Konya daki Hamileler :)

kızlar nerdesiniz bir haftadır yağmur da yağıyor maşaAllah siz yoksa çalışıyor musunuz
Evet ben çalışıyorum. Okuldan yeni geldim .Dogum iznim haziranin basinda.Daha cok var .Bugun bal oglumu gördüm ayni zamanda tetanoz yaptirdim agrim var.Sen nasilsin ?

Evet ben çalışıyorum. Okuldan yeni geldim .Dogum iznim haziranin basinda.Daha cok var .Bugun bal oglumu gördüm ayni zamanda tetanoz yaptirdim agrim var.Sen nasilsin ?
öğretmen misin? iyi olmana sevindim canım =) hazirana birşey kalmadı hele ramazan geldi mi çabuk geçiyor canım =) bende şükür iyiyim bulantım çok pek birşey yiyemiyorum

öğretmen misin? iyi olmana sevindim canım =) hazirana birşey kalmadı hele ramazan geldi mi çabuk geçiyor canım =) bende şükür iyiyim bulantım çok pek birşey yiyemiyorum
Evet ogretmenim.O gunler gozumde oyle buyudu ki cok zorlaniyorum .Ramazan benim icin daha zor olcak .Çünkü mesai arkadaslarim oruc tutacak önlerinde yiyip icemeyecegim .Oruc tutmus gibi olcam .Bir de ogrencilerim agir engelli karnim büyüdüğü icin zor koruyorum.

aaaa yapma öyle olur mu öyle şey ye sen anlayış göstereceklerdir hangi devir de yaşıyoruz bebişin ve sen daha önemlisiniz

aaaa yapma öyle olur mu öyle şey ye sen anlayış göstereceklerdir hangi devir de yaşıyoruz bebişin ve sen daha önemlisiniz
Canim onlar anlayis gosterir de ben yiyemem muhtemelen yanimda calisan arkadasa 10 dk mola ver disari cik diyip cocuklarla birlikte yiyecegim

Canim onlar anlayis gosterir de ben yiyemem muhtemelen yanimda calisan arkadasa 10 dk mola ver disari cik diyip cocuklarla birlikte yiyecegim
evet canım öyle yap ama muhakkak ye az da olsa =) rehabilitasyon merkezinde mi çalışıyorsun

öğrencilerim ağır engelli diyince. kaç yaşındasın?

öğrencilerim ağır engelli diyince. kaç yaşındasın?
Engelli cocuklar ozel egitim sınıfında veya okulunda ders alir .Rehabilitasyonlara ekstra giderler.Yani devlet cocuklarin egitimi icin normal okulda sınıf acar ya da apayri okul.Mesela cocuk 1 gun rehabilitasyona gider ama 5 gun okula normal cocuklar gibi ozel cocuklarinki de.

teşekkür ederim canım aydınlattığın için ven almanyada doğdum büyüdüğüm için bilmiyorum burdaki eğitim sistemimi =) peki normal öğretmen değilsin o zaman sanırım

teşekkür ederim canım aydınlattığın için ven almanyada doğdum büyüdüğüm için bilmiyorum burdaki eğitim sistemimi =) peki normal öğretmen değilsin o zaman sanırım
Rica ederim canim .Evet 4 yil universitede bunun egitimini aldim .Daha farkli normale gore .Cocuklarin durumu ozel oldugu icin .Bosver burdaki egitim sistemini cok karmaşık surekli degisiyor

Rica ederim canim .Evet 4 yil universitede bunun egitimini aldim .Daha farkli normale gore .Cocuklarin durumu ozel oldugu icin .Bosver burdaki egitim sistemini cok karmaşık surekli degisiyor
evet anlayamadım zaten ama çocuklar okula başlarsa çok zorlanacağım sanırım hayırlısı olsun bakalım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…