- 16 Nisan 2017
- 1.787
- 1.532
- 133
- Konu Sahibi Stardust07
-
of kimseyi kırmak da istemiyorum susuyorum,ne olsa da vicdanen rahat etmiyorum ki hayatımdan çıkartıp atayım kendilerini.
Yok yok zaten susan bir insan degilim.anlık tepki de veririm kendimi savunurum.ama kırmadan.size ne diyemem açıklama yaparım.işin kötüsü onlar benim kırıldığımı bile bile yapıyor.yoksa yüz kere demisimdir.ben yine insanlar üzülmesin diye mesafe koyamam.ortası olmayan bir insan olduğum için çok da iyi davranırım kendilerine.onlar da bunu kullanıyor sanırım.yoruldum.Gereken yerde, gerekli konuşmayı yapıp, yerinde tepki gösterirseniz böyle içinizde birikmez.
Bu şekilde başıma dert açmayayım diye düşünürken daha büyük patlama yaşamanız olası. Emin olun bu daha kötü bir durum olur.. Üstelik bu emin olun insana fiziksel bir hastalık olarak geri dönüyor.
Ben de siz gibi genelde susmayı tercih ederdim. Ama ne zaman ki tahammül seviyem düştü, baktım kendi içimde savaşım bitmiyor artık muhattablarıma o an etrafta kim olduğuna bakmaksızın o ortamda cevabı yapıştırıyorum..
Benimkisi anlamıyor hala evimiz düzenimiz olduğundan.düşünün 15 dk yol ama biz her hafta sonu yatiya gitmek zorundayız oraya.artık her hafta gitmiyoruz ama gidip kalınca da eve 1 saat erken dönmemiz bile sorun oluyor.her gün de arıyor oğlundan bilgi almış oluyor.ya da konusu açılınca bana sorarsa ben söylüyorum.her gittiğiniz yeri söylemeyin sizdeee
Ben çalışıyorum benim kv çalıştıığım halde öyle :) bende akıllandım hiçç söylemiyorum sonradan duyuyor. alınana falanda baktık karışıyor hiçç söylemiyoruz bile.. hele bide gitmeyelim vay başıma gelenler yüzüne bakılmaz. hiç umrumda olmuyor ama sabret nereye kadar patlamayız inşallahh.. çalışssanda çalışmasanda gitmk zorunda değilsi herkesn evi barkı var ve evde olmak onlara sürekli gitceğin anlamına gelmiyor
Yok yok zaten susan bir insan degilim.anlık tepki de veririm kendimi savunurum.ama kırmadan.size ne diyemem açıklama yaparım.işin kötüsü onlar benim kırıldığımı bile bile yapıyor.yoksa yüz kere demisimdir.ben yine insanlar üzülmesin diye mesafe koyamam.ortası olmayan bir insan olduğum için çok da iyi davranırım kendilerine.onlar da bunu kullanıyor sanırım.yoruldum.
Çok denedik bunu da inanin.eşim ayrı konuştu ben ayrı.çok farklı bişey ya.anlamıyorum ben.ayrı evdeyiz evet ama yansıyor kendi ailemize.bu bizden kaynaklanan bişey.Sizin eviniz kayinvalidelerle ayri anladigim kadariyla. Bu evliliginizede yansiyor olmali esinizle konusun, kendisi gitsin gorussun ailesiyle. Sizi goturmesin. Esinizide tembihleyin bak oraya gidersen benimle alakali lutfen konusmayin evliligimiz bu sekil kotuye gidiyor, benim icin seninle olan hayatim onemli gitmek istemiyorum hasta olacagim bu gidisle diyin. Orada cunku siz olmadan esiniz giderse doldurabilirler onu erkekler cabuk doldurusa geliyor. Bu ihtimali ona anlatn orada sadece ailesiyle gorussun gelsin.
Bunun baska cikar yolu yok gitsenizde gitmesenizde size sikinti yaratiyorlar. Nasil olsa ayni evde yasamiyorsunuz ve onlar boyle yapiyorsa sizin onlara karsi bir sorumlulugunuz yok zaten mecbur degilsiniz cilelerini cekmeye
Evet doktor da stres yapmayın kafa dinleyin diyor da ne mümkün.biri bitiyor öteki başlıyor.her zaman sabrettim hayırlısı dedim bugün iyi değilim ama.bir yerden patlak veriyorBebek, stresten olmuyor olabilir bir ihtimal. Zaten bu kadar stresin içine doğması daha sıkıntı oluyor. Atamanız olursa sıkıntılarınızın çoğu çözülür merak etmeyin. Bir de her şeyin hayırlısını dileyin.
Yaranmaya çalışmıyorum huyum bu malesef.kötü olmam kolay kolay kimse ile.cabalarim sonuna kadar ki vicdanım rahat olsun sonrası için.insanlara yaranmaya çalışmayın.
Eşim çok iyi.onun üzülmesini istemiyorum.tüm çabam bunun için.evimde zaman geçirmek mutlu ediyor beni.ama bir telefon konuşması moralimi alt üst ettiTemel sorun burda. Hickimse boş yerden kalp kirmamali. Ama size kendinizi korumak için başka seçenek birakmiyorlarsa bal gibi de kiracaksiniz. Sabir ve iyi niyet de bir yere kadar. Ondan hariç siz kendinize ilgilenecek sevk aldığınız birseyler bulun.
Tersim de ters ya.böyle bu şekilde olsun istemiyorum.ama bu gidişle öyle olacağım galiba.Açıklama yapmayın. "Öyle gerekti" deyip geçin.
Daha da ısrar ederlerse "canım öyle istedi kaç yaşında insanlarız hesap mı vereceğiz?" deyin bakalım bir daha soruyorlar mı?
Yaranmaya çalışmıyorum huyum bu malesef.kötü olmam kolay kolay kimse ile.cabalarim sonuna kadar ki vicdanım rahat olsun sonrası için.
Çok konuştum hep ben adım attım hatta.kimse bana büyüklük yapmadı.hatam olsa bile cahildir ya da bizim ailede o yeni alışması zor olur anlayışlı olalım demedi.biz değer verdikçe daha da bizim üstümüze gelindi.eşim zaten yanımda.her şeyi rahat rahat anlatabileceğim bir insan çok şükür.iyilikle onun da elinden bişey gelmiyorSiz mutlu olmazsanız kimseyi mutlu edemezsiniz.
Eşiniz ile konuşmayı deneyin.
Karşı tarafı suçlamadan , sadece kendinizi yetersiz hissetiğinizi sürekli olay çıktığınızı boş yere ilişkinize yansıdığını vs.
İçinizde bu kadar biriktirmeyin gerekir ise eşinizin ailesi ile de saygılı bir biçimde konuşmayı deneyebilirsiniz.
Öyle mi olmuş oluyor.yavaş yavaş değiştim,gitme gelme sıklığı azaldı ama yan yana iken yine tavır yapamıyorum nasıl değiştirebilirim ki bunuhuyunuz bu işte yaranmaya çalışıyorsunuz yani. e böyle mutlu değilken ısrarla aynı davranışa devam etmenin manası ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?