Konuyu cogunuz biliyo?

Buyur?
Sen de o kadin da aldatiliyorsunuz farkinda misin?
Boyle biriyle nasil sevgili olabildin? Dunyada erkek mi kalmadi?

Yok ya dalga geçiyosun sen kesin, gerçek olamaz bu kadar gurursuz olamaz bi insan konu fake olmalı kaç gündür yorum yapıyoruz bizde

Bak güzel kardeşim bu gece oldukça mübarek bir gece, Allahtan ne istenirse olacağına inanılan bir gece...

Senin için dua etmek isterim. Allah inşallah en kısa zamanda bu adamla evlenmeni nasip etsin...

İsteğin bu di mi? İnşallah ya Rabbim sen şu kulunu duy. Aylardır kopamıyor kardeşimiz bari evlensinler. Tam birbirlerine uygun bu iki kulun Allahım. Adeta birbirleri için yaratılmışlar.

Üstelik er kulun o kadar namuslu ve temiz ki bu genç kıza elini bile sürmüyor.

Sen bunca çekilen fotoğrafın yüzü hürmetine, bu iki kardeşimizin yuvasını kur Allahım...

AMİNNN...

İstiyorum ama kendi kendimi kandiriyorum :-( saplantiliyim ona.belki diyorum o kadini cocugu oyle gorunce sogurum ondan

benim haberim yok kendisi dileniyor ben karışmam zaten onu sevmiyorum bana yapıstı bırakmıyor derse ?? li öyle diyecek o zaman ne yapacaksın
Öyle bişey olabilir mi.cocugun dilendiginden de mi haberi yok.Yaa dilendiklerini bilenler var birden fazla kişi.Yaa o cocukla kiz denk gelmese hiç haberim olmiycakti

Ne kadar da romantik. .Artık sende evlenirsen kadınla birlikte dilendirir sizi cok güzel değil mi ? Kredi de çekersin beyine

Tamamda kadin istese dilenmez alir cocugunu gider ama gitmiyo.Bunlarin ailesi cok karisik.Normal degil tabikide yaa.Utanmasi gerek
Ya kardeşim mantığında bak ağzımdan kötü laf çıkacak sindi ya. Kadın isteyerek dileniyormus evet seninki is vermiş ona arkadaş arkadaş kalıyorlarmis evde. Midesi misiniz Allah aşkına ya

Anlatamıyor muyum acaba sen mi anlamamakta direniyorsun? Bunun nüfusuna almamasıyla ne ilgisi var? Fazla zorluyorsun gerçekleri görmemek için
Cocuk annesinin soyadini aldi.Cocugu istese kadin alirmis.İki tarafta cocugu gormek istiyo.Kadin gitmiyo evden.cocuk seviyo annesini.

Konu sahibi söylenecek çok söz var da yazamıyorum....

Yorumlara verdiğin cevaplar beni dumur etti.

Al sen bu herifi de burdaki bayanlar kurtulsun. Yeminle beynim error verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…