Konuşmayı kesmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aleda__

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
1.079
2.356
48
Hanımlar merhaba , ben yaklaşık 4 aydır kahve içerken bir şeyler okumak kendimle vakit geçirmek icin bir yere gidiyordum tek başıma .Her gün olmasa da sık giderdim .Kendi halimdeydim insanlarla tanışmak için uğraşmazdım sonra bir gün benimle aynı saatlerde gelen sık denk geldiğim bir adamı instagramda bir spor salonu sayfasının videosunda gördüm.2 hafta geçti sonra yine bir gün otururken masalarımız yakındı,canım sıkıldı adama laf attım ''Aa ben sizi şu videoda görmüştüm oraya mı gidiyorsunuz .''diye
O da döndü bana evet dedi sonra ben bir iki kelam eder susarız sandım döndüm önüme ama baktım adam dönmüyor bende ayıp olmasın diye konuşmaya devam ettim.Kendisi benden 10 yaş büyükmüş.Mesafe koymak için abi diye hitap ediyordum.Bana kendinden ailesinden hatta kardeşinin ilişkisinden bile bahsetti katıldığı doğa grubu ile etkinliklere gittiğini çok eğlendiğini anlattı sayfayı gösterdi sonra ben kalkacakken gideceğim yere kadar bırakmayı teklif etti ama kabul etmedim.Sonraki denk gelişimizde yanıma geldi napıyorsun vs diye sordu o şekilde ayaküstü konuştuk. Ben doğa Grubunun wp topluluğuna katıldım grup başkanı özelden yazdı bana ve grup liderlerinden birinin doğum günü olduğunu söyledi istersen tanışırsın şu mekanda toplanacağız dedi.Bende adamın ismini verip onu tanıdığımı ama numarasın olmadığını sordum yazdım sen geleceksen bende gelirim sıkılmayayım dedim.
O da sevindi beraber gideriz alırım seni istersen dedi bende hiç gerek yok teşekkür ederim dedim.Sonra etkinlikte oturduk anca yarım saat dayanabildim herkesin yaşı büyüktü kendi aralarında konuşuyordu sohbet çok ilerlemedi.Full adamla da konuşmak istemedim .O etkinlikte bana selam vermeyen tek kişi vardı.Herkes ya uzaktan merhaba deyip gülümseyerek selam vermişti ya da elimi sıkmıştı ama o kız yüzüme bile bakmayınca bende önemsemedim.Neyse bahane bulup kalktım saat geç olduğu için de beni yalnız göndermedi eve yakın bir yere bırakmasını kabul ettim adamın.3 4 gün geçti ve farklı etkinlik için bildirim geldi gruba ve o da yazdı bana geliyor musun diye o ve biz sohbet ederken bulduk kendimizi.Etkinlik günü geldi ve beraber kumsala gittik , laf arasında güneşte çok duramıyorum başım ağrıyor dediğim için bana hasır şapka almış...çok kalabalık bir grup olduk ve güzel insanlarla tanıştım .Lavaboya ne zaman gitmek istesem benimle gelmek istiyordu 2 sokak arkada olan yere dahi.Bana temas etmeye çalışmıyordu gereksiz yakınlık kurmuyordu.Düşünceli oluşunu her fırsatta belli ediyordu suyumu bile ben demeden dolduruyordu .Sonra o etkinlikte bana selam vermeyen kız geldi bende inadına adamı aldım beraber lavaboya gittik dönüşte yolumuza çıktılar aynı sokakta denk geldik o kızla.Adamın dibine girip elini sıktı tutup salladı gereksiz bir yakınlık kurmaya çalıştı adam geri çekildi,ben hiçbir şeyi değilken bile rahatsız oldum.Arkadaşlarmış zaten ama bir kadın bana da o kadar yaklaşsa burnumun dibine girme derim izin vermem.
Neyse döndük oraya adam arkadaşlarıyla dans ediyordu ben oturuyordum yine wc ye gittim bunlar olurken bayağı saat oradayız bu arada akşam oldu.Kendim gittim kumsalın sonunda adamlar varmış içki içen üstümde de kısa bir şey vardı işimi halledip dönecekken yolda karşıladı beni.Neredesin sen dedi nefes nefese kalmış gibiydi arıyorum açmıyorsun bana desen gelmez miydim dedi bende seni bölmek istemedim dedim. Oturmaya devam ederken başka bir gruptan kadın arkadaşı ona bir poşet dolusu bisküvi verip sen çok centilmen bir erkeksin içinden geldi demiş.O da şaşırdı düşünülmek güzel dedi nedense ben yanındayken yapılıyor bu jestler :) bide ısrarla bana yedirmeye çalşıyor .Neyse sonra ilk bahsettiğim kız geldi önümüzde arkadaşıyla dans ederken adam ona bacağında morluk var düştün mü demiş motordan.O da bacağındaki kilosuna laf attı sanmış sözde ve adama resmen parmak sallayarak bir daha bana böyle bir şey söylersen seni buraya gömerim gibi insan içinde tepki verdi ben çok şaşırdım insan arkadaşına böyle konuşmaz bence.Sonra kadının yanına gidip kendini açıkladı öyle demedim ne diyorsun falan dedi kız hiçbir şey olmamış gibi konuyu değiştirdi.

Biz kalkacakken diğer kadın bisküvileri yedin mi diye sordu bende 5 li 10 lu yedi deyip güldüm.Sonra yola koyulduk beni bıraktı ve biz konuşmaya devam ettik bir şekilde.3 gündür falan konuşuyoruz ve dün sabah bana sevgili olmak istediğini benimle ilişki düşündüğünü söylüyor.Evet hoş bir adam spor yaptığı belli kaslı boyu da uzun ama bence yaş farkı çok fazla ve ben istemediğimi dile getirdim keza kadın çevresi çok ben bu kadar sosyallik sevmem daha içekapanık birisiyim .Göreceksin seni alacağım falan diyor .Adamdan kendimi soğutmak için bizde burma bileziksiz altın kolye setleri olmadan kız verilmez bence vazgeç dedim şimdiden birikime başlarım sıkıntı yok diyor gülüyor.
Konu şu ki ben oradaki ortamı sevdim eğitimli işinde gücünde kişiler,daha da güzel kendini geliştirmiş kişilerle tanışacağımı düşünüyorum ama adamla da konuşmayı kesmeyi düşünüyorum.Zamanla olmaz mı fikrin değişmez mi diyor zamanla ne değişecek ki yaş farkı aynı keza ben şu an ilişki düşünmüyorum dedim.Maddi durumu da kötü değil kendine çok bakan bir insan benim yapmadığım maskeleri yapıyor yüzüne.
Sizce tamamen kesmeli miyim konuşmayı beni rahatsız ettirecek cümleler kurmamaya çalışıyor ama duygusunu ifade etmekten de çekinmiyor olmuyorsa arkadaş kalalım diyor.

Onsuz tabikide katılırım etkinliklere ama orada hiç görmemiş gibi selam vermemek mi lazım benim durmam gereken yer neresi .Daha önce deneyimledim çünkü olmayacağını bildiğin kişiyle konuşmaya devam edince iş cıvıklaşıyor yorumlarınızı bekliyorum.
 
Çok uzun, yorumlardan giderim

Ahahaha

Amme hizmeti :Kısaca yaz dizisi.

Bir kafede oğlana laf atmış.Bir şekilde konuşmaya başlamışlar. Etkinliklere katılmışlar. Orda ki hanım ablalardan biri selam vermemiş. Kızlardan birinin bacağında morluk varmış uşak buna sormuşmuş da kız milletin içinde bi daha bana böyle şeyler sorarsan buraya gömerim seni demiş.Piskevit vermiş kızın biri az daha unutuyordum.

Adamın yaşı büyükmüş fakat yüz maskesi bile yapıyormuş.Kaslıymış.Kızımız ilişki istemiyor damat adayımız alacam seni diyormuş.

Adamın sosyal çevresi genişmiş. Etkinlikte canı sıkılmış yaşları büyükmüş oradakilerin. :)

Nasıl davransın da olmasın bu ilişki? Hiç selam vermese olur muymuş?
 
3 gündür falan konuşuyoruz ve dün sabah bana sevgili olmak istediğini benimle ilişki düşündüğünü söylüyor.
İnsan yeni aldığı ayakkabıya 3 günde alişamiyor.
3 günde tanımadığı, huyunu suyunu, hırlı mi hirsiz mi, sapık mı, ugursuz mu olup olmadığını bilmediği insanla nasıl sevgili olmak ister ?!
Ya ben aşırı temkinliyim, ya insanlar aşırı rahat ve cesaretli
 
Olumlu tüm sinyalleri yakmışsınız adama. Adam davet etti diye gitmişsiniz, birlikte katılmışsınız. Üstelik ilk toplantıda sıkılmışsınız da neden hala katılmayı düşünüyorsunuz?
Eğer adam ile iletişimi tamamen kesmek istiyorsanız gruptan çıkın, adamı engelleyin. Bu kadar kolay.
Ben biraz gerçekçiyim. Çok güvensiz üstelik. İyi biri olduğu gibi sapık ve iğrenç biri de çıkabilirdi.
Yaşınız çok küçük. Bu yaşta 10 yaş fark fazla. Kendi yaşınıza yakın birileri olsun hayatınızda.
 
Ya adam biraz buna mecbur kaldı gibi bana yazıyordu bende geç cevap veriyordum neden konuşmuyorsun diyordu bende insan arkadaşıyla bile her gün konuşmaz sevgilim misin dedim demez olaydım sonra o da sevgili olalım o zaman dedi...
 
Aranızda 10 yaş var bence de çok fazla. Adamla zıt karakteriniz var. Çünkü siz içine kapanık birisiniz o ise çok sosyal, aktif, dışa dönük. Ordaki kız arkadaşı da sanki ona göz koymuş gibi. Adama can sıkıntısından laf atmışsınız sonra olanlar olmuş. Sizin yanınıza tuvalete kadar gitmesi, evinize kadar bırakması, etkinlik olacağı zaman gelecek misin diye sorması vs ilgisini açıkça belli etmiş. Başınıza güneş geçmesin diye şapka almış, suyunuzu bile o dolduruyormuş. Ben olsam tanışır tanışmaz böyle abartılı ilgi gösteren erkeklerden endişe ederim çünkü böyleleri lovebombing yapıp kadının ilgisini kendilerine çekince, elde etmiş gibi düşünüp ilgisini bırakır ve uçurumdan düşmüşe döner bazı kadınlar. Bir de göreceksin seni alacağım demiş ne münasebet! Kaçın uzak durun
duygusunu ifade etmekten de çekinmiyor olmuyorsa arkadaş kalalım diyor.
Arkadaş kalmak da zor olur ilişki bir şekilde sevgili olmaya yönelir çünkü o sizinle sevgili olmak istediğini söylemiş. Açıkça görüşmek istemediğinizi belirtin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…