Dediğinizi bende düşündüm aslında acaba şöyle mi desem diye ama olduğu gibi de anlatmak istiyorumBiri var diye bahset. 5 yıldır görüşüyorum cevabına tepki vereceğini düşünüyorsan 5 yıldır tanıyorum resmiyete dökmek istiyoruz diyip yumusatarak bahset hani sanki arkadaş olarak tanimissin bı anda oluyormuş gibiaslında olduğu gibi anlatsanda bişey olmaz bı iki laf eder sonra kabullenir çocuk değilsin ki sonuçta
Yaşın ufak değil olduğu gibi anlatmanda bı sorun yok bence sadece çok tepki verir diye düşünüyorsan yumuşatarak anlat zaten yaşin gelmiş bı iki konuşur kabullenir yaniDediğinizi bende düşündüm aslında acaba şöyle mi desem diye ama olduğu gibi de anlatmak istiyorum
Doğru söylüyorsunuzYaşın ufak değil olduğu gibi anlatmanda bı sorun yok bence sadece çok tepki verir diye düşünüyorsan yumuşatarak anlat zaten yaşin gelmiş bı iki konuşur kabullenir yani
Oo bize bile 3 güne yazdın sen annene Bi kaç seneye anca açılırsın.Beş sene niye sakladın diyip ters tepmesinden yana sıkıntılıyım açıkçası
Hahahah çok sıkıntılı bir işim var maalesef elime telefonu zor alıyorumOo bize bile 3 güne yazdın sen annene Bi kaç seneye anca açılırsın.
Keşke benim de bir ablam olsaydi lakin ilk çocuğumBende ablam sözcü olup anneme ilk söyledi
Bence eğer gerçekten ciddiyseniz nikah ya da düğün her neyse hazırlıkları son ana kadar tamamlamadan söylemeyin.bu tarz aileler insanı pişman eder çünkü.rahat vermez.hadi ne zaman ? Daha ne kadar görüşeceksiniz, amann yanlış birşey yapma, elin adanıyla gezip durma, söyle çabuk olsunlar, elin kızını oyalayıp, günaha girmesinler falan filan.... bir gün önceden açıkla, herşey tamam haftaya nikah var de.yoksa burnundan getirirler.bu kadarı da saygı için.onu bile haketmiyor ya bu tipler.bu kişileri sürece dahil edemezsiniz korkunç bir durum ortaya çıkar.Benim beş yıllık bir ilişkim var ama ailem henüz bilmiyor. Diyeceksiniz ki beş yıl boyunca nasıl söylemedin. Çünkü aşırı katı bir ailem var özellikle annemonun tepkisinden ve ayrılmamı istemesinden korktum ve söylemedim şu zamana kadar ama artık söylemek istiyorum çünkü artık 24 yaşıma girdim. Şu saatten sonra anormal karsilayabilecegi hiçbir durum yoktur diye düşünüyorum. Normalde zaten insanlara zorlu bir alışma sürecim oluyor. Bazı insanlar gibi hemen tanışıp evlenmek isteyen biri de değildim. Bir sene bile bana çok kısa geliyor. Bu durumumu zaten laf arasında çok kez soylemisimdir anneme. İşte hemen tanışıp nasıl evleniyorlar. İnsan biraz birini tanımalı falan gibisinden. Ama genel olarak sorum şu ; anneme nasıl konusunu açıcam nasıl söylicam. Konuya girme düşüncesi beni çok geriyor aşırı strese sokup midemi bulandırıyor. Nasıl anlatabilirim yardımcı olur musunuz
AhahaÇok profesyonel bir yalancı oldum diyeyim açık açık
Bunu bende düşündüm ama erkek arkadaşımın ailesi bizi biliyor kaç senedir olduğunu. Şimdi onların bilip ailemin bilmemesi de olmaz çünkü illa ki ortaya çıkar aile içinde konuşulurken.Bence annene 5 senedir gorustugunu soylemek zorunda degilsin, kendisi baskilariyla seni dogru soylememeye tesvik etmis malesef.
Bir suredir biriyle gorusuyorum, artik isleri ciddiye bindirmek istiyorum, seninle tanismak istiyor falan diye siralarsin artik tepkisine gore
Ahahahahha ilk anlattiginiz olay tamamen bizAhaha
Ya biz eşimle 8 sene sonra söyledikama eşim şehir dışında okuduğu için farketmediler. Ara ara sorardı biri var mı diye mi çok otoriter bi kadın sert nereye cesaret edip söyleyeceksin. Geldiğinde şehir dışında arkadaşlarımız geldi deyip deyio buluşurduk.
Sonra üniversite bitti birisi haber göndermiş işte benimle görüşmek istediğini ablam söylemiş bi çocuk vardı ara ara görüşüyorlardı belki onunla tanıştırmak ister sizi diye. Ama ne zaman tanıştığımızı falan değil yoksaa oo annemin dilinden kurtulamazdım liseden beri görüşünceilk bir kaç gün krizdi. Sürekli sorup duruyordu şöyle mi böyle mi...
Aslında birbirimizi hep tanıdığımızı ama sevgili muhabbetinin sonradan olduğunu vs söyledik. Evliliğimizin 4. Senesine girmek üzereyiz şimdi de çok severler.
Size de mutluluklar diliyorum.
Kolaylıklar diliyorum.
Korkacak çekinecek bir şey yok.
Yaşınız geldi elbette hayatınıza biri girecek.
Kişiliğinden emin olmadan karşınıza çıkarmak istemedim gibi yumuşatarak söyleyebilirsiniz.
O da hiç olmaz ki yaaaBence eğer gerçekten ciddiyseniz nikah ya da düğün her neyse hazırlıkları son ana kadar tamamlamadan söylemeyin.bu tarz aileler insanı pişman eder çünkü.rahat vermez.hadi ne zaman ? Daha ne kadar görüşeceksiniz, amann yanlış birşey yapma, elin adanıyla gezip durma, söyle çabuk olsunlar, elin kızını oyalayıp, günaha girmesinler falan filan.... bir gün önceden açıkla, herşey tamam haftaya nikah var de.yoksa burnundan getirirler.bu kadarı da saygı için.onu bile haketmiyor ya bu tipler.bu kişileri sürece dahil edemezsiniz korkunç bir durum ortaya çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?