- 12 Ekim 2017
- 314
- 180
- 18
- 40
- Konu Sahibi nicksizbikims
-
Benimde agrima gitti cunku sonradan oisman olmama ragmen neyse ayıp olmasın diye bi bahane uydurup vazgecebilecekken vazgecmedim birde tum islerimi hafta sonuna sıkıstırdım ki o gun osim olmasin onada ayip olmasinben olsam laf sokardım
insan umut edip heveslenip yari yolda bırakılınca zoruna gidiyor..
şahsen benim giderdi ve yumuşak davranamazdim asla
Bu hic aklima gelmemisti :)belli ki umursamaz bi tip. ciddiyetsiz bir davetmis. ben "a öyle bi plan vardı di mi unutmuştum ben onu" derdim. beklemis bozulmuş gibi görünmemek için.
Benimde agrima gitti cunku sonradan oisman olmama ragmen neyse ayıp olmasın diye bi bahane uydurup vazgecebilecekken vazgecmedim birde tum islerimi hafta sonuna sıkıstırdım ki o gun osim olmasin onada ayip olmasin
Onun vazgecmis olmasinada kırılmıyorum kırıldıgım sey su saat oldu daha habdr vermrmis olması
Benim icin bu secenek yoktu sanirim bunu diyicem ben unutmustum yada sakalastik falan diyicemBen olsam fark etmemiş gibi yaparım
"Amaan sen de, ben şakalaşıyoruz sanmıştım."
Derim gülerek
Sonra onun içine otursun
Benim icin bu secenek yoktu sanirim bunu diyicem ben unutmustum yada sakalastik falan diyicem
Zaten eskidi gibi ddgiliz bi mesafeliyiz uzun zamandir ama bunun icin selami sabahi kesersem bi anlam yuklerhiç açma konuyu.
eğer o açarsa, sahi ya unutmuştum. en azından boşuna beklememiş oldun derdim.
sonra da selamı sabahı keserdim.
Baskasindan duydum falan dersem onu cok onemsedigimi dudunecek o yuzden pekte o kadsr detag vermek istemiyorumBen olsam
Zaten ben arkadaşlardan duymuştum sen bana söylemesen de, o yüzden başka arkadaşlarımla plan yaptım. Şehir dışına gitmemiş olsan da zaten ben iptal edecektim.
Derdim.
yüklesin.Zaten eskidi gibi ddgiliz bi mesafeliyiz uzun zamandir ama bunun icin selami sabahi kesersem bi anlam yukler
Bence düşünsün ve utansın.Baskasindan duydum falan dersem onu cok onemsedigimi dudunecek o yuzden pekte o kadsr detag vermek istemiyorum
Aslında daha oncede yaptigi hatalar oldu hep kinayeli sekilde laf dokundurarak icimi doktumBence düşünsün ve utansın.
Ben olsam hem yaptığı salaklığı yüzüne vurup hemde paşa gönlün bilir’e getiririm.
Yine de sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?