Konuşmayı kesmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üniversite hayatı yokmuş
Yok zaten ama buradaki kişiler beni bu yalanı söylemeye mecbur bırakmıştı zamanında her şeyimden eleştirildim bende saçma sapan yalan söyledim devamını getirdim.Doğru bişey yaptığımı düşünmüyorum zaten pişmanım insan kendi hayatında kaçmamalı yalan söylememeli ama bu konu tamamen gerçek .
Buraya yazarken de eski mesajların geleceğini bilerek yazdım zaten linç yiyeceğimi biliyordum sırf akıl almak için yazdım
 
Ay ağlıyordum çok güldüm umarım sizde gülersiniz
 
Anlattığın hikaye doğru ise adam yapışkan gibi. Ama sizinde ona ilginiz pek yok. Sadece onun size ilgisi hoşunuza gitmiş.
 
Merhaba tıp okumuyorum zaten, vizyonsuz olduğumu da düşünmüyorum kendi hayatımda kafamda çok şey dönüyor o yüzden iyi ifade edemiyor olabilirim.Unutkanlık için de ilaç kullanıyorum bir günde 4 5 eşyamı bir yerde bıraktığımı bilirim.Kafamda çok sekme açık yani bundan bahsediyorum.
Üstten bakan birisi değilim burada her yorumlarında nerdeyse konu sahibini yerden yere vuran bağcıyı döven burunlarından kıl aldırmayan belirli üyeler var bence onlara da biraz çuvaldızı batırın bana yaptığınız gibi asistan hanım.
 
Tıp okuyordun diyip üyelik iptali öncesi üzerine konuşulan kavga konusu olan bir şeyi söylediniz ya ondan engellemiştir Maalesef konu sahibinin hiçbir lafına inanmıyorum ben, buna okuduğu bölüm, dağıttığı yargılar hatta bu yaz dizisi konusu da dahil.
 
Son düzenleme:
Bu bir motosiklet grubu mu? Eger oyleyse adamin capkin olma ihtimali %500
 
Bir kere yalanını yakaladığınız insanın bin kere doğrusunu sorgularsınız.
Yaşınıza göre büyük işlere girişiyorsunuz. Dikkat edin bu gidiş size zarar vermesin.
 
Ayol bir ara her yoruma tıp okuyorum diyerek başlıyordun böyle süregelen bir yalana ne mecbur bırakmış olabilir ? Çapanın gururu mübarek.
 
İçine sinmemiş yaş farkı fazla o yüzden konuşmayı devam ettirmeyin gruptan çıkıp adamı da engelleyin
 
Yaş farkı çok. Sen daha oldukça küçüksün, hayat tecrüben az. Yaşıtlarınla/yaşına yakınlarla arkadaşlık etmen gerekiyor. Seninle aynı çağda olan, az çok benzer yaşam tecrübesine sahip, benzer hevesleri duyacağınız kız ve erkek arkadaşlara/sevgiliye ihtiyacın var.

Üstelik adam bana hiç güven vermedi. Senin yanında adama gereksiz tepki veya gereksiz ilgi gösteren kadınlar da adamla ilgili bir durumları/geçmişleri/az çok münasebetleri olduğunu düşündürdü. Çapkın ve ava çıkmış bir adam gibi hissettirdi bana, 3 gün tanıştığı kıza "sevgilim ol" demesinde irrite eden birşey seziyorum. Açıkça söylemek gerekirse sen de yeşil ışık yakmış ve naz yapıyormuş gibi bir vibe veriyorsun adama. Sen bu durumu sürdürmeye devam edersen cinsel anlamda seninle birlikte olacak (düşüncesi bu yani) ve akabinde seninle iletişimini kesecek gibi hissediyorum, amacı bu gibi geldi bana..Akranlarınla birlikte vakit geçirebileceğin nice ortam vardır, iletişimi kes ve onun ortamından uzaklaş derim..
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…