- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.411
- 798
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Yaa fotoyu cekim gosterim onu haksiz cikarcam oyle bitcek
Anlatamıyor muyum acaba sen mi anlamamakta direniyorsun? Bunun nüfusuna almamasıyla ne ilgisi var? Fazla zorluyorsun gerçekleri görmemek içinİşte ikosi de cocugu cok seviyo.kadin gidince cocuk burayi ozluyomus.Diger turlude annesini ozluyomus
İstiyorum ama kendi kendimi kandiriyorum :-( saplantiliyim ona.belki diyorum o kadini cocugu oyle gorunce sogurum ondanŞu yukarıda yazdıklarınız kaç insanın , aşkından ölse bir daha arkasına dönüp bakmayacağı şeyler ki normalde aşkıda bitirmeli bence .
Siz saplantılı şekilde adama bağlanmışsınız , tedavi dışında başka şekilde kurtulmamız zor gibi . Hala umudunuz var sizi bir şekilde ikna edeceği konusunda . Kaldı ki adam başıma kalırsın vs. demiş ama siz yine de boş bir umudun peşinde hayatınızı ziyan ediyorsunuz . Bununla kalmayıp başka bir kadının , çocuğun vebalini de taşıyorsunuz ama umurunuzda değil . Tek derdiniz belki böyle bir adam bana resmi nikah yapar ??? İlerde çok pişman olacaksınız ama şu anda bunun farkına varmanız zor , çünkü siz gerçekleri görmek istemiyorsunuz . Ancak siz isterseniz gözünüzdeki , gönlünüzdeki perde açılır .
Öyle bişey olabilir mi.cocugun dilendiginden de mi haberi yok.Yaa dilendiklerini bilenler var birden fazla kişi.Yaa o cocukla kiz denk gelmese hiç haberim olmiycaktibenim haberim yok kendisi dileniyor ben karışmam zaten onu sevmiyorum bana yapıstı bırakmıyor derse ?? li öyle diyecek o zaman ne yapacaksın
Neye faydası oldu ki haberinin olması ?tutmuş bide saplantılıyım diyosunÖyle bişey olabilir mi.cocugun dilendiginden de mi haberi yok.Yaa dilendiklerini bilenler var birden fazla kişi.Yaa o cocukla kiz denk gelmese hiç haberim olmiycakti
İşte ikosi de cocugu cok seviyo.kadin gidince cocuk burayi ozluyomus.Diger turlude annesini ozluyomus
Ya kardeşim mantığında bak ağzımdan kötü laf çıkacak sindi ya. Kadın isteyerek dileniyormus evet seninki is vermiş ona arkadaş arkadaş kalıyorlarmis evde. Midesi misiniz Allah aşkına yaTamamda kadin istese dilenmez alir cocugunu gider ama gitmiyo.Bunlarin ailesi cok karisik.Normal degil tabikide yaa.Utanmasi gerek
Cocuk annesinin soyadini aldi.Cocugu istese kadin alirmis.İki tarafta cocugu gormek istiyo.Kadin gitmiyo evden.cocuk seviyo annesini.Anlatamıyor muyum acaba sen mi anlamamakta direniyorsun? Bunun nüfusuna almamasıyla ne ilgisi var? Fazla zorluyorsun gerçekleri görmemek için
Bugun bana dediki seninle ben ileriye gitmem uzerime kalirsin falan dediKız sen evlen bu adamla hepimiz kurtulalım
Bugun bana dediki seninle ben ileriye gitmem uzerime kalirsin falan dedi
Bugun bana dediki seninle ben ileriye gitmem uzerime kalirsin falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?