• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuştuğum adamın ön yargısı

lisaderde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2020
28
22
3
35
Herkese merhaba, ben 30 yaşındayım konustugum adam da 33 yaşında, 2 aydır konuşuyoruz sosyal medyada, ben ekledim kendisini ,

Aramızda su an birşey yok, kendisinden hoşlanıyorum ama şöyle bir durum var. Kendisi 25 yaşındayken terk edilmiş ve türk kadınlarıyla ciddi ilişki yaşamaya tövbe etmiş , Türkiyede gelecek kurmak istememiş ve 28 yaşında İrlandaya göç etmiş bilişim alanında.

25 yaşındayken işsizmiş ve o yüzden terk edildiğini söylüyor ve türk kadınlarına güvenmiyor, Bu zamana kadar neden yabancı bir kadınla evlenmedin diye sorduğumda da " evlenmeyi düşünmedim " diyor.

Kendisi bana umut vermedi ama ben ondan cok hoslanıyorum hersey olumlu ama kafasındaki bu önyargı beni üzüyor . Bu önyargıyı nasıl kırabilirim ?

Herkese merhaba, ben 30 yaşındayım konustugum adam da 33 yaşında, 2 aydır konuşuyoruz sosyal medyada, ben ekledim kendisini ,

Aramızda su an birşey yok, kendisinden hoşlanıyorum ama şöyle bir durum var. Kendisi 25 yaşındayken terk edilmiş ve türk kadınlarıyla ciddi ilişki yaşamaya tövbe etmiş , Türkiyede gelecek kurmak istememiş ve 28 yaşında İrlandaya göç etmiş bilişim alanında.

25 yaşındayken işsizmiş ve o yüzden terk edildiğini söylüyor ve türk kadınlarına güvenmiyor, Bu zamana kadar neden yabancı bir kadınla evlenmedin diye sorduğumda da " evlenmeyi düşünmedim " diyor.

Kendisi bana umut vermedi ama ben ondan cok hoslanıyorum hersey olumlu ama kafasındaki bu önyargı beni üzüyor . Bu önyargıyı nasıl kırabilirim ?
Asla muhatap olmam

Kendisi kötü biri değil hayvansever, 2 köpeğiyle yaşıyor,

birçok olumlu özelliği var ve bunlar etkileyici, güven veriyor ama ne yaşadıda bu hale geldi onu anlamıyorum .

Sonuçta terk edilmiş , nasıl bu kadar hassas olabilir?

Kıramazsınız çünkü büyük ihtimalle böyle bir önyargısı yok. Tam tersine peşinden koşmanız için yapıyor. Yani "ilişki istemiyorum ama yine de etrafımda ol" diyor.

Adama önyargısiyla mutluluklar dileyin, olma bu iş.

Issız adam sendromu durumu:işsiz:
Adam ya sadece arkadaşça yaklaşıyor, ya da "takılır ederiz ama ilişkiye dönmez haberin olsun" altyapısını oluşturup mesajı veriyor.
Yoksa adama derler yani, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, o zaman niye benimle konuşuyorsun diye.

Adam Türk kadınlarına güvenmiyorsa ve siz de Türk kadınıysanız, güvenmeyeceği bir kadınla neden konuşuyor?
İlk basta soguk konusuyordu, sarkıntı yalaka bir tip degil yani, ortak zevklerimiz var aradan ilk bastaki sogukluk gitti,

benim icin "yeni bir dost kazandıgım icin mutluyum" dedi bana

İşi gücü olmayan biriyle gelecek düşünmemek bana göre gayet mantıklı.Hayatın gercekleri acı.Bu arada adamdan olmaz cıks.
Öyle tabi zaten 25 yaşındaymıs ama ne yasadıda bu kadar radikal bir bakıs açısı yakaladı onu anlamıyorum

adam 3 yılda ülkeyi terk etmiş hırsından

Öyle tabi zaten 25 yaşındaymıs ama ne yasadıda bu kadar radikal bir bakıs açısı yakaladı onu anlamıyorum

adam 3 yılda ülkeyi terk etmiş hırsından
Boşverin siz.Ben böyle diyen ne adamlar gördüm sevince önyargı falan kalmıyor.Bahane onlar.Yan cebimde dur diye söylüyor.

Back
X