konuşmuyoruz

Sizi üzmek istemem şu an en olumlu ve iyi niyetli halinizle düşünüyorsunuz sevdiğiniz için. (kafasını dinlemesi lazım vs)
Ama gerçekçi olmak gerekirse bana bu ara vermeler hiç masum gelmiyor. Hiçbi erkeğin aman bunaldım doldum dinleneyim diye oturup da kafa dinleyeceğini sanmıyorum. Ara verince aklıma gelen ilk ve genelde haklı çıktığım şey; sen kenarda bi bekle arama sorma ben birini denicem bakım o olursaaa bi bahane bulup senden ayrılcam, o olmazsa da sana dönerim. Benim için net Türkçesi budur. Üzgünüm

ayrilmak istese bana diyebilecek biri saklamaz . baskasi olsada 2 li oynamaz . ama yinede tesekkur ederim

Hepimizin hayatta bunaldığı zamanlar olur. Ve hepimizin değişik baş etme yöntemleri var. Bende yalnız kalarak ve bir süre iletişimi keserek rahatlıyorum. Kendime geliyorum. Ama toplumda yalnız kalma isteği tuhaf bulunuyor. Bu yüzden erkek arkadaşınızın isteğinde bir anormallik bulamadım...

normal mi yani bu istek

Arama msjda atma o sana dönecektir zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…