• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuştuğum adamın ön yargısı

Baştan böyle sinyal verdiyse hiç bulaşma bence. Ne Salakça bir ön yargı bu? Türk kadını terk etti diye Türk kadınlarına güvenmiyormus haspam. Anası da Türk değil mi bunun? Kimbilir ne yaptı da terk etti Türk kadını bunu. İnsanları irklarkna göre sınıflandıran birinden hayır gelmez, üstelik kendisi aynı ırka mensup olarak dünyaya gelmişken. Tamamen hikaye uydurmuş sana. ıssız adam numaraları bunlar yeme şekerim

Herkese merhaba, ben 30 yaşındayım konustugum adam da 33 yaşında, 2 aydır konuşuyoruz sosyal medyada, ben ekledim kendisini ,

Aramızda su an birşey yok, kendisinden hoşlanıyorum ama şöyle bir durum var. Kendisi 25 yaşındayken terk edilmiş ve türk kadınlarıyla ciddi ilişki yaşamaya tövbe etmiş , Türkiyede gelecek kurmak istememiş ve 28 yaşında İrlandaya göç etmiş bilişim alanında.

25 yaşındayken işsizmiş ve o yüzden terk edildiğini söylüyor ve türk kadınlarına güvenmiyor, Bu zamana kadar neden yabancı bir kadınla evlenmedin diye sorduğumda da " evlenmeyi düşünmedim " diyor.

Kendisi bana umut vermedi ama ben ondan cok hoslanıyorum hersey olumlu ama kafasındaki bu önyargı beni üzüyor . Bu önyargıyı nasıl kırabilirim ?

Ben kadinlara guvenilmez, Turk kadinlariyla olmaz filan diye konusan, bu soylemlerde bulunan bir erkekle beraber olmak icin caba harcamazdim. En ufak hatanizda bunu genelleyecek, kategorize edecek, onyargili ve derin olmayan bir insan cunku. Turk erkekleriyle olmasak biz olmayiz, tanidigim 3 kadindan biri siddet gormus, tecavuze ugramis, 3 kadindan 3u tacize ugramis, 3 kadindan 5i psikolojik siddet gormus. Sanki OECD ulkeleri icinde toplumsal cinsiyet esitliginde 1. siradaki ulkeyiz de bir de bizden sikayet ediyorlar. Bence salin gitsin.

bende normalde muhattap olmazdım ama tek eksisi bu önyargısı

diğer yönleri çok olumlu, bilgili, kibar , yakısıklı, hitabeti iyi, zevkleri iyi, sportif, yakısıklı

bunlar etkiledi beni
Yakışıklıyı iki kere yazmanıza güldüm bir an, baya etkilemiş demek ki.

Kendisi kötü biri değil hayvansever, 2 köpeğiyle yaşıyor,

birçok olumlu özelliği var ve bunlar etkileyici, güven veriyor ama ne yaşadıda bu hale geldi onu anlamıyorum .

Sonuçta terk edilmiş , nasıl bu kadar hassas olabilir?
O özellikleri güven verici olsa da Türk kadınına karşı olan tavrı güvensizliğin alasını vermeli. Tek bir olumsuz taraf tüm olumlu şeyleri silil süpürür.

Tabi önyargısı canımı sıktı ama çok fazla artısı var. Bu devirde böyle birini bulmak zor ama önyargısı canımı sıkıyor sadece

yoksa cok iyi bir eş ve baba olur bu belli

Nereden belli? Daha iki aydır yüz yüze bile görüşmediğiniz adamla ilgili böyle şeyler düşünmeyin. İnternet üzerinde adam kendisini nasıl göstermek isterse öyle gösterir. Gerçek düşüncelerini asla bilemezsiniz. Ben mesela erkek arkadaşımla tartıştıysam arkadaşlarıma kendi suçlu olduğum tarafları anlatmıyorum. Ego tatmini yapıp beni haklı görmeleri için. Ben kendimi nasıl anlatırsam hayatımda aktif bir şekilde yer almayan insanlar beni benim istediğim şekilde algılar.

Ben Türk kızları şu bu diyen ekşici erkek beynine sahip birine sümüğümü sürmem, siz iyi bir koca iyi bir baba diyorsunuz :kızgın: bunu 2 aydan daha uzun bir süre yüz yüze görüşüp adamı yakından gözlemlemeden bilemezsiniz. Siz bu adamın %10’unu anca tanıyorsunuz. Onu çok iyi tanıdığınızı, çözdüğünüzü düşünürseniz siz üzülürsünüz sadece.

Ay canım kıyamam ya neler çekmiş. Bence siz onun yüzünü guldurebilir, Türk kadinlarina karşı onyargisini kirabilir, onun gözünü açabilirsiniz. Hem ayrıcalikli bir olay bu. Düşünsenize kimseye guvenmiyorken birden size kapılarını açacak. Konu sahibi donme bu yoldan

beni etkileyen diger ozellikde adamın canı yanmıs demekki
bu da hassas oldugunu gösteriyor, adam 25 yaşında terk ediliyor işsiz diye 3 yılda hırs yapıp yurtdısında is buluyor
kendisini geliştiriyor

ben kadere inanırım, madem birbirimizle iletişime geçtik . neden olmasın ?

Yazılabilecek hersey yorumlarda var ama sen hala neden olmasın diyorsan yorum yazanlar sanırım sadece "önyargısı nasıl kırılır" sorusuna cvp vermeli...Ki 1 kişi bile şöyle yap dememiş bu konuda...

Sana şunu söyleyeyim, Mister İrlanda senin saydığın özelliklerde olsa yakışıklı, yakışıklı, karizma, beyfendi vs...ıyyy böğğ dediği Türk kızlarına teeeee ordan msj atmazdı vakti bile olmazdı...

Bir de sen irlanda ya yerleşmem dedin, adamın işi orda, o halde nasıl bir sonuç bekliosun ikna etsen bile?

Böyle kötü ilişki yaşayıp da aman hayata küstüm, inancım kalmadı kafasındaki tipler sanırım arabeskin prim yapacağını, kendilerine daha gizemli, ilgi çekici bir hava katacağını sanıyorlar da bence sadece sığ bir hava katıyor. Eee biz de hiçbir Türk erkeğine güvenmeyelim madem, çoğu abazan, bir kısmı katil, aralarında pedofil olanlar bile var. Kendisi de Türk erkeği neticede, onun mantığıyla kendisi de aynı şeyin laciverti.

Ya ben çok yaşlı sayılmam ama işler gerçekten çok değişmiş. Elin adamını hangi gerekçe ile ekliyor sohbet ediyor, Evlilik mevzusuna getiriyor sonra da ilişki yaşamaya karar verip ikna etme noktasına kadar geliyorsunuz ? Ve bunları kendi kendinize gelingüvey olarak yapıyorsunuz. Bu adam size hee dese saniyede atlayacaksınız. sonra sevmediği için gönlü geçecek vayy efendim bana öyle yapıldı böyle yapıldı. Adam türk kadınlarına güvenmiyorum dediği anda tek bir kadın ile koca bir ırkı yargılayan bir gerizekalısın der geçerdim. Niye sende türksün çünkü ama bunu bile sindirmişsin fikrini nasıl değiştiririm diyorsun . Adam senden hoşlanmamış olabilir mi ? Hiç bu açıdan baktın mı ?

Yorumlarınızı okuyorum, bilmiyorum bakalım ne olacak durumumuz, evlilik istiyorum ama dogru duzgın bırı gelmiyor.

Teklif edenler oluyor ama koca olmaz onlardan

Türk kadınına kurban olsun. Bir sırtımızda taşımadığımız kaldı adam milletini. Yemeğini yap, temizliğini yap yetmedi üstüne cilve yap ama kilo alınca owwww ne biçim türk kadını. Bu memlekette aldatılan kadınları yan yana koy burdan irlandaya yol olur. İlk ihanete uğrayan, terk edilen kişi kendisi değil son da olmayacak. Ayarım bu Türk kadınını yeren adamlara. Sanki kendi anneleri Türk kadını değil. Burada ne konular var kadınlar adamların nelerine katlanıyor. O yüzden kıymetsiz Türk kadını. Koysa tekmeyi aslında kıymete binecek.

Doğru konuştuğunu nereden biliyorsunuz. Bana da inandırıcı gelmiyor söyledikleri. Türk kadınlarına mana buluyor, biz de Türk erkeklerini az çok biliyoruz palavra konusunda.

Ben bu adamlari anlamiyorum.

Orda burda sosyal medyada atip tutuyorlar, Turk kizlari para pesinde, yalanci, kandiriyor vb vb . ama hala karsi tarafin misal para pesinde oldugunu gore gore iliski yasiyorlar, hatta seviyorlar sonra ayriliyorlar/bosaniyorlar.

Daha sonra, sikayet ettigi ozelliklere sahip olmayan duzgun bir kadinlar tanistiklarinda Turk kzilarindan sikayet ediyorlar, bir de ustune istemem diyorlar. Duzgun kadinlara insanca davranmiyorlar, kendilerinin kezban dedikleri tiplerinden pesinden kosuyorlar. Burda kafadan sakat olan taraf bence Turk erkekleri. Soyledikleriyle beklentileri ve yaptiklari uyusmuyor.
Hah bir de bu var. Türk kızına Kezban derler, Para avcısı derler, piremses derler. Nerede Kezban( onlar Kezban diyor diye o ifadeyi kullandım. Adı Kezban olan arkadaşlarım için söz meclisten dışarı) , para avcısı, piremses kombosu var peşinde koştururlar. Tekmeyi yiyince Türk kızı rererö.

Yorumlarınızı okuyorum, bilmiyorum bakalım ne olacak durumumuz, evlilik istiyorum ama dogru duzgın bırı gelmiyor.

Teklif edenler oluyor ama koca olmaz onlardan
Sevgili konu sahibi;
Lütfen o tatlı pembe bulutlardan in.:KK5:

Senin tüm adımları tek başına attığın kişi, seni dost olarak görüyor. Dost olarak görüyorum demek ; seninle ilişki düşünmüyorum lütfen ümitlenme demektir.

Tüm bu yok Türk kızları böyle; yok aldatıldim şöyle..
Bunlar bahane. Ba - ha - ne.
Arada tanıdık birileri olduğu için sizi böyle geçiştirmeye çalışıyor.

Anlıyorum gerçekten anlıyorum. Hayalinizde ideal eş adayına çok uygun biri..Ama belki evliliğe gitmesi için sizinle olmak istemesi lazim.
Ayrıca o resmini gördüğünüz kız onun kız kardeşi değilse sevgilisi..

Şu an sadece oldurmak istediğiniz için savunma mekanizmanız inkar durumuna geçmiş..
Yanı o kıza cocuk deyip onunla değildir diye inkar etmeye çalışıyorsunuz.
Lütfen kendinizi kandırmayı bırakın..

Ve üzgünüm ama tüm adımları siz atmışsınız.
Tahminen adamı yakınınızdan duyup sosyal medyadan bulup eklediniz. Yani sizin için hiç çaba harcamadı.. Bu kişiyi isteyen şu an sadece sizsiniz.
Ve size dost yakıştırması yapmış. Yani benden umudu kes diyor..

Yanı toparlamam gerekirse bende 33 yaşındayım. 30 yaşında olan sizi çok iyi anlıyorum. Ama gönül işlerinde zorla güzellik olmaz. Olduramazsınız. Biri sizi istemiyorsa istemiyordur.

Bunu kabullenin ve başka bir aday olursa onu değerlendirin..

Ya ben çok yaşlı sayılmam ama işler gerçekten çok değişmiş. Elin adamını hangi gerekçe ile ekliyor sohbet ediyor, Evlilik mevzusuna getiriyor sonra da ilişki yaşamaya karar verip ikna etme noktasına kadar geliyorsunuz ? Ve bunları kendi kendinize gelingüvey olarak yapıyorsunuz. Bu adam size hee dese saniyede atlayacaksınız. sonra sevmediği için gönlü geçecek vayy efendim bana öyle yapıldı böyle yapıldı. Adam türk kadınlarına güvenmiyorum dediği anda tek bir kadın ile koca bir ırkı yargılayan bir gerizekalısın der geçerdim. Niye sende türksün çünkü ama bunu bile sindirmişsin fikrini nasıl değiştiririm diyorsun . Adam senden hoşlanmamış olabilir mi ? Hiç bu açıdan baktın mı ?

bence zaten böyle davranan türk kadınları yüzünden bu genellemeler var. adam istemediğini belli ediyor ama türk kız evlilik hayallerine devam çünkü sosyal medyada arkadaşlığı kabul edip ekledi, sevmese eklemezdi. ne yazık ki genel mantalite bu.

Back
X