• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuştuğum adamın ön yargısı

22 yaşında ortak fotoğraflar var, 2 si adamın evinde, adam sizi direk arkadaş olarak ilan etmiş zaten, ki o yaş erkekler için ideal bir sevgili yaşı 22. Bence at gözlüklerini çıkarıp bakın olaya her şey apaçık ortada😉
Ben 90 dogumluyum , o kız 98li , bana çocuk gibi geliyor o kız, tamam gayet güzel bir genc kız ama bana göre cocuk

Amaaan sen de. Otursun yabancılarla evlensin yemek de yiyemezsin :P tanımadığın adam için önyargısını kırmaya bile değmez

Bekar olanın 'turk kadınına ya da kadınlara guvenmıyorum' yalanıyla, bosanan adamın 'karım benı aldattı hırsızdı altın caldısı' ölümüne kapısır.

Kıyamiş bu erkeklere ben ya, tatlı mınık beyaz kuzucuklar.

Biz Türk erkeklerine güvenirken acaba bunlara ne oluyor? Asıl bizim güvenmememiz lazım. Ama her ahval ve şerait altında alıcıları çıkıyor :KK70:

Biz Türk erkeklerine güvenirken acaba bunlara ne oluyor? Asıl bizim güvenmemiz lazım. Ama her ahval ve şerait altında alıcıları çıkıyor :KK70:
Hala bu yalanları yıyen kızlarımız oldukça alıcıları cıkmaya devam edecektir 😥
Konu sahıbı turk ve adam turk kızlarıyla ısının olmayacağını soyluyor
Konu sahıbı hoşt! Dıyecegıne, kım napmıs olabılır kı diyor 😥

Hala bu yalanları yıyen kızlarımız oldukça alıcıları cıkmaya devam edecektir 😥
Konu sahıbı turk ve adam turk kızlarıyla ısının olmayacağını soyluyor
Konu sahıbı hoşt! Dıyecegıne, kım napmıs olabılır kı diyor 😥

Bu yine iyi. Az önce dayak yediği halde kocasıyla barışmak isteyen üyenin konusunu okudum. Yani maalesef bunların her zaman alıcısı çıkacak. Altından mübarekler

beni etkileyen diger ozellikde adamın canı yanmıs demekki
bu da hassas oldugunu gösteriyor, adam 25 yaşında terk ediliyor işsiz diye 3 yılda hırs yapıp yurtdısında is buluyor
kendisini geliştiriyor

ben kadere inanırım, madem birbirimizle iletişime geçtik . neden olmasın ?

Adam vize almanın çok zor olduğu ülkelerden birinde yaşıyor, gidip gelmenin maliyetini ve zorluğunu söylemiyorum bile, adamla iki aydır iletişimdesiniz, tüm adımları siz atmışsınız, adamın kadın olarak umrunda değilsiniz hatta size açık açık sadece arkadaşım olursun demiş, sosyal medyasında yer verdiği sizden çok genç ve senin söylediğinize göre güzel bir kadın var.(kaldı ki kendinden 11 yaş küçük kızla arkadaş olarak değil sevgili olarak ilgilenmesi çok daha mantıklı) Siz hala taktikle adamın kendinize koca ve ilerde doğacak çocukarınıza baba olabileceğini düşünüyorsunuz. Taktik ilgisi beğenisi olan adama yapılır. Bence daha gerçekçi hayallerin peşinde koşun.

bu da hassas oldugunu gösteriyor, adam 25 yaşında terk ediliyor işsiz diye 3 yılda hırs yapıp yurtdısında is buluyor
kendisini geliştiriyor

E boyle dusunuyorsaniz neden konu actiniz? Zorlayin o zaman madem

türk kadınlarına ön yargılıymış bak bak bak. kendisi monaco prensi sanırım bu kdar da üzerine düştüğüne göre. ekşide takılıyordur önyargı oradandır. gitsin irish gingerların peşinden koşsun haspam. itilip kakılıp aşağılanmak istiyosan uğraş süper bi seçenek bunun için.

İnşallah onyargisini kırdım ve bir Türk kızıyla beraber ama o kişi ben değilim diye ileride konu acmazsiniz:KK47:

Ya o değil de,bu internette tanıştığınız insanlara nasıl inanıyorsunuz nasıl güveniyorsunuz? Yani hiç mi korkmuyorsunuz adam in mi cin mi,hırsız mı,sapık mı,katil mi? Gerçekten büyük cesaret! Benim de aklım bunu almıyor mesela. (Not: Aksi düşünenler olabilir bu da benim fikrim)

kendisini geliştiriyor

Kader derken, hos bir tevafuk sonucu olarak iletisime gecmemissiniz ki, adami sosyal medyadan siz eklemissiniz. Bazen olmayacagi cok belli seyleri oldurmaya calismamak gerekiyor.

Back
X