Konusuz

Eşiniz yanında ise niye takıyorsunuz ? Bırakın konuşsunlar - bir kulağınızdan girsin diğerinden çıksın.
Bu kadar kendinizi üzmeye değer mi ?
Ben eşiniz de karşı tarafı savunuyor sanmıştım.

eşine söyle söylemesin naptığınızı. aman sorun olursa olsun 2 saattte erken gelebilirsin yani ne var bunda. eskiden oraya gidince eşimin hadi gidelim demesini beklerdim şimdi kalkıyorum hadi gidelim diorum üstümü falanda giyiyorum kalkıyoruz. yapcak bişi yk ben oraya sonuçta saatli gelmiorum anneme neyse onada o yani.
ayrıca 15 dklık yolda nie kalıosunuz ne gerek var bizimde mesafe öyle ama gerekmediği sürece kalmam. başta bnm kv dede arardı sürekli eşim bigün çalışıp bigün evdeydi naptın naptınız ne yediniz içtiniz falan. sinir olurdum. sonra sonra araması azaldı tabi ama beni hala aramaz hep eşimi arar onunla halletmeye çalışır herşeyi bende söylene söylene eşime artık çok bi şey kalmamaya başladı. çünkü evdeki hzurumuz bozuldu yani. yüz vermeyn haftasonu aktivite bulun eşinizle hayatım gitmesekte şöyle yapsak etsek falan diyin kalmalı gitmeyn en azından ne işiniz var yanii sanki bana kilometrelerce uzatda değiller ki.. sana sorarsada bişi yapmadm aynı işte de geç söyleme herşeyi aradan zaman geçince duysunlar boşver. valla kimseyi kırmayaım dedikçe inan ben 1.5 yılda kendi evimin huzurunda oldum salak yerine kondum şimdi ağzımı açıorum ama kv me saygısızlık yapmak istemiorum susuyrum yine eşimin hatrına. dayanılmıcak kadar artık geliyor susmucam sonunda. olan bize oluyor canım kendileri eski gelinliği kaynanalığı bekliyolarda geçti o işlerr

İçinize atmayın. Gerektiği yerde Konuşun. Eşinizle paylaşın en azından. Eş ailesi ile çok samimi olmayın. Mesafe koyun aranıza.

Yapman gereken tek şey işe girip çalışmak.Bazı kv ler yönetmek istiyorlar oğullarını ve gelinlerini.
Tam olarak bu derdi zaten.istediği gibi olsa çok çok iyi kendisi.ben de başına buyruk bir insanim kendi doğrularım var.her defasında evet sensin demedigim için bu çatışma.haber bekliyorum bir yerden is icin.umarım bir an önce olumlu sonuç olarım da benim de tek derdim is yorgunluğu olur.teşekkür ederim

Aynı benimkisi.heosi mi böyle ki.eşim de gitmek istemiyor hafta sinu.evde zman geçiriyoruz ama oğlunun tercihi bile olsa Tribi bana oluyor.ben böyle yapmış oluyorum

Hayır o bana destek.ama kötü olmadığımı fırsat bilip beni kullanmaları benim xe buna izin vermem ve bazen de yüz yüze bakmaya mecbur olduğum için kendimi kötü hissediyorum

İçinize atmayın. Gerektiği yerde Konuşun. Eşinizle paylaşın en azından. Eş ailesi ile çok samimi olmayın. Mesafe koyun aranıza.
Benim ailemle eşim iyi olsun isterim o yüzden eşimin de benden aynı beklentisi vardır olmasa da ben o da mutlu olsun isterim,büyük aile olalım kimse kırılmasın kötü olmasın mutlu mutlu yaşayalım derdindeyim ben.ama sanırım artık kendimden veriyorum hak etmedikleri değeri.ben mutsuz oluyorum.tamam mesafe de koyarım ama ya abartırsam,içimde hersey biter de geri dönüşü olmazsa nasıl olur naparim

İnşallahher gecenin sabahı da var ama ömürden gidiyor.
her anı en doğru ve iyi şekilde değerlendirin o zaman. Tabii elinizden geldiğince. Çünkü bazı şeyler elde değil. Siz elinizde olanları güzelleştirin, elbet size dönüşü güzel olacaktır. Üstelik hayatından memnun olarak yaşayan insanların yaşlılığı da tatlı oluyormuş

Mesafe candır arkadasım böyle yaparak kendini yıpranırsın.

İçine ata ata kendini sinir hastası etme canım...

Helede en alakasız kişiler bile senin hakkında fikir yürütüp konuşabiliyorken susmak neden?

Allah o dili, beyni ve düşünme yetisini insana boşuna vermedi...

Yaslılığıma yatırım yapayım o zamanumarım başarabilirim.teşekkür ederim

Bişey diyince saygısız,cevap verdi oluyor ama.hani bazisina cevap veriyorum(her ne kadar ise yaramasa da),bazıları da sevdiğim kişiler onlara bişey diyemiyorum(şimdilik) zaten kişiliğim ruh hastası olmaya meyilli bence bende bişey çıkmasından korkuyorum.balık burcu olmanın dengesizliği heralde uç noktalarda yaşıyorum duyguları,siniri stresi şu an baskın olan.

Kir gitsin. Sen densizlere tahammul edecegine onlar sana tahammul etsin bosver
Benim tahammül seviyem çok yüksek.son noktasına kadar sabrediyorum,biterse geri dönüşü olmasın vicdanım rahat olsun diye.son damlası artık.kirarsam gerisini düşünmeyecegim.acaba biraz daha frenlesem mi kendimi sizce yoksa yeteri kadar tahammül etmiş miyimdir

Ben de lisans mezunuyum.İş bulamıyorum bir türlü.O çok canımı sıkıyor zaten.1,5 sene oldu evleneli aynı sıkıntılar bende de vardı inan.10 dakikalık mesafede kalın dendi , kalmadım.Her hafta yemeğe gelin dendi , gitmedim.Eşim zaten borç harç için sürekli fazla mesaide.Kalan zamanı da onlara ayırmak istemedim.Sürekli aradılar , çağırdılar.Oğlum çalışıyorsa sen gel dediler.Hayır dedim sürekli.Hala ara ara yokluyorlar.İş eşinle sende bitiyor.Keyfiniz isterse gidin istemezse hayır deyin geçin bakın keyfinize ya.İstediği kadar trip atsınlar.Zamanla alışırlar.

O zaten oyle olmuyor. Tahammul noktan tukenince patliyosun ama saglam patliyosun . Ama bu sefer de bundan sonra ki sevdiklerinle bile olan herhangi biseylere de tahammul edemiyosun.
Bence patlamayi bekleme. Tahammul sabrini da zorlama. Haddini bilsinler. Cinnet gecirmeden lafini esirgeme . Zaten sevmiyolar lafini soyle sevmesinler bari. Mesela kocan yatiya mi kalmak istiyor gitsin kalsin ben gitmiyorum de ona. Zamanla o da gitmicek. Tabi bi sure orda doldurma olabilir.
Kendin neyi istiyorsan onu yap belli sinirlar dahilinde

Haklısınız.şu duygusallığımı atayim bir uzerimden deneyeceğim bakalım o zaman.teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…