Konuştuğum kişinin sevgilisi var

Kendini eski sevgilisinin yerine koy o zaman anlarsın. İlgi işleri yalan adam resmen egosunu tatmin etmek için iki kadın bir arada yürütüyor. Nasıl kabul ediyorsunuz anlamıyorum. Şahsen benim midem bulanırdı.

Sevgilim var diyen adama inanmamak kaçıncı level?

Konuyu okumadım başlıktan yola çıkarak diyorum ki
Çözüm basit; konuşma.

Engelleyemiyorum

2.kadın olmak nasıl bir duygu? Biraz anlatır mısınız?
Hayatta asla yaşamayacağım bir duygu olduğu için merak ediyorum.
Mesela nasıl hissettiriyor size?
Gururunuz ne alemde? Onur haysiyet vs.
Zaten sevmiyorum ama ayrılırsam sorun çıkar gibi 3 yaşın bile inanmayacağı yalanları nasıl kabulleniyorsunuz? Düşünceleriniz neler?
Biraz detay verebilir misiniz?

Bence elemanı boşverin kızla sevgili olun.
Ortak beğenileriniz olduğu da garanti.

Bu adam Sadakatsiz dizisindeki Volkan mı?
Size söyledikleri hiç mantıklı değil. Eski sevgilini sevmiyorsan barışamazsın kolay kolay. O yüzden inattan falan filan geçsin onu. Demek ki bir şeyler hissediyormuş barışmış. Siz de ona iyi geldiniz belki. Sizle de flört etmek istiyor. Kısacası insanların duygularıyla oynayan, acımasız biri bu. Bence böyle birinden uzaklaşın. Sevgilisinden ayrılıp sizle sevgili olsa sizi de aldatır emin olun. Huylu huyundan vazgeçmez.
Ayrıca sadece iletişimi koparmakla kalmayın. Adamın sevgilisine ulaşın. O da kandırılmasın daha fazla. Kadın kadına böyle durumlarda destek çıkmalı.

Cık , bayatladı bunlar hatırlatıverin zahmet olmazsa.

Yani sevgilisi var ve sen napayım diye soruyosun. Erkklerin k.çı boşuna bu kadar kalkık değil. Vur tekmeyi. Kendine layık gördüğün bu mu? Adamdaki gevşekliğe bak, bi de rahat rahat söylüyo sevgilim var diye. E kızlar bu kadar kolay olursa demek ki! Sanki ayrlırsan üç çocukla ortada kalcan. Kendine niye bu saçmalığı yaşatıyosun? Sorun o adamda değil, sorun sadece sende. Bu ilşkide saçma olan sadece sensin. Çek git, değerini düşürme.

Engelleyemiyormuş?
Neden? Çünkü bağlanmış. İkinci kadın olmak hoşunuza mı gidiyor da bağlandınız? Altı üstü sevgili bir de, sanırsın yıllarını geçirdi, üç çocuk yaptı falan. Geçemeyecek ne var ya bunda?
Bahaneniz de hazır. "Onu sevmiyor." Bin yılların yalanını hala yutan var mı, diyordum ki sizi gördüm. Evli adamların bir numaralı yalanıdır bu, eşimi sevmiyorum, zaten ilişkimiz bitti vs. Sizinki erken başlamış daha sevgiliyken, maşallah.
Yarın bu kızla evlenir, zaten istemeyerek evlendim, sevmiyorum der. O zaman da devam edecek misiniz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…