Konuşmaya Sabrım yok

Yaa ufacık çocuk ya kardeşiniz hemde sevgilinizin kardeşi olsaydı onu kovabilirmiydiniz merak ettim

Ben de sevmiyorum çocukları. Hadi gelince ayda yılda bir ilgileneyim diyorum onda bile canım sıkılıyor. Küçük çocuk gelince gidene kadar dışarıda takılıyorum.

Valla kardeş nasıldır bilmiyorum ama işin zor. Çocuğun istediklerini yapmıyorsanız bahane uydurun biraz. Yorgunum işte sonra konuşalım gibi. Bir de arada tutun elinden gezdirin birlikte yemek falan yapın. Seni seviyorum ama ben oyun oynamayı sevmiyorum falan diyin. Film falan izlerken yanınızda dursun en azından. Benim aklıma bunlar geldi şu anlık

Çocuklarla oynamayi ben de oldum olasi sevmem. Hele ki kardesle oynamak bana zulum gelirdi. Ki aramizda sadece 4 yaş var. Kardeşimle karakterlerimiz ve hoslandigimiz şeyler taban tabana zit olduğu için hiç beraber oyun oynadigimizi hatirlamam. Ama çok sohbet ederdik. Spor yapardik beraber. Hele ki böyle sürekli başımda olup ilgi dilenecrk asla basimdan atmazdim. Yaş farkiniz çok evet ama ona sevildigini hissettirin bari. Çocuk belli ki ana babadan da ilgi gormuyor, yazık ya

İyi geceler
Küçük kardeşim daha 9 yaşında bazen yanıma gelip benimle konuşmaya çalışıyor bense konuşmayı sevmiyorum
Sürekli soru soruyor bende çoğu zaman sorma bana diyorum yada dinlemiyorum ama sabrım taşıyor bazen çok bağırıyorum
Oyun oynayalım diyor sürekli oyun oynamak için peşimde dolanıyor hatta bazen oyun oynamak için ne istersen yaparım diyor bazen para teklif ediyor😂😂😂
Yani rahatsız oluyorum nasıl başımdan savarım şu çocuğu kovuyorumda olmuyo
Sevgili günlük....😏

İyi geceler
Küçük kardeşim daha 9 yaşında bazen yanıma gelip benimle konuşmaya çalışıyor bense konuşmayı sevmiyorum
Sürekli soru soruyor bende çoğu zaman sorma bana diyorum yada dinlemiyorum ama sabrım taşıyor bazen çok bağırıyorum
Oyun oynayalım diyor sürekli oyun oynamak için peşimde dolanıyor hatta bazen oyun oynamak için ne istersen yaparım diyor bazen para teklif ediyor😂😂😂
Benım kardesım benden 15 yas kucuk, goz bebegım annemlerden cok ben bakarım ona o ladar sevıyorum onu, konusmaya gelınce konusöaya sabrın kardesıne mı yok yoksa genel olrak kımseye mı yok

İyi geceler
Bu arada anne nerde?

Annem tv karşısında veya mutfakta
9 yaşinda torunum var. Ortak ilgi alanları bulmaya çalışan ne güzel olur. Sen az konuşsan ama onu konustursan. Dinlemeyi de sevmiyor gibisin. Ama ablalık biraz annelik gibidir, fedakarlık ister. Uzun süre yapmana gerek yok, gün içinde yarın saat ilgili olsan, gözüne bakarak iletişim kursan nasıl mutlu olur. Kırma küçücük kalbini..🥰

9 yaşinda torunum var. Ortak ilgi alanları bulmaya çalışan ne güzel olur. Sen az konuşsan ama onu konustursan. Dinlemeyi de sevmiyor gibisin. Ama ablalık biraz annelik gibidir, fedakarlık ister. Uzun süre yapmana gerek yok, gün içinde yarın saat ilgili olsan, gözüne bakarak iletişim kursan nasıl mutlu olur. Kırma küçücük kalbini..🥰
Maaşallah allah size bagışlasın
Doğru diyorsunuz zaten artık ilgileniyorum 😊

Back
X