Konusuz

Allah Askina biride cikip desin ki benim kayinvalidem cok iyi hepsi mi kotu olur herseye burnunu sokup mutsuz etmek icin elinden geleni yapar??

En başından yaptık biz hatayi sanırım.siz tavrınızı koymuşsunuz keşke biz de yapabilseydik şimdi bu kadar zor olmazdı.insanlara fazla iyi olmamak lazım onu öğrenmiş oldum

Allah Askina biride cikip desin ki benim kayinvalidem cok iyi hepsi mi kotu olur herseye burnunu sokup mutsuz etmek icin elinden geleni yapar??
Insanlara kolay kolay kötü demem,hiç kimse dört dörtlük değil.iyi yanları da çok benim kaynananın.ama beklentisi çok fazla,herseye çok karışıyor,hersey onun istediği gibi olacak,laf sokma trip saymıyorum bile.biz i sanki bekar çocukları olarak görüyor.oğlunu uzdugunu görmüyor bile sanki oğlu da benle birlikte el oldu.sadece beni algılıyorlar analı kızlı.anlam veremiyorum.söyle düşünün O kadar yiprandik ki artık bana iyilik yapmasin ama huzurumu da kaçırmasın modundayim,iyi de olmasın

Gerek yok hep senden gider böyle yaparsan. Kv ne haftada 2 mi gidiyorsun 1 e indir.
Saygılı ol ama kendinden de taviz verme.
Değişmiyor huyu hiç.en ufak bir olayda yine aynı.tamamen bitirmem gerekiyor sanki.o kadar yoruldum ki bazen diyorum tamamen mi toplasam eşyaları gitsem annemin evine.yine deneyeceğim açık açık konuşarak,davranarak

Kimseyi kirmak istemiyorum susuyorum diyerek sorununu zaten belli etmissin noye insalara bu kadar onem veriyosun ki once kendine onem ver emin ol hayat kimseyi onemseyip kendine dert edeek kadar uzun degil. Bunu idrak edip hayatimin merkezine kendimi koydugumdan beri daha mutluyum. Kkmi kaybedersen kaybet yeri illaki doluyor yada unutuluyor ama kendkn mutsuzsan yerini hic biseyle dolduramiyorsun benim cevabimda senin konun gibi karisik oldu ama umarkm anlarsın

Aynı benimkisi.heosi mi böyle ki.eşim de gitmek istemiyor hafta sinu.evde zman geçiriyoruz ama oğlunun tercihi bile olsa Tribi bana oluyor.ben böyle yapmış oluyorum

bende bazen istemem bazen eşim istemez ama bütün faturalar bana kesilir genelde. inceden inceeye laf vurulur falan :)
bu modeller hep aynı sanırım aynı fabrika.

Genel olarak hep böyleyim önceliğim kendim olmadı,sıkıntımı böyle atıyordum.ama insanları tanımaya başlayınca kendimi kötü hissetmeye başladım.biliyorum herkes kendi işine nasıl geliyorsa bana öyle davranıyor kullanıyor falan.ben değişemiyorum yine yanıma gelseler konussalar uzatamıyor iyi oluyorum.ha bu arada söylemiyor muyum kendilerine tabi ki yüzlerine vururum açık açık herşeyi,başkası bana öyle konussa ben mesafe koyarım ama onlar tınlamıyor.benimle işleri varsa duymazdan geliyorlar sonra başka zaman bana düşen işleri bitti ya hop gene kötü.kendimi nasıl değiştireyim derdim bu aslında.psikolog falan fayda eder mi ya.kendimden sıkıldım ben sanırım

Yanlız değilmişim O zaman,benimkinden bir tane daha var.böyle diyince kesin onlar da gelinler için böyle bir düşüncede
canım bi tane deil binlercee. bazen bende burda konu açıyorum kimisi eleştiriyor kimisi hak veriyor mesela ama eleştirenleri anlayamıyorum çünkü o an yaşadığım şey beni o kadar etkiliyor ki ve ona ragmen sustuğum olduğunda daha çok kendime kızıyorum. başlarda kv ile iyi anlaşan biriydim ama ben çok safmışım yönlendirildiğimi farketmemeşim sonradan jeton düştü bende ama geç kaldım şimdi mesafe koyunca maşllah başıma gelmeyen kalmadı. Allaha havale ediyorum. insanların iyi olması artık bana doğru gelmiyor özünde iyi olmak önemli değil karşındaki anlayıp ona göre iyi olmak önemli bana göre. yoksa benm kv erzağından tut et herşeyi yapar eder alır verir eve bigün boş geldiğimi bilmem ama iş o değil iyilik odeğil. sırf benim dediğim olsun annesigil ile fazla haiır neşir olmasın hergün gelsin gelmiosa haftasonu mutlaka gelsin ben ne diosam o olsun die düşünen bi yapı olduğu sürece ben iyiliği iyilik olarak göremiyorum. evine kardeşiyle annesi gelcekse oğluna msj atıpta beni arama gereği duymuyosa ben iyilik demem. oğlunu arayıp suraya gidelim die haftasonu arıosa ben onu iyilik bilmem. çalıştığımı bilip haftasonu eşimle vakit geçircem dedim die kötü oluyorum laf yiyorum neler nelerrr. işiniz yoksa die söze başlayıp suraya gidelim şu geldi bu geldi deniyosa bunlar iyilik değil yani. ben eşimle bilmiyorum aklımı. eşimin ertesi gün izinli olduğnu bana sorup öğrenip sonrada annenen aşure yapcak sizde gelin die eşime söylemesine ne dersiniz hele bide eşim kızıp nie eşime demiosn bana diosun diynce ona diyince hep işimiz var dio o yüzden ona demiom sana diorum demesine ne dersiniz pişmiş pişmiş yüz kereden 5 6 sını bana sordu onada demekki ya işim vardı ya gerçekten istemedim yada geldim gelmedim vs. eşimin demesiyle yapcam etcem gelcem sanıyor. anneme gitmeme laf vuran bozulan birisi. 1 sokak altımda annem oturuyor 1 hafta oldu görmedim ama aklı hep annemdeyim sanmakta işte akıl buraya çalışınca iyilik olur mu hiç . halbuki kv kendisi hep annesigil ile birmiş kalmış yemiş içmiş gezmiş evliyken, kendi kvsi ile bir anısı yok sevmemş ama gel gör ki kendi yapmadığını benle yapmak istiyor. belki çok iyi olabiliridk ama ben doldum bu gördüklerim karşısında kendimi kötü hissettiriyor o yüzden çok samimi bi ilişki çok zor bana göree.. bir dil var papuç kadarr el eş demez bozar. bende çok sivriyim ama saygıdan kime nasıl davranılması gerekiyosa öyle davranırım kırmamaya çalışırımda sabır sabır çeke çeke bi hal oldum.
ah ah benm derdim anlatmakla bitmez. dünyada bi oğlu var gerisi boş bi oğlan onda var. eşime senle evlendiğime çok pişmanım dedim. annen evlendirmeseydi seni koynunda yatırsaydı keşke yada saf salak bişeyle evlenseydinde annenin dizinde otursaydınız dedim bunu bana söylettirdi kv sağolsun. eşimde annesi artık yine ne söylendiyse benm haberim yoktu geçen söyledi annesine evlendiğime pişmanım ben senin böle olcağını bilsem evlenmezdim o kızın günahına girdim annesinden babasndan görmediği şeyleri bende gördü sayende demişş haberm yoktu geçen söyledi eşim bana. he şimdi bunları yazdım sanma ki 5 6 yıllık evliyim yani. daha 1.5 yıllık evliyim kendimi 10 yıldır çile çekiyor hissediyorum. Allaha tek duam hayırlısını versn evimin huzuru kaçmasın. oğlum olcak kısmetse ama ben çocuklarıma bunu yapmıcam benim evimde çok kavga gürültü oldu çok ağladım sızlandım ama ben bunu evlatlarıma yaşatmıcam..

o yüzden dikkat et sende ne samimi ne mesafeli ol ona göre davransın kayınvaliden ve ailesi

Psikolog iyi gelebilir kendinde biseyler yapabilirsin seni en cok ne mutlu eder ufak seylerle basla mesela kitap.okumak mi kahve icmek mi bunlari hayatinda duzenli yapmaya basla cilt bakimi spor yuruyus hosuna gidiyirsa bunlara basla yavs yavas kendinle ilgilenmeye basladikca kendine olan guveninde artar hayatin merkezine kendini koymayi alistirirsin hamileydim birda çalışıyordum ne kayinvalidem ne komsularim bir gun bi kap bile yemek getirmedi bide ustune yemekli misafir olmaya kalktilar kabul etmedim hic birini simdi bebegimi sevmeye gelmek istiyolar ama yuz vermiyorum rahatca kayinvalidem bile kucagina alamiyor sevemiyor zor günümde yanimda olmayinin rahat gunumde de isi yok.

Son düzenleme:
Yaa inanmıyorum resmen benim yaşadıklarımı anlatmışsınız,acaba kardes olabilir mi bizim kaynanalar.benim de 5 yıllık evlilikte son bir senedir anlıyorum herşeyi.geç uyandım.o yüzden iyilikle olmuyor gibi,deli yanımı görecekler,birden patlicam.

Evimde mutlu olacağım ilgilenecegim çok şey var.artık temizlik yapmak bile keyif aldığım bişey düşünün.iki haftadır huzurluydum ama dün bir telefonla moralimi bozmasi yetti.bazen diyorum evimden çıkmıim telefon atim hayatımdan sadece uyuyayim.ama kendi aileme haksızlık ediyorum bu yüzden.onlara da gidemiyorum.ya da onlar gelince biliyorum laf edilecek.psikolog olayını düşüneyim.daha önceden de gitmek istedim de güldü bana çevredekiler olur mu öyle sen iyisin diye

mümkün değil diğer kardeşlerninin çocuğu daha evlenmedi baya geç uyanmışsınız iyiki 5 yıl snra falan farketmedim ben. bende sabrediyorm patlamama ramak kaldı artık.. eşlere göre ne var anne mutlu eşide anneyle anlaşıyorsa oh mis daha ne olsun ama anneler maşallah ben merkezci olursa olmaz. bende çok iyisi değilim hatam vardır ama yani bunlarıda okudunuz göz göre görede salak yerine konamam..

Ne kadar cevap veren insan da olsam kötüyü düşünen biri değilim,hep iyi olalım istedim.bazı şeyleri açık açık söylediler öyle farkına vardım,artık bir kelimeden anlıyorum niyetlerini.bu da fazla geliyir bana ama mecburum bişeyler yapmaya yoksa olan bana olacak.kendimi salak gibi hissetmek istemiyorum,karşı taraf iyi olsa buna degse kabulümdu.yok işte.

düşün taşın öyle davran araya koy mesafe yapcak bişi yok fazla samimiyet heryerde iyi olmuyorr

eşinizin tavrı nasıl..aranız nasıl sizi destekliyormu

eşinizin tavrı nasıl..aranız nasıl sizi destekliyormu
Eşimle ufak tefek şeyler dışında büyük sıkıntı yok.ilk aşkım o benim,12 yıldır birlikteyiz artık birbirimizi idare ediyoruz.o da farkında olanların,yeri gelir laf eder ama tavır koyamiyor aynı şekilde bende.bitmiyor o yüzden sorunlar galiba.destek olsa bile bana huzurum kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…