekkur ederim tavsıyelerın için ...hepsi benımde mantıken dusunup yapamadıgım seyler ama yapmak zorundayım o kadar çok psıkoljım bozuldu ki hergun tartısyrm ne hakla tartısysam o zaten baskasının ...bi suru yalan soluyo benı kaybetmemek adına,ama artık kendımı çekmem gerek çok teşekkur ederim iyi geldi birinin bana bu cumleleri solemesi gerekti ,çevremde kimseye bole bı durumdan bahsedemyrm cunku kendi basımada bu işin içinden cıkamyrm

Rica ederim canım ne demek,insanlık görevimiz,göz göre göre hem senin hemde karısının hayatını mahfetmesine müsade edemeyiz değilmi,tabi sonuç olarak iş sende bitiyor ne derse desin yalvarsın yırtınsın ağlasın bakma arkana,şimdiden o karanlığa çekemye başlamış seni bak tartışıyoruz diyorsun,sonra dönüp kendinle yüzleşiyorsun bana ait değil filan diye inana psikoljin bozulur yıpranırsın değmez,sen ne kadar iyi niyetlisinki bi yandan vicdan yapıyorsun bi yandanda verdiğin emek için üzülüp tartışıyorsun tabiki hakkın var ama bırak olmasın,o adam tipik ebli yalancılardan,bence bu işin içinden çıkarsın şöyle samimi olduğun kız arkdaşların yokmu bir iki tane onlarla takıl,farklı ortamlara gir an absiti onca yakışıklı aktör ünlü filan var onları düşün bir başkasına karşı duygularının kabarmasına izin ver,bırak o bağlılık duygusunuda at bi kenara,o duygunu hakeden birileri şu an başka hayatlar yaşıyor ve elbet karşına çıkacaktır,kısmetin olan duygularını hakeden adama sakla bunları bu adamla örseleme,hem kendine hemde hayata karşı güvenin ve saygının zedelenmesine izin verme,senmi çekeceksin yaa bu dünyaya birkere geliyoruz neden bir başka sorunlu hayatla hayatını mahfedesin,kaderin senin ellerinde ve eminim sende yeni başlangıçlar için yeterince güç var,2 dk da olsa gözlerini kapat ve hayalinde bekar sorunsuz bi adamla olduğunu düşün, ne kadar rahat nefes aldığını göreceksin :97:

değiştir her şeyi inan elinde bırakabilirsin..
ne bileyim yeni bir hedef koy kendine kaç yaşındasın bilmiyorum yaşadığın şehri değiştir iş olsun bahanen bir şeyler yapabilirsin tamamen kendini ellerine bırakma..
şuan ne kadar güzel olsada bütün zorlukları aşabilirim gözüyle baksanızda aklında soru işaretleri varken onun karısının yanında olduğunu bilirken ne kadar sevsende bir süre sonra sizin ilişkiniz çirkinleşecek..ve dönüp baktığında ben kendime yazık etmişim diyeceksin..

insanlar burada gerçekten bir sorununu paylaştığında bazan öyle bir yükleniliyorki şaşırıyorum. Bir çok kadın karakter yoksunu erkekler tarafından kandırılmıştır ama burada eleştirilmeEn Büyük KK korkusundan yazamıyor. Bence birbirimize daha anlayışlı kol kanat gerici olmalıyız. Sonuçta hepimiz bayanız destek için ve paylaşmak için buradayız.

Yani şey gibisin oylemi sen anladin açıklamaya gerek yok:KK14::KK59::cool:

Back
X