konya bel.hast ayişe günenç

erobet

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
143
7
318
37
Konya
merhaba arkadaşlar. daha önce farabide suna hanıma gidiyordum ondan memnun kalmadım. konyalı değilim çevreden bir keç arkadaş belediye hastanesinde ayişe hanımı tavsiye ettiler. içinizde giden var mı olumlu olumsuz görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. bir de suna hanımın ultrasonu çok eski ayişe hanımınki hakkında bilgisi olan var mı teşekkür ederim.

Ben Ayşe Hanıma gitmiyorum kontrole ama geçen hafta 4 boyutlu ultrason için gittim.Ultrason aleti son modellerden içinde 4 boyutlusu da var ben de benim doktorda yok diye gitmiştim zaten.Odası küçük içeriye bir kaç hasta alıyor sana içerde bakarken sekreter diğer hastaların kaydını alıyor.Çok çabuk ilerliyor sıra.Ben muayene olmadığım için önemsemedim ama 10 dk falan sürdü bakması.Fakat Ayşe Hanım kendisini güleryüzlü bir bayana benziyor ve sorunca da sorulara açıklayıcı cevaplar veriyor.Benim bildiklerim bu kadar ama doktorluğunu bilememem.Bir de biz yanlışlıkla önce doğumhaneye girmişiz kadın dsoğum diye gayet temizdi valla deterjan kokuyodu doğum bölümü:) Umarım yararlı olmuşumdur.Ama İlla bayan dersen Başkentteki Emel Hanımı Selçukludaki Nil Hanımı çok tutuyor Konyadaki bayanlar bir de Anıt Hast. Jule Hanım var ben bir kaç kere gittim ona çok tatlı bir bayan tavsiye ederim.Ama takibimi o yapmıyor bunu da belirteyim.

merhaba arkadaşlar. daha önce farabide suna hanıma gidiyordum ondan memnun kalmadım. konyalı değilim çevreden bir keç arkadaş belediye hastanesinde ayişe hanımı tavsiye ettiler. içinizde giden var mı olumlu olumsuz görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. bir de suna hanımın ultrasonu çok eski ayişe hanımınki hakkında bilgisi olan var mı teşekkür ederim.

aynı doktoru ben de araştırıyorum arkadaşım forumu açalı epey olmuş hakkında bilgi edinmişsindir. ben bu perşembe için randevu aldım olumlu şeyler duydum hakkında ilgili biriymiş ve doğuma kendi giriyormuş.
sen ne yaptın hangi doktorda karar kıldın?

Back
X