Konuştuğum kişinin sevgilisi var

Ay amma garipsiniz bu nasıl ilişki hala da bağlandım yazmışsınız. İyi bari bekleyin öbür kızın keyfi yeter de ayrılırsa size geçer sıra.

İkinci kadın olmayı tercih ediyorsanız o sizin tercihiniz . Zaten internetten tanıştığınız adamdan ne beklersiniz ki . Ama adama helal olsun ikinizi birden idare ederken söylüyor seni aldatıyorum diye
Kabul eden kadın çok olunca adamlar işi aymazliga vurdu

Içeriği okuyunca başlık yanlış.
Konuştuğu kişi değil aldattığı kişisin. Seni kandırıyor karsidakini sana b*klayip onunla da vakit geçiriyor. Böylece kendi egosunu şişirip vaaavv ben neymisim diyor. Sende inanip buna çanak tutuyosun. Yada belki inanmak istediğine inaniyosun. Ögrendigin anda bitirmeliydin. Bundan sonra devam edip üzülürsende sorumlusu sensin.

Sende hala bu adama inanıyor musun?

Baştan sona yalan söylüyor. Yedeksin sadece ondan tekme yiyor sana geliyor ,senden tekme yiyor ona gidiyor . Mesele bu kadar yapman gereken şeyde ortada .

Konu sahibi sana bir şarkı hediye ediyorumm:iki kadınnn bir adammmmmm aşk çekilir aradannnnnn tey teyyyy

Ajda Pekkan - İki Kalp

İki kişi seven iki kere ölürmüş,
Bir kalp yalnızca bir kalbi düşünürmüş.
Sen üzgün, ben üzgün, o da üzgün
Yapma herkes (KK BDV) üzgün

Buna inandınız mi yoksa???? Metresine, sürekli karımı bosayacam diyen evli adamların bahanesi bunlar.

Yine birileri oltaya gelmiş

Kafa karisacak ne var bunda?
Siz uzaktasiniz onu da yaninda tutuyor.
Nasil kendinize yediriyor ve yakıştırıyorsunuz anlamıyorum.

sende bunu kabul mu ettin

Kıza yazık ya sevgilisi başkasıyla konuşuyor haberi yok, uzaklaş bu çocuktan sana da hayır gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…