- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
dönmezse hiç senin olmamıştır diyosun yaniÜstüne düşme hayatına bak dönerse senindir..
dönmezse hiç senin olmamıştır diyosun yani
oda aynısını söyledi bana . sorun bende galiba aramadan sormadan duramıyorumYa oluru varsa olur ama erkekler bazen böyle durumlar yaşıyor kendi haline bırak hayatına bak sende kendini yıpratma kendini doldurup kafanı bulandırma biraz bekle
oda aynısını söyledi bana . sorun bende galiba aramadan sormadan duramıyorum
Sizi üzmek istemem şu an en olumlu ve iyi niyetli halinizle düşünüyorsunuz sevdiğiniz için. (kafasını dinlemesi lazım vs)sevgilimle konuşmuyoruz . buraya konu açmıştım kafasını dinlemek istiyomuş diye bunlatmış herseyden vs vs .
bu olay cumartesi günü oldu ve şuan cumartesi yani 1 hafta oldu .
pazar aradı . pazartesi konuşmadık . salı ben msj attım cezasını olmuş . carsamba ben çok kötü sinir oldum artık aradım . kavga cıkardım . bana dediki hala aynı şeyi yapıyosun müsade etmiyosun dinlenmeme . uzak ilişki yüzünden çok kavga eetik son zamanlarda ve o çok bunaldı .
persembe cuma hiç iletişim olmadı . bugunde olmadı . ben napcam nasıl bi yol izlemeyeliyim ?
ailesi ile tanıstırdı ailemle tanışmak istedi asla cinsel yönden beni zorlamadı ve 1 senedir birlikteyiz .
wp instagrama çok nadir giriyo mesele günde 2 kerw filan . face ye hiç girmiyor .
ins bizde duzelirizAynı durumu bizzat yaşadım bekledim 4 gün sonra düzeldik ama ben hiç bir şekilde ne msj ne arama hiç bişey yapmadım
ayrilmak istese bana diyebilecek biri saklamaz . baskasi olsada 2 li oynamaz . ama yinede tesekkur ederimSizi üzmek istemem şu an en olumlu ve iyi niyetli halinizle düşünüyorsunuz sevdiğiniz için. (kafasını dinlemesi lazım vs)
Ama gerçekçi olmak gerekirse bana bu ara vermeler hiç masum gelmiyor. Hiçbi erkeğin aman bunaldım doldum dinleneyim diye oturup da kafa dinleyeceğini sanmıyorum. Ara verince aklıma gelen ilk ve genelde haklı çıktığım şey; sen kenarda bi bekle arama sorma ben birini denicem bakım o olursaaa bi bahane bulup senden ayrılcam, o olmazsa da sana dönerim. Benim için net Türkçesi budur. Üzgünüm
Hepimizin hayatta bunaldığı zamanlar olur. Ve hepimizin değişik baş etme yöntemleri var. Bende yalnız kalarak ve bir süre iletişimi keserek rahatlıyorum. Kendime geliyorum. Ama toplumda yalnız kalma isteği tuhaf bulunuyor. Bu yüzden erkek arkadaşınızın isteğinde bir anormallik bulamadım...sevgilimle konuşmuyoruz . buraya konu açmıştım kafasını dinlemek istiyomuş diye bunlatmış herseyden vs vs .
pazar aradı . pazartesi konuşmadık . salı ben msj attım cezasını olmuş . carsamba ben çok kötü sinir oldum artık aradım . kavga cıkardım . bana dediki hala aynı şeyi yapıyosun müsade etmiyosun dinlenmeme . uzak ilişki yüzünden çok kavga eetik son zamanlarda ve o çok bunaldı .
persembe cuma hiç iletişim olmadı . bugunde olmadı . ben napcam nasıl bi yol izlemeyeliyim ?
ailesi ile tanıstırdı ailemle tanışmak istedi asla cinsel yönden beni zorlamadı ve 1 senedir birlikteyiz .
wp instagrama çok nadir giriyo mesele günde 2 kerw filan . face ye hiç girmiyor .
normal mi yani bu istekHepimizin hayatta bunaldığı zamanlar olur. Ve hepimizin değişik baş etme yöntemleri var. Bende yalnız kalarak ve bir süre iletişimi keserek rahatlıyorum. Kendime geliyorum. Ama toplumda yalnız kalma isteği tuhaf bulunuyor. Bu yüzden erkek arkadaşınızın isteğinde bir anormallik bulamadım...
tamma canim tsk ederimYa oluru varsa olur ama erkekler bazen böyle durumlar yaşıyor kendi haline bırak hayatına bak sende kendini yıpratma kendini doldurup kafanı bulandırma biraz bekle
Arama msjda atma o sana dönecektir zaten..sevgilimle konuşmuyoruz . buraya konu açmıştım kafasını dinlemek istiyomuş diye bunlatmış herseyden vs vs .
ins oyle olurArama msjda atma o sana dönecektir zaten..
geri cekilirsem ve aramazsam akli basina gelirmi . yani yoklugumu anlarmi . cunku hic ayrilmadik ve ben cok ustune dustum kaybetme korkusu olmadiBekleyin 2 hafta ama lütfen aramayın
Siz üstüne düşerseniz zaten kaybedeceksenizgeri cekilirsem ve aramazsam akli basina gelirmi . yani yoklugumu anlarmi . cunku hic ayrilmadik ve ben cok ustune dustum kaybetme korkusu olmadi
tamm tsklerMusade istemis musade edin.sonrasinda gelirse artik o size kalmis
tmm cok teşekkür ederim tavsiye icinSiz üstüne düşerseniz zaten kaybedecekseniz
Oyüzden üstüne düşmemeyi deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?