İyiyim canım yolunda şükür. Sen nasılsınnasılsın canım herşey yolunda mı
şükür bende iyiyim canımİyiyim canım yolunda şükür. Sen nasılsın
Evet ben çalışıyorum. Okuldan yeni geldim .Dogum iznim haziranin basinda.Daha cok var .Bugun bal oglumu gördüm ayni zamanda tetanoz yaptirdim agrim var.Sen nasilsin ?kızlar nerdesiniz bir haftadır yağmur da yağıyor maşaAllah siz yoksa çalışıyor musunuz
öğretmen misin? iyi olmana sevindim canım =) hazirana birşey kalmadı hele ramazan geldi mi çabuk geçiyor canım =) bende şükür iyiyim bulantım çok pek birşey yiyemiyorumEvet ben çalışıyorum. Okuldan yeni geldim .Dogum iznim haziranin basinda.Daha cok var .Bugun bal oglumu gördüm ayni zamanda tetanoz yaptirdim agrim var.Sen nasilsin ?
Evet ogretmenim.O gunler gozumde oyle buyudu ki cok zorlaniyorum .Ramazan benim icin daha zor olcak .Çünkü mesai arkadaslarim oruc tutacak önlerinde yiyip icemeyecegim .Oruc tutmus gibi olcam .Bir de ogrencilerim agir engelli karnim büyüdüğü icin zor koruyorum.öğretmen misin? iyi olmana sevindim canım =) hazirana birşey kalmadı hele ramazan geldi mi çabuk geçiyor canım =) bende şükür iyiyim bulantım çok pek birşey yiyemiyorum
aaaa yapma öyle olur mu öyle şey ye sen anlayış göstereceklerdir hangi devir de yaşıyoruz bebişin ve sen daha önemlisinizEvet ogretmenim.O gunler gozumde oyle buyudu ki cok zorlaniyorum .Ramazan benim icin daha zor olcak .Çünkü mesai arkadaslarim oruc tutacak önlerinde yiyip icemeyecegim .Oruc tutmus gibi olcam .Bir de ogrencilerim agir engelli karnim büyüdüğü icin zor koruyorum.
Canim onlar anlayis gosterir de ben yiyemem muhtemelen yanimda calisan arkadasa 10 dk mola ver disari cik diyip cocuklarla birlikte yiyecegimaaaa yapma öyle olur mu öyle şey ye sen anlayış göstereceklerdir hangi devir de yaşıyoruz bebişin ve sen daha önemlisiniz
evet canım öyle yap ama muhakkak ye az da olsa =) rehabilitasyon merkezinde mi çalışıyorsunCanim onlar anlayis gosterir de ben yiyemem muhtemelen yanimda calisan arkadasa 10 dk mola ver disari cik diyip cocuklarla birlikte yiyecegim
Hayır okul canimevet canım öyle yap ama muhakkak ye az da olsa =) rehabilitasyon merkezinde mi çalışıyorsun
Engelli cocuklar ozel egitim sınıfında veya okulunda ders alir .Rehabilitasyonlara ekstra giderler.Yani devlet cocuklarin egitimi icin normal okulda sınıf acar ya da apayri okul.Mesela cocuk 1 gun rehabilitasyona gider ama 5 gun okula normal cocuklar gibi ozel cocuklarinki de.öğrencilerim ağır engelli diyince. kaç yaşındasın?
teşekkür ederim canım aydınlattığın için ven almanyada doğdum büyüdüğüm için bilmiyorum burdaki eğitim sistemimi =) peki normal öğretmen değilsin o zaman sanırımEngelli cocuklar ozel egitim sınıfında veya okulunda ders alir .Rehabilitasyonlara ekstra giderler.Yani devlet cocuklarin egitimi icin normal okulda sınıf acar ya da apayri okul.Mesela cocuk 1 gun rehabilitasyona gider ama 5 gun okula normal cocuklar gibi ozel cocuklarinki de.
Rica ederim canim .Evet 4 yil universitede bunun egitimini aldim .Daha farkli normale gore .Cocuklarin durumu ozel oldugu icin .Bosver burdaki egitim sistemini cok karmaşık surekli degisiyorteşekkür ederim canım aydınlattığın için ven almanyada doğdum büyüdüğüm için bilmiyorum burdaki eğitim sistemimi =) peki normal öğretmen değilsin o zaman sanırım
evet anlayamadım zaten ama çocuklar okula başlarsa çok zorlanacağım sanırımRica ederim canim .Evet 4 yil universitede bunun egitimini aldim .Daha farkli normale gore .Cocuklarin durumu ozel oldugu icin .Bosver burdaki egitim sistemini cok karmaşık surekli degisiyor
Simdi veli olmak da zor dersler agir yardimsiz yapılmıyor.evet anlayamadım zaten ama çocuklar okula başlarsa çok zorlanacağım sanırımhayırlısı olsun bakalım =)
baya bi zorlanacağım desene =) hayırlısı o gün bi gelsin de =)Simdi veli olmak da zor dersler agir yardimsiz yapılmıyor.
Evet sen simdi bunlari dusunme bosver :)baya bi zorlanacağım desene =) hayırlısı o gün bi gelsin de =)
bilmem çocuklarıyla uğraşıyordur sanırımEvet sen simdi bunlari dusunme bosver :)Anka nerelerde ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?