Konuyu cogunuz biliyo?

Ben benden sakladigi herseyi yuzune vurmak istiyorum.mesela kadinla zorla evlendim dedi ama bana anlatanlar zorla degil baslik parasiyla dedi.Bi de kaçtilar dedi.Kadinda genc kizkende dileniyomus.bi de bana bugun diyoki ben seninle iliskiye girsem ustume kalirsin o yuzden sana dokunmuyom diyo

Gozumle gorucem ozamam kafama belki dank eder.yaa hayir diyemiyorum ona rest çekemiyorum.onun benle evlenmiycegini anlamam gerekiyo

Benimki..
Benimki..
Benimki..
Benimki..
Benimki..

Bu adam senin tapulu malınmı yoksa?
Evli değilsin bile,adam imam nikahlı nerden bulursunuz böyle tipleri..
Ne demek benimki!

Yuzune vurunca nolucak?
Adam dilendirmenin yanlis bisey oldugunumu farkedicek? Gunah oldufunu bilmiyordu belkide olabilir. Ufkumu acilicak?
Sen " kalp gozu" dzisini cok izledin galiba.
Dervis gibi mecnun gibi fakir fukara olup deli divane yollara dusup koyun delisi olmuyor. " o adam zamaninda cok kotuluk yapti " gibi kamu spotu malzemesi olmuyor.
Kimse birisi hatasini yuzune vurunca insanlasmiyor. Hayvansa hayvan kliyor.
Senin o sevdgin pislik adam insnlasmaz yani.

Ve ayrica..
Senin kalpsiz oldugunu dusunuyorum.
Bi hemcinsin dilendiriliyor ve hatta kesin bebegini kucagina atiyordur o adam daha ck para verirler diye. Soguk kis kavurucu sicak demeden. Ama sen hala " bana yalan soyledi yalanini ortaya cikaricam" diyosun.
Keske bizi sasirtsaydinda " arkdaslar bi hemcinsimiz zorla dilendiriliyor ne yapabilirim onun icin" diye sorsaydin.

tiksinmek istiyorum olmuyo

Oda sizin hayata bakis acinizdan kaynakli.

Demekki imam nikahli karisini dilendiren doven ve baska bir kadinla iliskisi olan bir adam size normal geliyor.

Onceki konularinizda da yazmistim. Cok tuhaf bir cevreye sahipsiniz ve bu cevre size normal geliyor.

Cevrenizi degistirin. Daha duzgun hayatlari olan insanlarla iliski kurun. Belki hayata bakis aciniz biraz olsun degisir ve sizde artik boyle adamlardan tiksinmeye baslarsiniz.

Yaa onlar icin normalmis.Bana bunu karsi komsusuna sormami istedi bu konuyu

Umarim yaa.Zaten duzgun ise girim psikologa gidicem

Yaa kopamiyorum aliskanlik Var. İcimde hep umut var.ayrilinca buyuk boslukta olucam. Bunla gelecegim olmiycak belki ama evlenmeyi istedigini herkese soyluyo.karisina bile soylemis.annesi babasi bilr kadin seni biliyo diyo

Annen baban bunları duysa peki....
Yüreklerine iner yazık değilmi onlarada..
Sen aslında temiz bir dayak istiyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…