- 29 Eylül 2018
- 498
- 878
- 23
- 38
- Konu Sahibi Stardust07
-
Eşiniz yanında ise niye takıyorsunuz ? Bırakın konuşsunlar - bir kulağınızdan girsin diğerinden çıksın.Çok konuştum hep ben adım attım hatta.kimse bana büyüklük yapmadı.hatam olsa bile cahildir ya da bizim ailede o yeni alışması zor olur anlayışlı olalım demedi.biz değer verdikçe daha da bizim üstümüze gelindi.eşim zaten yanımda.her şeyi rahat rahat anlatabileceğim bir insan çok şükür.iyilikle onun da elinden bişey gelmiyor
eşine söyle söylemesin naptığınızı. aman sorun olursa olsun 2 saattte erken gelebilirsin yani ne var bunda. eskiden oraya gidince eşimin hadi gidelim demesini beklerdim şimdi kalkıyorum hadi gidelim diorum üstümü falanda giyiyorum kalkıyoruz. yapcak bişi yk ben oraya sonuçta saatli gelmiorum anneme neyse onada o yani.Benimkisi anlamıyor hala evimiz düzenimiz olduğundan.düşünün 15 dk yol ama biz her hafta sonu yatiya gitmek zorundayız oraya.artık her hafta gitmiyoruz ama gidip kalınca da eve 1 saat erken dönmemiz bile sorun oluyor.her gün de arıyor oğlundan bilgi almış oluyor.ya da konusu açılınca bana sorarsa ben söylüyorum.
Tam olarak bu derdi zaten.istediği gibi olsa çok çok iyi kendisi.ben de başına buyruk bir insanim kendi doğrularım var.her defasında evet sensin demedigim için bu çatışma.haber bekliyorum bir yerden is icin.umarım bir an önce olumlu sonuç olarım da benim de tek derdim is yorgunluğu olur.teşekkür ederimYapman gereken tek şey işe girip çalışmak.Bazı kv ler yönetmek istiyorlar oğullarını ve gelinlerini.
Aynı benimkisi.heosi mi böyle ki.eşim de gitmek istemiyor hafta sinu.evde zman geçiriyoruz ama oğlunun tercihi bile olsa Tribi bana oluyor.ben böyle yapmış oluyorumeşine söyle söylemesin naptığınızı. aman sorun olursa olsun 2 saattte erken gelebilirsin yani ne var bunda. eskiden oraya gidince eşimin hadi gidelim demesini beklerdim şimdi kalkıyorum hadi gidelim diorum üstümü falanda giyiyorum kalkıyoruz. yapcak bişi yk ben oraya sonuçta saatli gelmiorum anneme neyse onada o yani.
ayrıca 15 dklık yolda nie kalıosunuz ne gerek var bizimde mesafe öyle ama gerekmediği sürece kalmam. başta bnm kv dede arardı sürekli eşim bigün çalışıp bigün evdeydi naptın naptınız ne yediniz içtiniz falan. sinir olurdum. sonra sonra araması azaldı tabi ama beni hala aramaz hep eşimi arar onunla halletmeye çalışır herşeyi bende söylene söylene eşime artık çok bi şey kalmamaya başladı. çünkü evdeki hzurumuz bozuldu yani. yüz vermeyn haftasonu aktivite bulun eşinizle hayatım gitmesekte şöyle yapsak etsek falan diyin kalmalı gitmeyn en azından ne işiniz var yanii sanki bana kilometrelerce uzatda değiller ki.. sana sorarsada bişi yapmadm aynı işte de geç söyleme herşeyi aradan zaman geçince duysunlar boşver. valla kimseyi kırmayaım dedikçe inan ben 1.5 yılda kendi evimin huzurunda oldum salak yerine kondum şimdi ağzımı açıorum ama kv me saygısızlık yapmak istemiorum susuyrum yine eşimin hatrına. dayanılmıcak kadar artık geliyor susmucam sonunda. olan bize oluyor canım kendileri eski gelinliği kaynanalığı bekliyolarda geçti o işlerr
Hayır o bana destek.ama kötü olmadığımı fırsat bilip beni kullanmaları benim xe buna izin vermem ve bazen de yüz yüze bakmaya mecbur olduğum için kendimi kötü hissediyorumEşiniz yanında ise niye takıyorsunuz ? Bırakın konuşsunlar - bir kulağınızdan girsin diğerinden çıksın.
Bu kadar kendinizi üzmeye değer mi ?
Ben eşiniz de karşı tarafı savunuyor sanmıştım.
iyi olur inşallah, hangi gece aydınlanmıyor kiEvet doktor da stres yapmayın kafa dinleyin diyor da ne mümkün.biri bitiyor öteki başlıyor.her zaman sabrettim hayırlısı dedim bugün iyi değilim ama.bir yerden patlak veriyor
İnşallahiyi olur inşallah, hangi gece aydınlanmıyor ki
Benim ailemle eşim iyi olsun isterim o yüzden eşimin de benden aynı beklentisi vardır olmasa da ben o da mutlu olsun isterim,büyük aile olalım kimse kırılmasın kötü olmasın mutlu mutlu yaşayalım derdindeyim ben.ama sanırım artık kendimden veriyorum hak etmedikleri değeri.ben mutsuz oluyorum.tamam mesafe de koyarım ama ya abartırsam,içimde hersey biter de geri dönüşü olmazsa nasıl olur naparimİçinize atmayın. Gerektiği yerde Konuşun. Eşinizle paylaşın en azından. Eş ailesi ile çok samimi olmayın. Mesafe koyun aranıza.
her anı en doğru ve iyi şekilde değerlendirin o zaman. Tabii elinizden geldiğince. Çünkü bazı şeyler elde değil. Siz elinizde olanları güzelleştirin, elbet size dönüşü güzel olacaktır. Üstelik hayatından memnun olarak yaşayan insanların yaşlılığı da tatlı oluyormuşİnşallahher gecenin sabahı da var ama ömürden gidiyor.
Mesafe candır arkadasım böyle yaparak kendini yıpranırsın.Benim ailemle eşim iyi olsun isterim o yüzden eşimin de benden aynı beklentisi vardır olmasa da ben o da mutlu olsun isterim,büyük aile olalım kimse kırılmasın kötü olmasın mutlu mutlu yaşayalım derdindeyim ben.ama sanırım artık kendimden veriyorum hak etmedikleri değeri.ben mutsuz oluyorum.tamam mesafe de koyarım ama ya abartırsam,içimde hersey biter de geri dönüşü olmazsa nasıl olur naparim
İçine ata ata kendini sinir hastası etme canım...Buraya yazmak bana iyi geldiği,yazdıkça kendimi daha iyi anladığım için yazıyorum arkadaşlar.tanımadığım insanlarla konuşmaya fikir almaya ihtiyacım var.
Derdim ne tam olarak bilmiyorum ama bir tuhafım içimde biri var sanki bağıra bağıra ağlamak istiyor.şu an tam olarak ne geçiyor kafamın içinden toparlayamıyorum da söyleyeyim.
İşim gücüm yok,lisans mezunu ev kadınıyım.çabalıyorum hala atanmak için.çocuk istedik sıkıntı yok ama o da olmuyor.Es ailesi ile sıkıntılar da bitmedi artarak devam ediyor.ne yapsam memnun edemiyorum kendilerini her defasında bir şey bulup olay çıkartıyorlar.evlerine gitsem ayrı dert gitmiim desem ayrı.nereye gitsem karışır bir gün mutlaka onun lafı sokulur.en alakasız kişiler bile bizle ilgili yorum yapmayı kendinde hak görür,beklentilerini dile getirirler.of kimseyi kırmak da istemiyorum susuyorum,ne olsa da vicdanen rahat etmiyorum ki hayatımdan çıkartıp atayım kendilerini.böyle olunca da sanki bir cinnet anı yaklaşıyor benim için.bastırmaya çalışsam da kafamdaki düşünceleri susturamıyorum.
Konu karışık gelebilir,kendimi ifade edememiş olabilirim bu yazdıklarım yüzeysel konu başlığı diye farz edin.çevremden kimseyle konuşmak istemiyorum,konuşursam kelimelere dökülürse daha da artıyor yüküm.kızlar ben napim ya.
Yaslılığıma yatırım yapayım o zamanher anı en doğru ve iyi şekilde değerlendirin o zaman. Tabii elinizden geldiğince. Çünkü bazı şeyler elde değil. Siz elinizde olanları güzelleştirin, elbet size dönüşü güzel olacaktır. Üstelik hayatından memnun olarak yaşayan insanların yaşlılığı da tatlı oluyormuş
Valla zaten öyle de oldu.4 yıllık evliyim kendimi 50 yaşında hissediyorum sanki o kadar zaman gitmiş ömrümden.Mesafe candır arkadasım böyle yaparak kendini yıpranırsın.
Bişey diyince saygısız,cevap verdi oluyor ama.hani bazisina cevap veriyorum(her ne kadar ise yaramasa da),bazıları da sevdiğim kişiler onlara bişey diyemiyorum(şimdilik) zaten kişiliğim ruh hastası olmaya meyilli benceİçine ata ata kendini sinir hastası etme canım...
Helede en alakasız kişiler bile senin hakkında fikir yürütüp konuşabiliyorken susmak neden?
Allah o dili, beyni ve düşünme yetisini insana boşuna vermedi...
Benim tahammül seviyem çok yüksek.son noktasına kadar sabrediyorum,biterse geri dönüşü olmasın vicdanım rahat olsun diye.son damlası artık.kirarsam gerisini düşünmeyecegim.acaba biraz daha frenlesem mi kendimi sizce yoksa yeteri kadar tahammül etmiş miyimdirKir gitsin. Sen densizlere tahammul edecegine onlar sana tahammul etsin bosver
O zaten oyle olmuyor. Tahammul noktan tukenince patliyosun ama saglam patliyosun . Ama bu sefer de bundan sonra ki sevdiklerinle bile olan herhangi biseylere de tahammul edemiyosun.Benim tahammül seviyem çok yüksek.son noktasına kadar sabrediyorum,biterse geri dönüşü olmasın vicdanım rahat olsun diye.son damlası artık.kirarsam gerisini düşünmeyecegim.acaba biraz daha frenlesem mi kendimi sizce yoksa yeteri kadar tahammül etmiş miyimdir
Haklısınız.şu duygusallığımı atayim bir uzerimden deneyeceğim bakalım o zaman.teşekkür ederim.O zaten oyle olmuyor. Tahammul noktan tukenince patliyosun ama saglam patliyosun . Ama bu sefer de bundan sonra ki sevdiklerinle bile olan herhangi biseylere de tahammul edemiyosun.
Bence patlamayi bekleme. Tahammul sabrini da zorlama. Haddini bilsinler. Cinnet gecirmeden lafini esirgeme . Zaten sevmiyolar lafini soyle sevmesinler bari. Mesela kocan yatiya mi kalmak istiyor gitsin kalsin ben gitmiyorum de ona. Zamanla o da gitmicek. Tabi bi sure orda doldurma olabilir.
Kendin neyi istiyorsan onu yap belli sinirlar dahilinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?