• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuyu cogunuz biliyo?

Adama öyle bir sahip cıkmışsın ki benimki diye nufusuna alcan sandım :-)
Neden fotoğrafla falan ugrasip adamin karsisina cıkacaksın ki?inanmıyorsan takip et ispat et sonra da uzaklaş.
Adam ne diyecek onu sevmediğim için dilendiriyorum söz sana resmi nikahta yaparım dilendirmem de mi?
Fotografimi gostericem ve onun hakkinda duyduklarimi

Daha niye kadini takip edeceksiniz ki? Neyi ispat edeceksiniz. Belli ki devam etme niyetiniz var. Adam dilendirse de dilendirmese de bir cocugu var. Imam nikahli da olsa bir karisi var. Bitirmeniz gerekir. Aciklama bile yapmaniza gerek yok. Adami hayatinizdan cikarin.

Fotografimi gostericem ve onun hakkinda duyduklarimi

İşte son satırı onun için yazdım
Ne demesini bekliyorsun imam nikahlı karim dilenir bakar bize bizde gül gibi yasarız mi.yapmayın lütfen kendimize bunu.
Bu bir yalan dahi olsa evli barklı adamla ne işiniz var.tamam nikahta demeyeyim başkasıyla birlikte ve çocuğu olan adamla ne işiniz var?

Koca derdine içine girdiğin insanlara bak. Bence kaçırma bulmuşken evlen. Yoksa bundan sonraki aday evli, tecavüzcü ama karısından ayrı yaşayan bir katil olabilir. Koca olsun, isterse b.ktan olsun.

Son düzenleme:
Ayy çok mutlu olursunuz inş.. karısından boşanır da senle evlenir. Mutlu mutlu dilenirsiniz.. bu mudur? ?

Adam kendine imam nikahlı Eşler yapıp , çocuklar üretip dilenci Çetesi kuracak heralde . Kendide çete başı olacak . Benim aklıma başka birşey gelmiyor . Ben olsam bunu duyduğum anda arkama bakmadan kaçardım . Evli bile değilsiniz . Kopamazsan o seni hayattan koparacak haberin yok .

Bana yine kızcaklar ama artık konuların fake oldugunu düşünüyorum. Açtıgı konuları baştan sona okuyun, aklı başında olan bir insan ne yapması gerektiğini bilir bu kadar saçmalamaz

Artık ben de buna inanıyorum ama bir yandan da neden böyle konular açılır ki, amaç ne?

İşte son satırı onun için yazdım
Ne demesini bekliyorsun imam nikahlı karim dilenir bakar bize bizde gül gibi yasarız mi.yapmayın lütfen kendimize bunu.
Bu bir yalan dahi olsa evli barklı adamla ne işiniz var.tamam nikahta demeyeyim başkasıyla birlikte ve çocuğu olan adamla ne işiniz var?
Ya annesi ve babasi bile diyo ki cocugun psikolojisi bozulmus ondan getrmisler.Biraz buyuyp anlamasi gerekmis bisiyleri

Back
X