Konuyu cogunuz biliyo?

Ya ben hep boyleyim.karsimdaki illaki beni terk etcek yoksa birakamiyom hep bi pisman olma korkum oluyo vazgecmeyi bilmiyom

Off öyle de .ne bilim herkese bu kizla ben ciddi dusunuyom evlencez diye anlatti.Bi de bu istese kadini evden kovardi yani dimi.yani ayni evde nereye kadar yasicaklar.
Ooo millet sevmek için değil kullanmak için takıldığınada ciddiyim ,o benim diyor noluyor sonra bu kadar saf olma lütfen.

Yaa onlar icin normalmis.Bana bunu karsi komsusuna sormami istedi bu konuyu

Birisi " dilenmek normal'dedi ve siz bunu dunyanin en en normal seyi gormeye basladiniz oylemi??
Size soyluyum, dilenmek normal degildir!!
Hanimini ve cocugun dilendiren bi adam, onlrin uzerinden para kazanan adam haysiyetsizin serefsizi tekdir, uc kagitcinin onde gidenidir, pezevengin tekidir!
Demesem olmazdi.
Icim rahatladi artik banlana bilrim gonul rahayligiyla!

Ve size gelirsek hanfendi; sizde tum bunlara canak tutuyosunuz normal goruyosunzya( evet canak tutuyosunuz, orda bi kadini doven ve zorla dilendiren biri var ve siz polis kelimesini agziniza almiyosunz).
Sizde canak tutuyosunzda, tum o ozenle sekilmis kelimelerimin bayan versiyon size gelsin.
Saygilarimla..

Tamamda kadin istese dilenmez alir cocugunu gider ama gitmiyo.Bunlarin ailesi cok karisik.Normal degil tabikide yaa.Utanmasi gerek

Ya ben hep boyleyim.karsimdaki illaki beni terk etcek yoksa birakamiyom hep bi pisman olma korkum oluyo vazgecmeyi bilmiyom
Aman ha sakın vazgeçme pişman falan olursun maazallah.
Böyle mikemmel bir adam bırakılır mı hiç dinleme sen diğer üyeleri, sakın bırakma sıkı sıkı tut böylesini bulamazsın daha.

Sizin ya psikolojiniz ciddi anlamada bozuk ya da bir sozluk uyesi felansiniz bizi ciddi trolluyorsunuz. Bizim yorumlarimiza bakip bakip dalga mi geciyorsunuz anlamadim ki?

Şu yukarıda yazdıklarınız kaç insanın , aşkından ölse bir daha arkasına dönüp bakmayacağı şeyler ki normalde aşkıda bitirmeli bence .

Siz saplantılı şekilde adama bağlanmışsınız , tedavi dışında başka şekilde kurtulmamız zor gibi . Hala umudunuz var sizi bir şekilde ikna edeceği konusunda . Kaldı ki adam başıma kalırsın vs. demiş ama siz yine de boş bir umudun peşinde hayatınızı ziyan ediyorsunuz . Bununla kalmayıp başka bir kadının , çocuğun vebalini de taşıyorsunuz ama umurunuzda değil . Tek derdiniz belki böyle bir adam bana resmi nikah yapar ??? İlerde çok pişman olacaksınız ama şu anda bunun farkına varmanız zor , çünkü siz gerçekleri görmek istemiyorsunuz . Ancak siz isterseniz gözünüzdeki , gönlünüzdeki perde açılır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…