Katıldığım şey direkt masa bulusması gibiydi genç kişiler çok yoktu belkide o kişilerle sıkıldım diğerlerine şans verebilirim diye düşündüm.Keza diğer etkinlik kumsalda parti gibiydi oyunlar oynandı danslar edildi vs. o yüzden istedim.Olumlu tüm sinyalleri yakmışsınız adama. Adam davet etti diye gitmişsiniz, birlikte katılmışsınız. Üstelik ilk toplantıda sıkılmışsınız da neden hala katılmayı düşünüyorsunuz?
Eğer adam ile iletişimi tamamen kesmek istiyorsanız gruptan çıkın, adamı engelleyin. Bu kadar kolay.
Ben biraz gerçekçiyim. Çok güvensiz üstelik. İyi biri olduğu gibi sapık ve iğrenç biri de çıkabilirdi.
Yaşınız çok küçük. Bu yaşta 10 yaş fark fazla. Kendi yaşınıza yakın birileri olsun hayatınızda.
Hem yaşıtlarım değiller orda çok sıkıldım diyorsunuz hem de gruptakilerle eğlendim diyorsunuz. Sizin hayatınız bu, ne yapmak istiyorsanız onu yapın.Arkadaşlar ben gruptakilerle de eğlendim, etkinlikleri bırakmasam olmaz mı...Bu arada bu yaz o kafede çalışma durumum var adamla etkinlikte denk gelmesem orada denk geleceğim görmemiş gibi yapmaya devam edeceğim mecbur.
Yok doğum gününde az kişi vardı parti de 6 7 katı kadar kişi vardı partide eğlendim.Hem yaşıtlarım değil orda çok sıkıldım diyorsunuz hem de gruptakilerle eğlendim diyorsunuz. Sizin hayatınız bu, ne yapmak istiyorsanız onu yapın.
Evet haklsıınız ben kendimi geri çektim ama bu sefer de adam iyice üstüme düştü kesin sekilde konusmayı kestiğimi söyleyeceğim en mantıklısı bu.Kusura bakmayın ilk lafı siz atmış adamın davetlerine hiç düşünmeden katılmış,size gösterdiği yakınlık ilgi hoşunuza gitmiş, adamdan teklif geleceği bariz belliymiş,kabul edip etmeme özgürlüğüne sahipsiniz ama davranışlarınıza dikkat etmek zorundasınız.
Böbrekleriniz süper çalışıyor, ne çok tuvalete gittiniz.Hanımlar merhaba , ben yaklaşık 4 aydır kahve içerken bir şeyler okumak kendimle vakit geçirmek icin bir yere gidiyordum tek başıma .Her gün olmasa da sık giderdim .Kendi halimdeydim insanlarla tanışmak için uğraşmazdım sonra bir gün benimle aynı saatlerde gelen sık denk geldiğim bir adamı instagramda bir spor salonu sayfasının videosunda gördüm.2 hafta geçti sonra yine bir gün otururken masalarımız yakındı,canım sıkıldı adama laf attım ''Aa ben sizi şu videoda görmüştüm oraya mı gidiyorsunuz .''diye
O da döndü bana evet dedi sonra ben bir iki kelam eder susarız sandım döndüm önüme ama baktım adam dönmüyor bende ayıp olmasın diye konuşmaya devam ettim.Kendisi benden 10 yaş büyükmüş.Mesafe koymak için abi diye hitap ediyordum.Bana kendinden ailesinden hatta kardeşinin ilişkisinden bile bahsettikatıldığı doğa grubu ile etkinliklere gittiğini çok eğlendiğini anlattı sayfayı gösterdi sonra ben kalkacakken gideceğim yere kadar bırakmayı teklif etti ama kabul etmedim.Sonraki denk gelişimizde yanıma geldi napıyorsun vs diye sordu o şekilde ayaküstü konuştuk. Ben doğa Grubunun wp topluluğuna katıldım grup başkanı özelden yazdı bana ve grup liderlerinden birinin doğum günü olduğunu söyledi istersen tanışırsın şu mekanda toplanacağız dedi.Bende adamın ismini verip onu tanıdığımı ama numarasın olmadığını sordum yazdım sen geleceksen bende gelirim sıkılmayayım dedim.
O da sevindi beraber gideriz alırım seni istersen dedi bende hiç gerek yok teşekkür ederim dedim.Sonra etkinlikte oturduk anca yarım saat dayanabildim herkesin yaşı büyüktü kendi aralarında konuşuyordu sohbet çok ilerlemedi.Full adamla da konuşmak istemedim .O etkinlikte bana selam vermeyen tek kişi vardı.Herkes ya uzaktan merhaba deyip gülümseyerek selam vermişti ya da elimi sıkmıştı ama o kız yüzüme bile bakmayınca bende önemsemedim.Neyse bahane bulup kalktım saat geç olduğu için de beni yalnız göndermedi eve yakın bir yere bırakmasını kabul ettim adamın.3 4 gün geçti ve farklı etkinlik için bildirim geldi gruba ve o da yazdı bana geliyor musun diye o ve biz sohbet ederken bulduk kendimizi.Etkinlik günü geldi ve beraber kumsala gittik , laf arasında güneşte çok duramıyorum başım ağrıyor dediğim için bana hasır şapka almış...çok kalabalık bir grup olduk ve güzel insanlarla tanıştım .Lavaboya ne zaman gitmek istesem benimle gelmek istiyordu 2 sokak arkada olan yere dahi.Bana temas etmeye çalışmıyordu gereksiz yakınlık kurmuyordu.Düşünceli oluşunu her fırsatta belli ediyordu suyumu bile ben demeden dolduruyordu .Sonra o etkinlikte bana selam vermeyen kız geldi bende inadına adamı aldım beraber lavaboya gittik dönüşte yolumuza çıktılar aynı sokakta denk geldik o kızla.Adamın dibine girip elini sıktı tutup salladı gereksiz bir yakınlık kurmaya çalıştı adam geri çekildi,ben hiçbir şeyi değilken bile rahatsız oldum.Arkadaşlarmış zaten ama bir kadın bana da o kadar yaklaşsa burnumun dibine girme derim izin vermem.
Neyse döndük oraya adam arkadaşlarıyla dans ediyordu ben oturuyordum yine wc ye gittim bunlar olurken bayağı saat oradayız bu arada akşam oldu.Kendim gittim kumsalın sonunda adamlar varmış içki içen üstümde de kısa bir şey vardı işimi halledip dönecekken yolda karşıladı beni.Neredesin sen dedi nefes nefese kalmış gibiydi arıyorum açmıyorsun bana desen gelmez miydim dedi bende seni bölmek istemedim dedim. Oturmaya devam ederken başka bir gruptan kadın arkadaşı ona bir poşet dolusu bisküvi verip sen çok centilmen bir erkeksin içinden geldi demiş.O da şaşırdı düşünülmek güzel dedi nedense ben yanındayken yapılıyor bu jestler :) bide ısrarla bana yedirmeye çalşıyor .Neyse sonra ilk bahsettiğim kız geldi önümüzde arkadaşıyla dans ederken adam ona bacağında morluk var düştün mü demiş motordan.O da bacağındaki kilosuna laf attı sanmış sözde ve adama resmen parmak sallayarak bir daha bana böyle bir şey söylersen seni buraya gömerim gibi insan içinde tepki verdi ben çok şaşırdım insan arkadaşına böyle konuşmaz bence.Sonra kadının yanına gidip kendini açıkladı öyle demedim ne diyorsun falan dedi kız hiçbir şey olmamış gibi konuyu değiştirdi.
Biz kalkacakken diğer kadın bisküvileri yedin mi diye sordu bende 5 li 10 lu yedi deyip güldüm.Sonra yola koyulduk beni bıraktı ve biz konuşmaya devam ettik bir şekilde.3 gündür falan konuşuyoruz ve dün sabah bana sevgili olmak istediğini benimle ilişki düşündüğünü söylüyor.Evet hoş bir adam spor yaptığı belli kaslı boyu da uzun ama bence yaş farkı çok fazla ve ben istemediğimi dile getirdim keza kadın çevresi çok ben bu kadar sosyallik sevmem daha içekapanık birisiyim .Göreceksin seni alacağım falan diyor .Adamdan kendimi soğutmak için bizde burma bileziksiz altın kolye setleri olmadan kız verilmez bence vazgeç dedim şimdiden birikime başlarım sıkıntı yok diyor gülüyor.
Konu şu ki ben oradaki ortamı sevdim eğitimli işinde gücünde kişiler,daha da güzel kendini geliştirmiş kişilerle tanışacağımı düşünüyorum ama adamla da konuşmayı kesmeyi düşünüyorum.Zamanla olmaz mı fikrin değişmez mi diyor zamanla ne değişecek ki yaş farkı aynı keza ben şu an ilişki düşünmüyorum dedim.Maddi durumu da kötü değil kendine çok bakan bir insan benim yapmadığım maskeleri yapıyor yüzüne.
Sizce tamamen kesmeli miyim konuşmayı beni rahatsız ettirecek cümleler kurmamaya çalışıyor ama duygusunu ifade etmekten de çekinmiyor olmuyorsa arkadaş kalalım diyor.
Onsuz tabikide katılırım etkinliklere ama orada hiç görmemiş gibi selam vermemek mi lazım benim durmam gereken yer neresi .Daha önce deneyimledim çünkü olmayacağını bildiğin kişiyle konuşmaya devam edince iş cıvıklaşıyor yorumlarınızı bekliyorum.
Yazdığınıza güldüm uzun 3 te gittik 11 de çıktık ve saçımı üstümü başımı düzeltmeye de gidiyordum.İkinci dediğinizde haklısınız.Üniversiteye gitmiyorumBöbrekleriniz süper çalışıyor, ne çok tuvalete gittiniz.
21 yaşındasınız bence tanımadığınız insanlara sıkıldım ben deyip laf atmayın. Ortamı sevdim diyorsunuz da bu yaş üniversite yaşı. Yok mu aynı yaştan arkadaşınız.
Hep erkekler mi yapacak bunu biraz da bizim namımız yürüsünAdamla flörtleş flörtleş sonra beğnn ilişkiğ düşünmüyorom
Siz 10 yaş büyük adamı boşverin. Eğitim hayatı size otomatik olarak akranlarınızla zaman geçirme şansı tanır.Yazdığınıza güldüm uzun 3 te gittik 11 de çıktık ve saçımı üstümü başımı düzeltmeye de gidiyordum.İkinci dediğinizde haklısınız.Üniversiteye gitmiyorum
Teşekkürler yorum için dikkate alacağımSiz 10 yaş büyük adamı boşverin. Eğitim hayatı size otomatik olarak akranlarınızla zaman geçirme şansı tanır.
31 yaşında adanın 20'lik genç kızla işi olmamalı evet ama açık şekilde gel gel demişsiniz adama.
O ortamdan uzaklaşın. Bu olmazda başka bir +10 olacak gibi görünüyor.
E yürütün o zaman sağdan sağdanHep erkekler mi yapacak bunu biraz da bizim namımız yürüsün
Yani yanlış anlamayın ama, üyelik iptali yapmadan önce tıp okuyorum demiştiniz, gerçek kabul edersek, bir tıp öğrencisi bu kadar mı kötü, yorucu, olay örgüsünden uzak bir yazı yazar…Hanımlar merhaba , ben yaklaşık 4 aydır kahve içerken bir şeyler okumak kendimle vakit geçirmek icin bir yere gidiyordum tek başıma .Her gün olmasa da sık giderdim .Kendi halimdeydim insanlarla tanışmak için uğraşmazdım sonra bir gün benimle aynı saatlerde gelen sık denk geldiğim bir adamı instagramda bir spor salonu sayfasının videosunda gördüm.2 hafta geçti sonra yine bir gün otururken masalarımız yakındı,canım sıkıldı adama laf attım ''Aa ben sizi şu videoda görmüştüm oraya mı gidiyorsunuz .''diye
O da döndü bana evet dedi sonra ben bir iki kelam eder susarız sandım döndüm önüme ama baktım adam dönmüyor bende ayıp olmasın diye konuşmaya devam ettim.Kendisi benden 10 yaş büyükmüş.Mesafe koymak için abi diye hitap ediyordum.Bana kendinden ailesinden hatta kardeşinin ilişkisinden bile bahsettikatıldığı doğa grubu ile etkinliklere gittiğini çok eğlendiğini anlattı sayfayı gösterdi sonra ben kalkacakken gideceğim yere kadar bırakmayı teklif etti ama kabul etmedim.Sonraki denk gelişimizde yanıma geldi napıyorsun vs diye sordu o şekilde ayaküstü konuştuk. Ben doğa Grubunun wp topluluğuna katıldım grup başkanı özelden yazdı bana ve grup liderlerinden birinin doğum günü olduğunu söyledi istersen tanışırsın şu mekanda toplanacağız dedi.Bende adamın ismini verip onu tanıdığımı ama numarasın olmadığını sordum yazdım sen geleceksen bende gelirim sıkılmayayım dedim.
O da sevindi beraber gideriz alırım seni istersen dedi bende hiç gerek yok teşekkür ederim dedim.Sonra etkinlikte oturduk anca yarım saat dayanabildim herkesin yaşı büyüktü kendi aralarında konuşuyordu sohbet çok ilerlemedi.Full adamla da konuşmak istemedim .O etkinlikte bana selam vermeyen tek kişi vardı.Herkes ya uzaktan merhaba deyip gülümseyerek selam vermişti ya da elimi sıkmıştı ama o kız yüzüme bile bakmayınca bende önemsemedim.Neyse bahane bulup kalktım saat geç olduğu için de beni yalnız göndermedi eve yakın bir yere bırakmasını kabul ettim adamın.3 4 gün geçti ve farklı etkinlik için bildirim geldi gruba ve o da yazdı bana geliyor musun diye o ve biz sohbet ederken bulduk kendimizi.Etkinlik günü geldi ve beraber kumsala gittik , laf arasında güneşte çok duramıyorum başım ağrıyor dediğim için bana hasır şapka almış...çok kalabalık bir grup olduk ve güzel insanlarla tanıştım .Lavaboya ne zaman gitmek istesem benimle gelmek istiyordu 2 sokak arkada olan yere dahi.Bana temas etmeye çalışmıyordu gereksiz yakınlık kurmuyordu.Düşünceli oluşunu her fırsatta belli ediyordu suyumu bile ben demeden dolduruyordu .Sonra o etkinlikte bana selam vermeyen kız geldi bende inadına adamı aldım beraber lavaboya gittik dönüşte yolumuza çıktılar aynı sokakta denk geldik o kızla.Adamın dibine girip elini sıktı tutup salladı gereksiz bir yakınlık kurmaya çalıştı adam geri çekildi,ben hiçbir şeyi değilken bile rahatsız oldum.Arkadaşlarmış zaten ama bir kadın bana da o kadar yaklaşsa burnumun dibine girme derim izin vermem.
Neyse döndük oraya adam arkadaşlarıyla dans ediyordu ben oturuyordum yine wc ye gittim bunlar olurken bayağı saat oradayız bu arada akşam oldu.Kendim gittim kumsalın sonunda adamlar varmış içki içen üstümde de kısa bir şey vardı işimi halledip dönecekken yolda karşıladı beni.Neredesin sen dedi nefes nefese kalmış gibiydi arıyorum açmıyorsun bana desen gelmez miydim dedi bende seni bölmek istemedim dedim. Oturmaya devam ederken başka bir gruptan kadın arkadaşı ona bir poşet dolusu bisküvi verip sen çok centilmen bir erkeksin içinden geldi demiş.O da şaşırdı düşünülmek güzel dedi nedense ben yanındayken yapılıyor bu jestler :) bide ısrarla bana yedirmeye çalşıyor .Neyse sonra ilk bahsettiğim kız geldi önümüzde arkadaşıyla dans ederken adam ona bacağında morluk var düştün mü demiş motordan.O da bacağındaki kilosuna laf attı sanmış sözde ve adama resmen parmak sallayarak bir daha bana böyle bir şey söylersen seni buraya gömerim gibi insan içinde tepki verdi ben çok şaşırdım insan arkadaşına böyle konuşmaz bence.Sonra kadının yanına gidip kendini açıkladı öyle demedim ne diyorsun falan dedi kız hiçbir şey olmamış gibi konuyu değiştirdi.
Biz kalkacakken diğer kadın bisküvileri yedin mi diye sordu bende 5 li 10 lu yedi deyip güldüm.Sonra yola koyulduk beni bıraktı ve biz konuşmaya devam ettik bir şekilde.3 gündür falan konuşuyoruz ve dün sabah bana sevgili olmak istediğini benimle ilişki düşündüğünü söylüyor.Evet hoş bir adam spor yaptığı belli kaslı boyu da uzun ama bence yaş farkı çok fazla ve ben istemediğimi dile getirdim keza kadın çevresi çok ben bu kadar sosyallik sevmem daha içekapanık birisiyim .Göreceksin seni alacağım falan diyor .Adamdan kendimi soğutmak için bizde burma bileziksiz altın kolye setleri olmadan kız verilmez bence vazgeç dedim şimdiden birikime başlarım sıkıntı yok diyor gülüyor.
Konu şu ki ben oradaki ortamı sevdim eğitimli işinde gücünde kişiler,daha da güzel kendini geliştirmiş kişilerle tanışacağımı düşünüyorum ama adamla da konuşmayı kesmeyi düşünüyorum.Zamanla olmaz mı fikrin değişmez mi diyor zamanla ne değişecek ki yaş farkı aynı keza ben şu an ilişki düşünmüyorum dedim.Maddi durumu da kötü değil kendine çok bakan bir insan benim yapmadığım maskeleri yapıyor yüzüne.
Sizce tamamen kesmeli miyim konuşmayı beni rahatsız ettirecek cümleler kurmamaya çalışıyor ama duygusunu ifade etmekten de çekinmiyor olmuyorsa arkadaş kalalım diyor.
Onsuz tabikide katılırım etkinliklere ama orada hiç görmemiş gibi selam vermemek mi lazım benim durmam gereken yer neresi .Daha önce deneyimledim çünkü olmayacağını bildiğin kişiyle konuşmaya devam edince iş cıvıklaşıyor yorumlarınızı bekliyorum.
Yazdığınıza güldüm uzun 3 te gittik 11 de çıktık ve saçımı üstümü başımı düzeltmeye de gidiyordum.İkinci dediğinizde haklısınız.Üniversiteye gitmiyorum
Yani yanlış anlamayın ama, üyelik iptali yapmadan önce tıp okuyorum demiştiniz, gerçek kabul edersek, bir tıp öğrencisi bu kadar mı kötü, yorucu, olay örgüsünden uzak bir yazı yazar…
Yani böyle etiketlemeyi inanın hiç sevmiyorum ama, ileride doktor olacak birisinin kafa yapısı, olayları yönetme şekli, takıldığı şeyler bu kadar mı basit ve vizyonsuz olur…
Yani sizi yorumlarınızdan az buçuk hatırlıyorum, herkese tepeden bakar tarzda, yargılayıcı bir üslup kullanan birinin böyle bir gündemi-kafa yapısına sahip olması, kendini bu kadar kötü ifade etmesi beni pek şaşırttı, özür diliyorum kırdıysam, inanın amacım bağcıyı dövmek değil
Böyle bir ilişkinin size mutluluk getirmeyeceğini ve bahsi geçen beyefendinin de pek normal davranmadığını düşünüyorum
Üniversite hayatı yokmuşYazdığınıza güldüm uzun 3 te gittik 11 de çıktık ve saçımı üstümü başımı düzeltmeye de gidiyordum.İkinci dediğinizde haklısınız.Üniversiteye gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?