konuştuğum adamın ön yargısı

Değişeceğini sanmam. Değişse bile çok uğraşırsınız, niye o kadar uğraşasınız? Ki değişmiş görünse bile illa ki altta bir şeyler kalır.

Üstelik adam hani bir ilişki istiyor da güvenemiyor değil, doğrudan friendzone'a almış. Çabalamanız bence nafile olur.

Siz adamla aynı yerde mi yaşıyorsunuz, sadece sanal mı?
Ben istanbuldaym o dublinde . Sanal .

Daha önceki ilişkiler hakkında konustuk o bana anlattı kendi hikayesini , bende ona anlattım kendi hikayemi, hayal kırıklıklarımı

Taaaaa İrlanda daki, Türk kadınları şöyle böyle vs diyen sana dostumsun diyen, 2 ayda hiçbir şekilde uzaktan da olsa sana ilgisini belli etmeyen (yok çünkü) adamı ikna edeceksin de görüşeceksiniz de evlenceksin öyle mi? Niye? İrlanda'ya mı yerleşmek istion? Kalmadı ülkemizde görüşebileceğin normal bi adam?

bende normalde muhattap olmazdım ama tek eksisi bu önyargısı

diğer yönleri çok olumlu, bilgili, kibar , yakısıklı, hitabeti iyi, zevkleri iyi, sportif, yakısıklı

bunlar etkiledi beni
Bence tek eksisi kilometrelerce ötede ve vize gerektiren bir ulkede olmasi
Vize 130 euro. Euro 8 liraya varacak,az kaldi. Vize almak icin bankada en az 5000 görmek istiyorlar. Biletleri vs almis olman lazim. Herseyin tamken sirf canlari istemedi diye aninda sana red verebiliyorlar. Bir anda birkac bin liralik zararla hayalkirikligiyla kalabiliyorsun. Bir kez red yediysen ikincisinde ve onuncusunsa da red yemen muhtemel. Eger "o gelir" dersen her seferinde sevgilinin gelmesi hos bir sey degil. Hem onun icin kötü senin gidememen,hep onun masraf yapmasi. Hem de senin icin kotu çünkü bir sure sonra kendini sevgiliden ziyade onun tatilerinde keyifli zaman gecirdigi-sabit duran bir sey gibi hissetmen muhtemel
O bir yolcu sen bir hanci hikayesi...
Yol yakinken bosver. Vaktini harcamaktan baska bir yere varmaz bu iliski (yasayan bilir rumuzumla yaziyorum )

Taaaaa İrlanda daki, Türk kadınları şöyle böyle vs diyen sana dostumsun diyen, 2 ayda hiçbir şekilde uzaktan da olsa sana ilgisini belli etmeyen (yok çünkü) adamı ikna edeceksin de görüşeceksiniz de evlenceksin öyle mi? Niye? İrlanda'ya mı yerleşmek istion? Kalmadı ülkemizde görüşebileceğin normal bi adam?
İrlandaya yerlesmek istemiyorum dillerini bile bilmem.
Ülkede normal adam yok yada bana rast gelmiyor . Uzun bir aradan sonra kalbim çarptı tekrar, bunu kazanmaya calısıyorum

İrlandaya yerlesmek istemiyorum dillerini bile bilmem.
Ülkede normal adam yok yada bana rast gelmiyor . Uzun bir aradan sonra kalbim çarptı tekrar, bunu kazanmaya calısıyorum

Sana dostumsun diyen adamı ikna etmeye çalışma sonra harcadığın zamana 0zülürsün...Orda birileriyle bişiler yaşıyordur zaten tel açmaz ortadan kaybolur vs bosver bence

Değişir mi acaba sonradan

ne kadar degisebilir?

bence su an evde sıkıntıdan biraz fazla kaptırmışsınız kendinizi. 2 aydir yazistiginiz adamin da disini biliyorsunuz, icini degil!

30 yasinda kendinizi bir bilinmeze atmaniz vakit kaybi. uzak mesafe iliskisi zaten cok zor. siz bir de size tam ilgisi olmayan biri ile bunu baslatmaya calisiyorsunuz.

bir de adam turk kadinlari ile on yargili. yabancilar ile degil. yani su an orada bir sevgilisi veya flort ettigi birisi bile olabilir. size acikca arkadas demis. adam sınırı çizmiş diye size karsi.

ne kadar degisebilir?

bence su an evde sıkıntıdan biraz fazla kaptırmışsınız kendinizi. 2 aydir yazistiginiz adamin da disini biliyorsunuz, icini degil!

30 yasinda kendinizi bir bilinmeze atmaniz vakit kaybi. uzak mesafe iliskisi zaten cok zor. siz bir de size tam ilgisi olmayan biri ile bunu baslatmaya calisiyorsunuz.

bir de adam turk kadinlari ile on yargili. yabancilar ile degil. yani su an orada bir sevgilisi veya flort ettigi birisi bile olabilir. size acikca arkadas demis. adam sınırı çizmiş diye size karsi.
Profilinde 98li bir kızla 6 adet fotosu var . Onu bile stalkladım . Kız , 2 fotoda , bu adamın evinde .
ama flört veya sevgili degildir diye düşünüyorum. Çünkü arada 11 yaş var

Profilinde 98li bir kızla 6 adet fotosu var . Onu bile stalkladım . Kız , 2 fotoda , bu adamın evinde .

11 yaş olunca sevgili olunamıyor mu :)
Hayır 15,20 yaş farkla birliktelikler çok okuduk burda..

Terk eden kadın İşsizliği yuzunden terk ettıyse haklıymış.Malesef para olmadan hiç bir sey olmuo.Ben bu ılıskıde ıyı bır son goremıorum.Daha fazla baglanmadan bitirmenız en ıyısı olur.Ayrıca sonu olmayan bi şeyle napıcaksınızki?

bende normalde muhattap olmazdım ama tek eksisi bu önyargısı

diğer yönleri çok olumlu, bilgili, kibar , yakısıklı, hitabeti iyi, zevkleri iyi, sportif, yakısıklı

bunlar etkiledi beni
Düşünsenize bir olay yaşıyorsunuz ve bu sizin bütün insanları etiketlemenize neden oluyor.
2 şeydüşünüyorum 1. Takıntılı
2. Bahanesi bu

22 yaşında ortak fotoğraflar var, 2 si adamın evinde, adam sizi direk arkadaş olarak ilan etmiş zaten, ki o yaş erkekler için ideal bir sevgili yaşı 22. Bence at gözlüklerini çıkarıp bakın olaya her şey apaçık ortada😉

Düşünsenize bir olay yaşıyorsunuz ve bu sizin bütün insanları etiketlemenize neden oluyor.
2 şeydüşünüyorum 1. Takıntılı
2. Bahanesi bu
Çok garip aslında, kaldı ki 25 yaşında terk edildigi zaman simdi 33 . ama unutmamıs hala hayatını etkliyor. İnsan psikolojisi cok tuhaf

Bilmiyorum onu sormadım
ya su an cok kiziyorum kendime. hem sizi hem onu tanimiyorum. ve belki ileride cok mutlu olacaksiniz. ama.benim mantigim tersini söylüyor. sevmem boyle hadsizlikleri.

zaten soramazsiniz boyle seyleri. ben dusunduklerinizi sormak istemistim.

rica ediyorum.kendinizi cok kaptirmadan konusmaya devam edin. hic bir iliski olmaz degil. onun icin de ayni sey soz konusu. eminim kkdaki kadinlarin yarisi asla evlenmem dedikleri adamlarla evlendiler, ben de dahil :) uzulmemenizi dilerim :)

Back
X