Asla muhatap olmamHerkese merhaba, ben 30 yaşındayım konustugum adam da 33 yaşında, 2 aydır konuşuyoruz sosyal medyada, ben ekledim kendisini ,
Aramızda su an birşey yok, kendisinden hoşlanıyorum ama şöyle bir durum var. Kendisi 25 yaşındayken terk edilmiş ve türk kadınlarıyla ciddi ilişki yaşamaya tövbe etmiş , Türkiyede gelecek kurmak istememiş ve 28 yaşında İrlandaya göç etmiş bilişim alanında.
25 yaşındayken işsizmiş ve o yüzden terk edildiğini söylüyor ve türk kadınlarına güvenmiyor, Bu zamana kadar neden yabancı bir kadınla evlenmedin diye sorduğumda da " evlenmeyi düşünmedim " diyor.
Kendisi bana umut vermedi ama ben ondan cok hoslanıyorum hersey olumlu ama kafasındaki bu önyargı beni üzüyor . Bu önyargıyı nasıl kırabilirim ?
bende normalde muhattap olmazdım ama tek eksisi bu önyargısıAsla muhatap olmam
Kıramazsınız çünkü büyük ihtimalle böyle bir önyargısı yok. Tam tersine peşinden koşmanız için yapıyor. Yani "ilişki istemiyorum ama yine de etrafımda ol" diyor.Herkese merhaba, ben 30 yaşındayım konustugum adam da 33 yaşında, 2 aydır konuşuyoruz sosyal medyada, ben ekledim kendisini ,
Aramızda su an birşey yok, kendisinden hoşlanıyorum ama şöyle bir durum var. Kendisi 25 yaşındayken terk edilmiş ve türk kadınlarıyla ciddi ilişki yaşamaya tövbe etmiş , Türkiyede gelecek kurmak istememiş ve 28 yaşında İrlandaya göç etmiş bilişim alanında.
25 yaşındayken işsizmiş ve o yüzden terk edildiğini söylüyor ve türk kadınlarına güvenmiyor, Bu zamana kadar neden yabancı bir kadınla evlenmedin diye sorduğumda da " evlenmeyi düşünmedim " diyor.
Kendisi bana umut vermedi ama ben ondan cok hoslanıyorum hersey olumlu ama kafasındaki bu önyargı beni üzüyor . Bu önyargıyı nasıl kırabilirim ?
Issız adam sendromu durumuAdam Türk kadınlarına güvenmiyorsa ve siz de Türk kadınıysanız, güvenmeyeceği bir kadınla neden konuşuyor?
İşi gücü olmayan biriyle gelecek düşünmemek bana göre gayet mantıklı.Hayatın gercekleri acı.Bu arada adamdan olmaz cıks.25 yaşındayken işsizmiş ve o yüzden terk edildiğini söylüyor ve türk kadınlarına güvenmiyor,
Adama önyargısiyla mutluluklar dileyin, olma bu iş.Herkese merhaba, ben 30 yaşındayım konustugum adam da 33 yaşında, 2 aydır konuşuyoruz sosyal medyada, ben ekledim kendisini ,
Adam ya sadece arkadaşça yaklaşıyor, ya da "takılır ederiz ama ilişkiye dönmez haberin olsun" altyapısını oluşturup mesajı veriyor.Issız adam sendromu durumu
İlk basta soguk konusuyordu, sarkıntı yalaka bir tip degil yani, ortak zevklerimiz var aradan ilk bastaki sogukluk gitti,Adam Türk kadınlarına güvenmiyorsa ve siz de Türk kadınıysanız, güvenmeyeceği bir kadınla neden konuşuyor?
Öyle tabi zaten 25 yaşındaymıs ama ne yasadıda bu kadar radikal bir bakıs açısı yakaladı onu anlamıyorumİşi gücü olmayan biriyle gelecek düşünmemek bana göre gayet mantıklı.Hayatın gercekleri acı.Bu arada adamdan olmaz cıks.
Boşverin siz.Ben böyle diyen ne adamlar gördüm sevince önyargı falan kalmıyor.Bahane onlar.Yan cebimde dur diye söylüyor.Öyle tabi zaten 25 yaşındaymıs ama ne yasadıda bu kadar radikal bir bakıs açısı yakaladı onu anlamıyorum
adam 3 yılda ülkeyi terk etmiş hırsından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?