- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 29
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
ben hala seviyorumBen ilişkide ara vermek isteyen tarafın şahane birşey yapması gerektiğini düşünüyorum diğer tarafın dönmesi için.
Siz eski ilişkinizden gerekli dersleri çıkarın ve yolunuza devam edin.
evet hiç müsade etmedim hep çok aradım üstüne düştüm . aramam veya üstüne düşmemde sorun yoktu aslında sorun hep daha fazlasını istememdiBence kesinlikle aramayın. Çünkü onun yaptığı naz falan değil. Naz olsaydı arayın derdim. Net söylemiş müsaade etmiyorsun ki demiş. Kendinizi düşürmeyin. Müsaade edin o sizi arasın.
seviyosa eninde sonunda arar bişey yapar dimi ==?Düşme üstüne eğer seviyorsa o geççsin iletişime yok sevmiyosa da sen bin kere arasanda bişey değişmez böylesi daha hayırlıdır belki bilemezsin
Bekleyip geri durmaktan başka çare yokevet hiç müsade etmedim hep çok aradım üstüne düştüm . aramam veya üstüne düşmemde sorun yoktu aslında sorun hep daha fazlasını istememdi
Tabiki oluruna bırak benceseviyosa eninde sonunda arar bişey yapar dimi ==?
cevresınden etkilenen bi tip degildir hani kendine ne dogru geliyosa onu yapar . zoraki bi durum yok şunuda acıkliyim ailesi zaten beni istemiyo begenmemişlerAilesiyle tanıştırması size değer verdiği anlamına gelmez bir de. Değer verseydi böyle bir tavır takınmazdı. Sizi zoraki isteyecekse hiç istemesin daha iyi
işe yararmı geri durmaBekleyip geri durmaktan başka çare yok
evet haklısınız . çocuk 1 kere aradı ben 5 kere aramısını istedimmBir de daha fazlasını istemeyin olmuyorsa. İnsan elindekileri de yitiriyor böyle olunca
Kesinlikle katılıyorumAilesiyle tanıştırması size değer verdiği anlamına gelmez bir de. Değer verseydi böyle bir tavır takınmazdı. Sizi zoraki isteyecekse hiç istemesin daha iyi
ailesini şu yüzden dedim . şuana kadar hiç kimseyi ailesine sokmamış tek beni sokmuş o yüzden dedim . tabiki aile bi garanti degilKesinlikle katılıyorum
Yarar mı bilmiyorum ama yapmanız gereken bu . Aradıkça daha kötü olacak. Üstüne düştükçe kaçacak, en iyisi beklemek.işe yararmı geri durma
çok tşk ederim dediklerinizi uygulayacamYarar mı bilmiyorum ama yapmanız gereken bu . Aradıkça daha kötü olacak. Üstüne düştükçe kaçacak, en iyisi beklemek.
Seviyorsa döner gelir, sevmiyorsa da yapacak bişey yok, siz ne kadar arasanız da ısrar etseniz de değişmeyecek . Sizin şu an yapabileceğiniz tek şey seviyorsa aklının başına gelmesi için dua etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?