• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuştuğum adamın ön yargısı

Herkese merhaba, ben 30 yaşındayım konustugum adam da 33 yaşında, 2 aydır konuşuyoruz sosyal medyada, ben ekledim kendisini ,

Aramızda su an birşey yok, kendisinden hoşlanıyorum ama şöyle bir durum var. Kendisi 25 yaşındayken terk edilmiş ve türk kadınlarıyla ciddi ilişki yaşamaya tövbe etmiş , Türkiyede gelecek kurmak istememiş ve 28 yaşında İrlandaya göç etmiş bilişim alanında.

25 yaşındayken işsizmiş ve o yüzden terk edildiğini söylüyor ve türk kadınlarına güvenmiyor, Bu zamana kadar neden yabancı bir kadınla evlenmedin diye sorduğumda da " evlenmeyi düşünmedim " diyor.

Kendisi bana umut vermedi ama ben ondan cok hoslanıyorum hersey olumlu ama kafasındaki bu önyargı beni üzüyor . Bu önyargıyı nasıl kırabilirim ?
Ya bırak gitsin 33 yaşındaki adamı değiştiremezsin zaren neden uğraşıyorsun adam mı yok

Merak etme canım canın yakacak kendini üzecek birini bulsun emin ol baglanır sever aşıkta olur evlenir kapısında k..tee olur. Senin canını yakmak üzmek kendini okadar mutlu ediyor ki emin ol suan senin kendini anlatman bisey eri yoluna koyman bile onu okadar egosunu tatmin ediyordur ki emin ol nokta kadar sey olsa suclayacagi kendi okadar sey yaparken senin yaptığın yapacağın yada geçmişten bi durumun ancak olay çıkarma mevzusu olur 😕

Asko ben de senin gibiyim azicik konusan eden dostca davranan adam icin Google play'den bebeginiz neye benzeyecek aplikasyonu indiriyorum ve hoslandigim kisinin sosyal medyadan buldugum fotografini ve kendi fotografimin kombinini yaparak gelecekteki bebegimizin tahmini fotografini yapiyorum (evet boyle uygulamalar var).

Birinin bir ozelligini goruyoruz ve onu kendi yasamimizda hayal ediyoruz. Kafamizda o is cok guzel oluyor ve bizi bir tanisa kesin cok sevecek. Bu yuzden negatif sinyalleri gormezden geliyoruz sekerim bunu yapmayalim artik yani cidden bu kafadan cikarsak askta basarimizin bir tik daha artacagini dusunuyorum.

Seni cok iyi anliyorum Ben de 31 yasindayim ve senelerdir sevgilim yok. Birkac sene once depresyona girip 40 kilo aldigimdan beri cidden benimle dogru duzgun ilgilenen de yok ustelik dusun. Yine de cool olmak lazim yani. Hele de Turk kizi part zurt diye konusan bir Mr. Denyo icin deger mi kardesim deger mi? :P

Ben doğrudan bir milleti hedef alan kişilerden hep kaçarım.
İlla de Rus’la evleneceğim başkası olmaz diyen manyaklar bana pek mantıklı gelmiyor.
Bence daha sağlıklı düşünebilen birini bulun.
Ayrıca hiç görmediğiniz birinden aşırı hoşlanma nasıl oluyor ?

Neden illa evlilik düşünüyorsunuz ki ? Bi vakit gecirin bakalım belki siz onu istemeyeceksiniz veya onun ön yargisi kirilacak. Ama bence onunkisi palavra

Back
X