- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.845
- 133
- 31
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
Tabi ki çok normal. Topluma göre normal değil. Bende yalnız kalarak ve iletişimi bir süre keserek rahatlıyorum. Hayatınızın her yerine sevgilinizi koymayın. Kendinize ve ona da alan açın. Yoksa mutsuz olursunuz.normal mi yani bu istek
peki sence ne kadar bi süre gerekli . sen ne kadar sürede kendine geliyosun meselaTabi ki çok normal. Topluma göre normal değil. Bende yalnız kalarak ve iletişimi bir süre keserek rahatlıyorum. Hayatınızın her yerine sevgilinizi koymayın. Kendinize ve ona da alan açın. Yoksa mutsuz olursunuz.
Dediğim gibi yalnız kalmakta bir baş etme yöntemi. Kişiden kişiye değişir toparlanma süresi. Çok fazla üstüne gitmeyin.peki sence ne kadar bi süre gerekli . sen ne kadar sürede kendine geliyosun mesela
yogun iş temposu ve son zamanlar da kavgalarımız dan dolayı .Tartışma nerden çıkmıştı ? Bir olay Yüzden mi yoksa birikim mi ?
Yine de bu şekilde konuşmaması gerekir bunu düzgünce Konuşunyogun iş temposu ve son zamanlar da kavgalarımız dan dolayı .
tamam canım çok tşk ederimDediğim gibi yalnız kalmakta bir baş etme yöntemi. Kişiden kişiye değişir toparlanma süresi. Çok fazla üstüne gitmeyin.
sevgilimle konuşmuyoruz . buraya konu açmıştım kafasını dinlemek istiyomuş diye bunlatmış herseyden vs vs .
bu olay cumartesi günü oldu ve şuan cumartesi yani 1 hafta oldu .
pazar aradı . pazartesi konuşmadık . salı ben msj attım cezasını olmuş . carsamba ben çok kötü sinir oldum artık aradım . kavga cıkardım . bana dediki hala aynı şeyi yapıyosun müsade etmiyosun dinlenmeme . uzak ilişki yüzünden çok kavga eetik son zamanlarda ve o çok bunaldı .
persembe cuma hiç iletişim olmadı . bugunde olmadı . ben napcam nasıl bi yol izlemeyeliyim ?
ailesi ile tanıstırdı ailemle tanışmak istedi asla cinsel yönden beni zorlamadı ve 1 senedir birlikteyiz .
wp instagrama çok nadir giriyo mesele günde 2 kerw filan . face ye hiç girmiyor .
sebeb genel yani tek ben degilim . iş yogunlugu bizim mesafeden cogalan kavgalarımızÖf ya işte bunu sevmiyorum ben de. Çok kötüydüm geçen günlerde. Sebep var mı peki?
suan ayrimisiniz barismi ?Bende seninle benzer durumu 2 ay öncesinde yaşadım.
2 yıllık ilişkim vardı bunaldım sıkıldım dedi nefes almaya ihtiyacım var dedi
tabiki izin vermedim gurur falan hak getire evine mi gitmedim bir kapısında yatmadığım kaldı
1 aydır öyle kendi kendine bıraktım nefessiz kalınca döner
ama erkekler böyle sevmiyor yanlışşş
dik tutacaksın kuyruğu, acı çeksen aramamaktan ölsende aramayacaksın bırak nefes alsın bırak o düşünsün beni neden aramıyor desin
mesaj atma arama gez dolaş yapabildiğin kadar yapamıyorsanda yapıyor gibi yap, ama erkekelrle değil merak edecek kadar yap fazlasını yapma,
ilk 10 gün aramamıştım kudurmuştu kıskançlıktan hatırlıyorum. artık ben ne aramak istiyorum ne sormak o dönersede olmaz uzun ilişki yıpranıyor. bende karar versim evleneceğim adam o değil.
yani sonuç olarak onsuz yaşadığını görsün tıpış tıpış gelir bu çocuğa maksimim 1 hafta veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?