- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
Bende öyle dedim zatenCocuk ılgı dıye aglıyor resmen ya:S
Uzuldum valla.
Ananızda madem basından savacak 10 snee sonra dogurmayaymıs.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle dedim zatenCocuk ılgı dıye aglıyor resmen ya:S
Uzuldum valla.
Ananızda madem basından savacak 10 snee sonra dogurmayaymıs.
Yaa ufacık çocuk ya kardeşiniz hemde sevgilinizin kardeşi olsaydı onu kovabilirmiydiniz merak ettim
Belki tanıştırmak isterSevgilimin kardeşinin benimle ne işi var
Sevgili günlük....İyi geceler
Küçük kardeşim daha 9 yaşında bazen yanıma gelip benimle konuşmaya çalışıyor bense konuşmayı sevmiyorum
Sürekli soru soruyor bende çoğu zaman sorma bana diyorum yada dinlemiyorum ama sabrım taşıyor bazen çok bağırıyorum
Oyun oynayalım diyor sürekli oyun oynamak için peşimde dolanıyor hatta bazen oyun oynamak için ne istersen yaparım diyor bazen para teklif ediyor
Yani rahatsız oluyorum nasıl başımdan savarım şu çocuğu kovuyorumda olmuyo
Benım kardesım benden 15 yas kucuk, goz bebegım annemlerden cok ben bakarım ona o ladar sevıyorum onu, konusmaya gelınce konusöaya sabrın kardesıne mı yok yoksa genel olrak kımseye mı yokİyi geceler
Küçük kardeşim daha 9 yaşında bazen yanıma gelip benimle konuşmaya çalışıyor bense konuşmayı sevmiyorum
Sürekli soru soruyor bende çoğu zaman sorma bana diyorum yada dinlemiyorum ama sabrım taşıyor bazen çok bağırıyorum
Oyun oynayalım diyor sürekli oyun oynamak için peşimde dolanıyor hatta bazen oyun oynamak için ne istersen yaparım diyor bazen para teklif ediyor
Genel olarak kimseye yokBenım kardesım benden 15 yas kucuk, goz bebegım annemlerden cok ben bakarım ona o ladar sevıyorum onu, konusmaya gelınce konusöaya sabrın kardesıne mı yok yoksa genel olrak kımseye mı yok
Konumla alakasız yorum yapma git başka yerde oyna.Sevgili günlük....![]()
Depresyon baslangıcı derler ama bılemıorum ıstersen bı psıkıyatrıye gorun normal degıl herkeste boyle hıssetmenGenel olarak kimseye yok
Bu arada anne nerde?İyi geceler
Annem tv karşısında veya mutfaktaBu arada anne nerde?
9 yaşinda torunum var. Ortak ilgi alanları bulmaya çalışan ne güzel olur. Sen az konuşsan ama onu konustursan. Dinlemeyi de sevmiyor gibisin. Ama ablalık biraz annelik gibidir, fedakarlık ister. Uzun süre yapmana gerek yok, gün içinde yarın saat ilgili olsan, gözüne bakarak iletişim kursan nasıl mutlu olur. Kırma küçücük kalbini..Annem tv karşısında veya mutfakta
Maaşallah allah size bagışlasın9 yaşinda torunum var. Ortak ilgi alanları bulmaya çalışan ne güzel olur. Sen az konuşsan ama onu konustursan. Dinlemeyi de sevmiyor gibisin. Ama ablalık biraz annelik gibidir, fedakarlık ister. Uzun süre yapmana gerek yok, gün içinde yarın saat ilgili olsan, gözüne bakarak iletişim kursan nasıl mutlu olur. Kırma küçücük kalbini..![]()
Hadsiz terbiyesizKonumla alakasız yorum yapma git başka yerde oyna.