• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konustugum kisi?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.807
4.161
173
Kizlar ben biriyle konusuyordum. Sonra bu bana gec yazmaya basladi bende numarasini sildim tum gun yazmayinca sonra ben numarami silen birine yazmam dedi sen neden yazmadin dedi ben suclu oldum yani. Neyse ben biriyle konusurken surekli konusmak istiyorum sizde öyle misiniz? Birde kimseyle konusmucam daha. sonra uzuluyorum:(

Kizlar ben biriyle konusuyordum. Sonra bu bana gec yazmaya basladi bende numarasini sildim tum gun yazmayinca sonra ben numarami silen birine yazmam dedi sen neden yazmadin dedi ben suclu oldum yani. Neyse ben biriyle konusurken surekli konusmak istiyorum sizde öyle misiniz? Birde kimseyle konusmucam daha. sonra uzuluyorum:KK43:
hep yanlis yerlerde yanlis insanlarlasiniz.siz bu paradoksun icine gömülmüşsunuz.cikaraniniz yok

Hayatın sadece kocaya endeksli olduğu için bulduğunu da kaçırıyorsun.

Sana tavsiyem o çok düşündüğün istediğin şeye bir arar ver dualarına devam et. Başka şeylerle ilgilen ama kendini tut kimseyle konuşma bulma kafanı yorma. Gerçekten böyle bulunmaz zaman kaybı.

Ya o sürekli yazışma çoluk çocukken vardı adam calısıyorsa napsın çocukluk yapmışsın resmen

Cocugun numarami silen biriyle konusmam demesi cocugun ilgilenmedigini gosteriyor bana göre. Bu durumu firsat bilmiş. Ancak sen de hata yapmışsın. Az yazdi diye numara silmek cok çocukça. Daha fazla yazmasini istedigini belirtseydin yetişkin gibi. Onun tepkisine göre hareket ederdin. Erkeklerden birseyler bekleyerek bir yere varamazsin. Yetişkin insanlar gibi beklentilerini karsi tarafa aktarirsan daha saglikli iletisim kurabilirsin.

Cocugun numarami silen biriyle konusmam demesi cocugun ilgilenmedigini gosteriyor bana göre. Bu durumu firsat bilmiş. Ancak sen de hata yapmışsın. Az yazdi diye numara silmek cok çocukça. Daha fazla yazmasini istedigini belirtseydin yetişkin gibi. Onun tepkisine göre hareket ederdin. Erkeklerden birseyler bekleyerek bir yere varamazsin. Yetişkin insanlar gibi beklentilerini karsi tarafa aktarirsan daha saglikli iletisim kurabilirsin.
Soyledim ama yogunum falan dedi bende umursamadigini dusundum

biz ne love bombing gaslighting ghostingler gördük aylarca süren çocuk hiç değilse açıklama yapmış ona dua et:)))

Kizlar ben biriyle konusuyordum. Sonra bu bana gec yazmaya basladi bende numarasini sildim tum gun yazmayinca sonra ben numarami silen birine yazmam dedi sen neden yazmadin dedi ben suclu oldum yani. Neyse ben biriyle konusurken surekli konusmak istiyorum sizde öyle misiniz? Birde kimseyle konusmucam daha. sonra uzuluyorum:KK43:
Şimdi biz yorum yazmasak bizimle de mi konuşmayacaksıniz? 🤣

Back
X