Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana umut vermedi, öyle cinsel bir imada da bulunmadı, sapık degil , açıkçası memnun oldum böyle biriyle tanısmaktan ama önyargısı sorun.Boşverin siz.Ben böyle diyen ne adamlar gördüm sevince önyargı falan kalmıyor.Bahane onlar.Yan cebimde dur diye söylüyor.
Hem önyargıda bulunup hem cinsel ima yapamaz zaten.Sapık olup olmadığını da mesajlaşarak vs anlayamazsınız.Öyledir demiyorum ama saçma önyargısı bile soğumak için sebep.Bana umut vermedi, öyle cinsel bir imada da bulunmadı, sapık degil , açıkçası memnun oldum böyle biriyle tanısmaktan ama önyargısı sorun.
Adam İrlandada Türk kızını nasıl bulsun?3 gün sonra başka bir türk kızıyla evlenir de şaşar kalırsın. Senle bir ilişki yaşamak istemiyor...
Tabi önyargısı canımı sıktı ama çok fazla artısı var. Bu devirde böyle birini bulmak zor ama önyargısı canımı sıkıyor sadeceHem önyargıda bulunup hem cinsel ima yapamaz zaten.Sapık olup olmadığını da mesajlaşarak vs anlayamazsınız.Öyledir demiyorum ama saçma önyargısı bile soğumak için sebep.
Kendisini ben ekledim, ailesini tanıyordum, akrabamızın komsusuydu ailesi,Canim ablacim sormadin mi, madem Turk kadinlari bu kadar kotu benden ne istiyorsun diye?
İlk basta soguk konusuyordu, sarkıntı yalaka bir tip degil yani, ortak zevklerimiz var aradan ilk bastaki sogukluk gitti,
benim icin "yeni bir dost kazandıgım icin mutluyum" dedi bana
Kendisini ben ekledim, ailesini tanıyordum, akrabamızın komsusuydu ailesi,
benden birsey istemiyor :) konusuyoruz sadece
Kesinlikle doğru, çok yerinde bir yorum yapmıssınBen bu adamlari anlamiyorum.
Orda burda sosyal medyada atip tutuyorlar, Turk kizlari para pesinde, yalanci, kandiriyor vb vb . ama hala karsi tarafin misal para pesinde oldugunu gore gore iliski yasiyorlar, hatta seviyorlar sonra ayriliyorlar/bosaniyorlar.
Daha sonra, sikayet ettigi ozelliklere sahip olmayan duzgun bir kadinlar tanistiklarinda Turk kzilarindan sikayet ediyorlar, bir de ustune istemem diyorlar. Duzgun kadinlara insanca davranmiyorlar, kendilerinin kezban dedikleri tiplerinden pesinden kosuyorlar. Burda kafadan sakat olan taraf bence Turk erkekleri. Soyledikleriyle beklentileri ve yaptiklari uyusmuyor.
Eh adam açıkça demiş zaten, sizi friendzone'a alıp yerinizi belli etmiş.İlk basta soguk konusuyordu, sarkıntı yalaka bir tip degil yani, ortak zevklerimiz var aradan ilk bastaki sogukluk gitti,
benim icin "yeni bir dost kazandıgım icin mutluyum" dedi bana
Değişir mi acaba sonradanEh adam açıkça demiş zaten, sizi friendzone'a alıp yerinizi belli etmiş.
Bundan sonra çok uğraşmayın bence.
Zaten yanlıs kisilerin pesinde kosa kosa gencligim bittiBu adamı siz eklemişsiniz ondan gelen birşey olmamış iletişimde olan da sizsiniz bu adam İrlanda da ve açıkça düşüncesini söylemiş gelip sizi görmeye de gelmez beklentiniz ne ? Bir gelecek yok bir süre sonra ne paylaşabilirsiniz çok da umutlanmayın olabilecek kişileri değerlendirin
Değişeceğini sanmam. Değişse bile çok uğraşırsınız, niye o kadar uğraşasınız? Ki değişmiş görünse bile illa ki altta bir şeyler kalır.Değişir mi acaba sonradan
Insanlar yüzyüze konuşup tanisip evlenip bosandiklari esleriylede ilişkiye başlarken iyi baba iyi koca olacağını düşünerek evlendiler ama olmadi.Ki siz mesajlasiyorum diyorsunuz .Iyi baba iyi koca geçin buraları.Mesajlaşarak anlayamazsınız bunları.Ha siz ben bir adam için dağları delerim dersiniz okey.Ben hala değmez sığ görüşlü bir adam diyorum.Tabi önyargısı canımı sıktı ama çok fazla artısı var. Bu devirde böyle birini bulmak zor ama önyargısı canımı sıkıyor sadece
yoksa cok iyi bir eş ve baba olur bu belli