- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
Analiz tamam da biraz taktik yapin yahu konu sahibesine![]()
Yazdığıma neden şaşırdın yahu :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Analiz tamam da biraz taktik yapin yahu konu sahibesine![]()
Ben istanbuldaym o dublinde . Sanal .Değişeceğini sanmam. Değişse bile çok uğraşırsınız, niye o kadar uğraşasınız? Ki değişmiş görünse bile illa ki altta bir şeyler kalır.
Üstelik adam hani bir ilişki istiyor da güvenemiyor değil, doğrudan friendzone'a almış. Çabalamanız bence nafile olur.
Siz adamla aynı yerde mi yaşıyorsunuz, sadece sanal mı?
O zaman çok çok zor. Yanında bile değilsiniz, adamın sizin nezdinizde fikirlerinin değişmesi için pek bir sebep yok.Ben istanbuldaym o dublinde . Sanal .
Bence tek eksisi kilometrelerce ötede ve vize gerektiren bir ulkede olmasibende normalde muhattap olmazdım ama tek eksisi bu önyargısı
diğer yönleri çok olumlu, bilgili, kibar , yakısıklı, hitabeti iyi, zevkleri iyi, sportif, yakısıklı
bunlar etkiledi beni
İrlandaya yerlesmek istemiyorum dillerini bile bilmem.Taaaaa İrlanda daki, Türk kadınları şöyle böyle vs diyen sana dostumsun diyen, 2 ayda hiçbir şekilde uzaktan da olsa sana ilgisini belli etmeyen (yok çünkü) adamı ikna edeceksin de görüşeceksiniz de evlenceksin öyle mi? Niye? İrlanda'ya mı yerleşmek istion? Kalmadı ülkemizde görüşebileceğin normal bi adam?
İrlandaya yerlesmek istemiyorum dillerini bile bilmem.
Ülkede normal adam yok yada bana rast gelmiyor . Uzun bir aradan sonra kalbim çarptı tekrar, bunu kazanmaya calısıyorum
Değişir mi acaba sonradan
Profilinde 98li bir kızla 6 adet fotosu var . Onu bile stalkladım . Kız , 2 fotoda , bu adamın evinde .ne kadar degisebilir?
bence su an evde sıkıntıdan biraz fazla kaptırmışsınız kendinizi. 2 aydir yazistiginiz adamin da disini biliyorsunuz, icini degil!
30 yasinda kendinizi bir bilinmeze atmaniz vakit kaybi. uzak mesafe iliskisi zaten cok zor. siz bir de size tam ilgisi olmayan biri ile bunu baslatmaya calisiyorsunuz.
bir de adam turk kadinlari ile on yargili. yabancilar ile degil. yani su an orada bir sevgilisi veya flort ettigi birisi bile olabilir. size acikca arkadas demis. adam sınırı çizmiş diye size karsi.
22 yasinda kiz neden evine gelmis peki :)Profilinde 98li bir kızla 6 adet fotosu var . Onu bile stalkladım . Kız , 2 fotoda , bu adamın evinde .
ama flört veya sevgili degildir diye düşünüyorum. Çünkü arada 11 yaş var
Bilmiyorum onu sormadım22 yasinda kiz neden evine gelmis peki :)
Profilinde 98li bir kızla 6 adet fotosu var . Onu bile stalkladım . Kız , 2 fotoda , bu adamın evinde .
Düşünsenize bir olay yaşıyorsunuz ve bu sizin bütün insanları etiketlemenize neden oluyor.bende normalde muhattap olmazdım ama tek eksisi bu önyargısı
diğer yönleri çok olumlu, bilgili, kibar , yakısıklı, hitabeti iyi, zevkleri iyi, sportif, yakısıklı
bunlar etkiledi beni
22 yaşında ortak fotoğraflar var, 2 si adamın evinde, adam sizi direk arkadaş olarak ilan etmiş zaten, ki o yaş erkekler için ideal bir sevgili yaşı 22. Bence at gözlüklerini çıkarıp bakın olaya her şey apaçık ortadaProfilinde 98li bir kızla 6 adet fotosu var . Onu bile stalkladım . Kız , 2 fotoda , bu adamın evinde .
Çok garip aslında, kaldı ki 25 yaşında terk edildigi zaman simdi 33 . ama unutmamıs hala hayatını etkliyor. İnsan psikolojisi cok tuhafDüşünsenize bir olay yaşıyorsunuz ve bu sizin bütün insanları etiketlemenize neden oluyor.
2 şeydüşünüyorum 1. Takıntılı
2. Bahanesi bu
ya su an cok kiziyorum kendime. hem sizi hem onu tanimiyorum. ve belki ileride cok mutlu olacaksiniz. ama.benim mantigim tersini söylüyor. sevmem boyle hadsizlikleri.Bilmiyorum onu sormadım