- 29 Mayıs 2021
- 14.367
- 93.481
- 548
- 36
Sevgili mi?Engelleyemiyormuş?
Neden? Çünkü bağlanmış. İkinci kadın olmak hoşunuza mı gidiyor da bağlandınız? Altı üstü sevgili bir de, sanırsın yıllarını geçirdi, üç çocuk yaptı falan. Geçemeyecek ne var ya bunda?
Bahaneniz de hazır. "Onu sevmiyor." Bin yılların yalanını hala yutan var mı, diyordum ki sizi gördüm. Evli adamların bir numaralı yalanıdır bu, eşimi sevmiyorum, zaten ilişkimiz bitti vs. Sizinki erken başlamış daha sevgiliyken, maşallah.
Yarın bu kızla evlenir, zaten istemeyerek evlendim, sevmiyorum der. O zaman da devam edecek misiniz peki?
Ha bir de hiç görmemiş mi Helva hanımcım?Sevgili mi?
Yüzyüze görüşmediği insana sevgilim demeyi de burada gördüm ben.
Daha yüz yüze gelmeden evlilik planları yapıyorlar falan
Wifi mobil veri ne varsa kapat,bağlantı koparBağlandım
Hayırdır triple takılmaktan mı hoşlanıyorsun?
Pardon yanlış oldu :)
Hayırdır 3’lü falan?Engelleyemiyorum
ben miHayırdır triple takılmaktan mı hoşlanıyorsun?
Hahahsvba pardonben mi
ay yok ben takılmıyorum kimseyle
estağfurullahPardon yanlış oldu :)
oluyo bazen öyle sorun değilHahahsvba pardon
İnternetten tanışmış, yazışmış, kavga etmiş, görüntülü konuşuyoruz diyor farkındaysan.Ha bir de hiç görmemiş mi Helva hanımcım?
Ben onu atlamışım.
Ayol ortada sevgili de yok! Sanal flört bu. İnternet ilk yaygınlaşırken yapardık bunu, 15 sene evveldi o da. 10 senedir kimse yapmıyor sanıyordum. Demek varmış.
Öyle ilişki milişki olmaz. İnterneti kapatınca yok olan adamdan sevgili mi olur be?
Hmm. Her şeye böyle inanıyorsanız bu hayatta ömrünüz uzun olmaz ama sizin. Bu saflık fazla değil mi?İnandım sanırım
O görüntülü konuşmada ağızlar değil de başka organlar konuşuyorsa muhabbetin böyle olması çok normal değil mi yaaa. Adam esas kızla şaaapamayıp görüntülüden işi hallediyor sjwnjswnjsİnternetten tanışmış, yazışmış, kavga etmiş, görüntülü konuşuyoruz diyor farkındaysan.
Normal bir görüsme olsa onu da muhakkak yazardı.
Ben alıştım artık hic görüşmeden birbirine aşık olduğunu, sevdiğini, kıskanıldığını iddaa eden, kendini kandıran üyelere
Bu da güzel.Günaydın
Bundan aylar önce biriyle internrt üzerinden tanıştık ve konuşmaya başladık ama ben pek konuşmak istemiyodum
Aradan zaman gecti tekrar yazdı vs bende bi şans vermek istedim konuşmaya başladık sonra arada anlaşmazlık oldu kavga ettik konuşmayı kestik
Beyefendi gidip eski sevgilisi ile barışmış kızla aynı iş yerinde calışıyomus.
Bi süre sonra biz tekrar konuşmaya başladık sevgilisi olduğunu söyledi ama ben ciddiye almadım herhakde kıskandırmak için yapıyo sandım.
Günde en az 5 6 kere normalden arıyo görüntülü arıyo. Akşamları saatlerce görüntülü konuşuyoruz.
Beni kıskanıyor beni sevdiğini söylüyo ama sevgilisi Var.
Kızı sevmediğini benimlr kavga edince inattan barıştığınu söylüyo.
Aynı iş yerinde calıştıkları içinde durduk yere ayrılırsam Olay cıkarır onun ayrılması lazım beni anla vs diyo.
Bu kadar ilgili olduğu için kafam karıştı napcagımı bilmiyorum
Ayrilmalisin. Bak sen işin icinde olduğun için gerçekleri goremiyorsun aslında görüyorsun ama ısine gelmiyor sevdiğin icin sanırım. Gerçekten bitir bu ilişkiyi. İnternetten tanıştınız ama hiç yüz yüze görüştünüz mu. Eger hic gorusmediysen belkide duygusal bosluktasin ve adamin ilgisi hoşuna gitti ama hepsi yalan dolan kendine saygın olsun lütfenGünaydın
Bundan aylar önce biriyle internrt üzerinden tanıştık ve konuşmaya başladık ama ben pek konuşmak istemiyodum
Aradan zaman gecti tekrar yazdı vs bende bi şans vermek istedim konuşmaya başladık sonra arada anlaşmazlık oldu kavga ettik konuşmayı kestik
Beyefendi gidip eski sevgilisi ile barışmış kızla aynı iş yerinde calışıyomus.
Bi süre sonra biz tekrar konuşmaya başladık sevgilisi olduğunu söyledi ama ben ciddiye almadım herhakde kıskandırmak için yapıyo sandım.
Günde en az 5 6 kere normalden arıyo görüntülü arıyo. Akşamları saatlerce görüntülü konuşuyoruz.
Beni kıskanıyor beni sevdiğini söylüyo ama sevgilisi Var.
Kızı sevmediğini benimlr kavga edince inattan barıştığınu söylüyo.
Aynı iş yerinde calıştıkları içinde durduk yere ayrılırsam Olay cıkarır onun ayrılması lazım beni anla vs diyo.
Bu kadar ilgili olduğu için kafam karıştı napcagımı bilmiyorum
:) Ya tabi ki görmek lazım. Ben dibine kadar şekilci biriyim, hiç yalan söyleyemem. Dışını beğenmediğim birinin içine de aşık olmuyorum şahsen.İnternetten tanışmış, yazışmış, kavga etmiş, görüntülü konuşuyoruz diyor farkındaysan.
Normal bir görüsme olsa onu da muhakkak yazardı.
Ben alıştım artık hic görüşmeden birbirine aşık olduğunu, sevdiğini, kıskanıldığını iddaa eden, kendini kandıran üyelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?