Konuşmayı kesmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katıldığım şey direkt masa bulusması gibiydi genç kişiler çok yoktu belkide o kişilerle sıkıldım diğerlerine şans verebilirim diye düşündüm.Keza diğer etkinlik kumsalda parti gibiydi oyunlar oynandı danslar edildi vs. o yüzden istedim.
Evet bende 10 yaşı çok buldum zaten maceraya gerek yok ama sanırım hayatımda biri ollmadığı için istemeden adama yeşil ışık yaktım suç bende de bir yerde.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben gruptakilerle de eğlendim, etkinlikleri bırakmasam olmaz mı...Bu arada bu yaz o kafede çalışma durumum var adamla etkinlikte denk gelmesem orada denk geleceğim görmemiş gibi yapmaya devam edeceğim mecbur.

Hem yaşıtlarım değiller orda çok sıkıldım diyorsunuz hem de gruptakilerle eğlendim diyorsunuz. Sizin hayatınız bu, ne yapmak istiyorsanız onu yapın.

Kusura bakmayın ilk lafı siz atmış adamın davetlerine hiç düşünmeden katılmış,size gösterdiği yakınlık ilgi hoşunuza gitmiş, adamdan teklif geleceği bariz belliymiş,kabul edip etmeme özgürlüğüne sahipsiniz ama davranışlarınıza dikkat etmek zorundasınız.

Hem yaşıtlarım değil orda çok sıkıldım diyorsunuz hem de gruptakilerle eğlendim diyorsunuz. Sizin hayatınız bu, ne yapmak istiyorsanız onu yapın.
Yok doğum gününde az kişi vardı parti de 6 7 katı kadar kişi vardı partide eğlendim.

Evet haklsıınız ben kendimi geri çektim ama bu sefer de adam iyice üstüme düştü kesin sekilde konusmayı kestiğimi söyleyeceğim en mantıklısı bu.

Mune rica etsem konuyu mesajlara kapatır mısın

Böbrekleriniz süper çalışıyor, ne çok tuvalete gittiniz.
21 yaşındasınız bence tanımadığınız insanlara sıkıldım ben deyip laf atmayın. Ortamı sevdim diyorsunuz da bu yaş üniversite yaşı. Yok mu aynı yaştan arkadaşınız.

Yazdığınıza güldüm uzun 3 te gittik 11 de çıktık ve saçımı üstümü başımı düzeltmeye de gidiyordum.İkinci dediğinizde haklısınız.Üniversiteye gitmiyorum

Yazdığınıza güldüm uzun 3 te gittik 11 de çıktık ve saçımı üstümü başımı düzeltmeye de gidiyordum.İkinci dediğinizde haklısınız.Üniversiteye gitmiyorum
Siz 10 yaş büyük adamı boşverin. Eğitim hayatı size otomatik olarak akranlarınızla zaman geçirme şansı tanır.
31 yaşında adanın 20'lik genç kızla işi olmamalı evet ama açık şekilde gel gel demişsiniz adama.
O ortamdan uzaklaşın. Bu olmazda başka bir +10 olacak gibi görünüyor.

Teşekkürler yorum için dikkate alacağım

Yani yanlış anlamayın ama, üyelik iptali yapmadan önce tıp okuyorum demiştiniz, gerçek kabul edersek, bir tıp öğrencisi bu kadar mı kötü, yorucu, olay örgüsünden uzak bir yazı yazar…

Yani böyle etiketlemeyi inanın hiç sevmiyorum ama, ileride doktor olacak birisinin kafa yapısı, olayları yönetme şekli, takıldığı şeyler bu kadar mı basit ve vizyonsuz olur…

Yani sizi yorumlarınızdan az buçuk hatırlıyorum, herkese tepeden bakar tarzda, yargılayıcı bir üslup kullanan birinin böyle bir gündemi-kafa yapısına sahip olması, kendini bu kadar kötü ifade etmesi beni pek şaşırttı, özür diliyorum kırdıysam, inanın amacım bağcıyı dövmek değil

Böyle bir ilişkinin size mutluluk getirmeyeceğini ve bahsi geçen beyefendinin de pek normal davranmadığını düşünüyorum

** edit : konudan engellendiğim için cevap yazamıyorum dostlar

Son düzenleme:

Üniversiteye gitmeyip mi tıp fakültesi okuyup 2 dil öğrendiniz sizin canınız baya sıkılıyo sürekli senaryo peşindesiniz.

Üniversite hayatı yokmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…